טוב...הפורום ישן!!!

תםטםOHIO

New member
לא תכוונתי לבוגי.

הסוס שאני חושבת היה אפנדיקס. בוגי היה מוצק שמן כזה, לא גבוה רזה ודארק ביי.

אלונים?

לפני יותר משנה וחצי הוא עבר ביחד עם הבעלים שלו (אילאיל קנטי) לחווה שלה ושל בעלה (שי קנטי). החווה בשרונה. דאבל קיי ראנץ'

Ruf Lil RusGal

New member
מי שאני הייתי בוחרתתת

חיפשתי באינטרנט reining horses for sale ונכנסתי לאתר שהיו שם באמת מלא יפים וסליידים חמודים מאוד שלהם וספינים וכאלה עם מבנה מדהים וקוי דם טובים ביותר וכאלה שעלות 85,000 דולר... הקיצר היה שם הכל ואף אחד לא עשה לי את זה... ופתאום ראיתי אותה---> איזה דבר מדהים וזה לא הצבע שאני הכי אוהבת ולא המבנה הכי יפה בעולם אני פשוט ראיתי אותה והתאהבתי בה... כזה מבט טוב וכזאת מתוקההה
אז קבלו אותה: Nu Chex Lady Sire: NU Chex To Cash Dam: Contential King Mare

ram ram

New member
חחח..../images/Emo6.gif

אם את רוצה יש אח שלה אצלנו בחווה... את מוזמנת לבוא ולראות..
זה הוא... לימבו הכוסון.!

הסוס שאני הייתי בוחרת../images/Emo34.gif

Name: Arrow Height: 173 cm (17.1 hh) Breed: Belgian warmblood Sex: Gelding Year of Birth: 2000 Sire: Sir Lui van de Zuuthoeve (by Silvio I)

הממממ....נגמרה לי הסבלנות לחפש

אז אני רוצה אותוhttp://www.equinehits.com/horses-for-sale/horse-18845 וגם אותהhttp://www.equinehits.com/horses-for-sale/horse-115055 והכי אני רוצה סוס דרסאג' ממש טוב,אבל גם סבלני,מלווה במדריך מהשורה הראשונה,שחייב להיות גם הוא סבלני,וללמוד להפעיל אותו,היטב. אבל גם נורא חשוב שהתקציב יכלול גם דמי אחזקה חדשיים...

fliperit

New member
הסוס הראשון יפיפה ../images/Emo99.gif

הסוס השני נראה לי קצת כבד מקדימה....

הסוסה השניה היא קלייזדייל,סוס עבודה

כבד. אני נורא רוצה סוס/ה שיוכלו לשאת את כל המשפחה יחד לטיול(=אני,הזוגי ושני הילדודס) כולם אחד אחרי השני על הגב. בראשון אהבתי את התמונה האחרונה מתוך הארבע שמימין לתמונה הגדולה.

dixie chick

New member
../images/Emo99.gif קלייידזדייל...

אני פשוט משוגעת על סוסי עבודה (דראפט) הם יפים משגעים ענקיים יש להם גרביים!!!!

אז ככה..

אני אגיד את האמת....באתי בגישה של למצוא סוס (זכר) בצבע דאן, ומצאתי סוסה אחרת שנראת מדהימה וחמודה, פיינטית (יש לי סוג של חולשה לפיינטים שמיוחדים בעיניי...לרוב הפיינטים ממש לא). שם הסוס: Lenas Genuine Design Sire: Docs Genuine Paint Dam: Rita Lady Matador (by Gold Matador 2004 APHA red dun tobiano mare. אז הצלחתי לשלב פיינט ודאן (אבל זו נקבה). הייתי עושה איתה ריינינג וקאטינג

BG Jac..../images/Emo3.gif

תעודה- אבא : Jac On Top הוא בן של- Hollywood Jac 86.. אמא : Miss N Muffet שהיא בת של- Miss N Cash.. אני רוצה לקנות את הסוס כי...הוא נראה אחלה סוס..והוא עוצר חזק מאוד..אני בטוח שהוא עושה גם אחלה של ריינינג [תשובה לשאלה השנייה, בשביל מה אני אקנה אותו--> ריינינג..חח]..

תיקון..

אני בטוח שהוא עושה עוד ריינינג מצויין חוץ מהעצירות..נו...את יודעים למה הכוונה..ספינים,מעגלים,רולבקים,החלפות וכו'....

ram ram

New member
מממ.. חח...

אההה.. הייתי קונה את- Commanders Nic אבא: Boomernic אמא: Miss Bam Bam Command בחרתי בו כי: הוא עובד סבבה, נראה כמו סוס שפשוט כיף איתו וכי הוא חתיך ביותר..!!! הייתי עודה איתו ריינינג, טיולים ומנסה קצת פרות [כי המשפחה של האבא עבדה פרות מעולה.!]

ram ram

New member
חחח...../images/Emo13.gif

יש לי מלא מלא תמונות שלו..
אבל תודה בכל מקרה...

למעלה