טוב...הפורום ישן!!!

אפשר עוד אחד?...בבקשה..../images/Emo3.gif

אוקיי..עם לא את הסוס הראשון שרשמתי אז את השני.. Dun It With A Whiz....!! אבא : Hollywood Dun It.... אמא: Whiz A Bobbi..בת של- Topsail Cody..! פשש..איזו עצירה..לא?..
הייתי קונה אותו לריינינג..והוא נראה סוס מאוד מוכשר ויפה..ויש לו אחלה תעודה..

וואו באמת שישי הרבה...

אבל אני לא חושבת שהייתי קונה סוס כזה.. כשאגדל ארצה להיות מאמנת ולקח סוס.. לא דווקא גיזעי או מיוחד עם קוי דם טובים ולהביא אותו לרמה כזאת שאנשים אחרים יגידו אותו דבר על הסוס הזה.. שאני אימנתי.. שאם היה להם מליון דולר (בייבי חח) הם היו רוצים אותו .. חח פנטזיה נחמדה אהה.. חח ד"א.. לא קשור אבל אני אוהבת סוסים שהצבע שלהם יחודי רק להם והם מיוחדים מבחינה חיצונית.. אבל יותר מכל חשוב לי סוס טוב לב.. סבלן, סלחן ומשת"פי חח... למשל אני אוהבת את הצבע שלו

jgut

New member
אני היחידה שאין לה סוס חלומות?

או יותר נכון יש לי שני סוסי חלומות והם כבר אצלי (ממש לא הייתי מחליפה אותם בשום הון בעולם) אבל אים הייתי צריכה להביא עוד סוס הייתי בוחרת את (הכי צפוי בעולם): Boggies Flashy Jac כי הוא סבא של רו ואמא שלו כבר אצלינו בחווה וגם כמה אחים שלו. אנחנו חווה מאוד משפחתית אז איך אפשר בלי הסבא המפורסם... וגם כי הוא יפיפה ומוכשר ואני לא משוחדת בכלל. הייתי עושה איתו קצת ריינינג אבל בעיקר מתפעלת ממנו ומזה שלו יש רעמה שהוא לא הוריש לנכד שלו.

תםטםOHIO

New member
עכשיו נכנסתי ללינק

וכשמו כן הוא..... FLASHY :) אבל גם במובן שהוא מוצק ושרירי ...

תםטםOHIO

New member
../images/Emo10.gif

רציתי הרבה מאד שנים סוס בשם YASAUL שראיתי וידאו שלו באיזה מדבר לפני 10 שנים בערך ומאז הוא, נשאר בי הרושם שלו, בקיצור. אבל זה כבר לא יקרה, ולא בגלל מגבלה של כסף, פשוט זה עבר. לא זוכרת עוד סוס שהשאיר בי רושם כ"כ חזק בלי שהכרתי אותו בכלל.

תםטםOHIO

New member
מנצלשת לעצמי

השרשור הזה הזכיר לי שכשהיינו ילדים היינו עוברים בדפדוף על הספר גזעי סוסים באנגלית ומנחשים איזה גזע ובוחרים איזה סוס וכו' כמו בשרשור פה. אז היה רק ספר אחד בסביבה, ספרון כיס קטן ועבה, והיינו חורשים עליו. הסוסים שתמיד בחרתי לעצמי היה מגזע דון, סוג של סוס רוסי. בעקבות השרשור קראתי שוב על הגזע, ואיזה הפתעה... = גם הוא רוסי, עם סטמינה וסיבולת חזקים, מספיק גבוה עבורי ומבית הגידול של האקל טקה. (כמו הסוס שכתבתי עליו למעלה) ה"רוסים" הוציאו הרבה גזעים מוצלחים של סוסים קלים ועדיין חזקים, וגם של דראפטים והרבה מהם לא זכו להכרה כמו הטורוברד או גזעים אירופאים אחרים, למרות שהם ממש לא פחות טובים.

dixie chick

New member
סוס בשם BAR ועוד...

שהוא הבן של Smartest Chic Olena ושל Lil Ruf Barbee שהיא הבת של Lil Ruf Peppy הוא היה סוס מוכשר בטירוף ועם אופי פשוט מדהים, אופי של אחד למליון, הערצתי אותו לגמרה, הוא היה הבן 3 הכי חמוד שיצא לי לרכב אי פעם! אחד החלומות שלי הוא גם למצוא בן\ בת ישיר\ה של topsail cody, ישבתי על אחד כזה ויש להם את הצעד הכי מהמם שישבתי עליו בחיים שלי, משהו מטמטם, דמיינו שאתם רוכבים על חמאה, ממש פסיכי, לא ישבתי על אף סוס אחר שהרגיש כ"כ נוח מעולם, פשוט כיף אדיר. המממ בנים או בנות של הווימפי any day.

dixie chick

New member
בר אחר יש הרבה "בארים"

זה הבר שרכבתי עליו כשעבדתי בחו"ל- הוא היה סוס הפיצ'וריטי השני הכי טוב של המאמן הזה (ולדעתי מבחינת אופי ופוטנציאל הוא היה יותר טוב)

dixie chick

New member
מה חשבתם שזהו??

אז אני לא רוצה לגנוב ללהבה אבל קליידזדייל זה מדהים אף פעם לא ישבתי על מורגן או טנסי ווקר ואני ממש מתה לנסות!!! ולסיום וקינוח אני רוצה סוס טיולים מושלם- חזק וממושמע, לא תוקפני ואדיש לכל הסובב אותו כולל מסוקים טרקטורונים ושאר ירקות

SoosKatan

New member
ה- סוסה.

אין עליה. גם אם הייתי הבן אדם הכי מיולונר- הייתי בוחרת אותה.

SoosKatan

New member
הנה... היא סיימה ../images/Emo9.gif

צודקת. זה לא מכובד
תראי איזה גוונים יש לה

למעלה