טוב...הפורום ישן!!!

fliperit

New member
טוב...הפורום ישן!!!

אז הנה... איך נקרא לזה? משחק נגיד... כל אחד, שילך לשוטט באינטרנט- וימצא את הסוס שהוא היה קונה אם היה לו כמה כסף שצריך בשביל סוס אחד. למה בחרתם דווקא בו? מה הייתם עושים איתו (ריינינג, דרסז' וכו')?

fliperit

New member
אני הייתי בוחרת

אותו
Sire: Gunner Dam: Daughter of Lil Dry Peppy למה? כי הוא יפיפה והתאהבתי כשראיתי אותו...וגם הוא מקו דם טוב מה הייתי עושה איתו? ריינינג כמובן...

fliperit

New member
והייתי רוצה גם אותו

כי הוא הסוס עם הכי הרבה נשמה שהיכרתי. אהבתי אותו יותר משאהבתי את פליפ בתקופות מסויימות...הוא פשוט היה טוב לב ברמות אנושיות ביותר. אם רק היה לי כסף, והרגליים שלו לא היו נפגעות בסירוס הייתי קונה אותו...

fliperit

New member
זה

בן רוסטר שרכבתי עליו בהרי יהודה לפני כמה שנים. אין לי מושג מה איתו עכשיו, אבל ריינינג הוא בטוח לא עושה

jgut

New member
האמת שזה מזכיר לי עוד סוס שהייתי רוצה

בן ג'ואי שהייתי אמורה לקנות ו-3 פעמים לא עבר בדיקת קניה (ממש בכיתי בפעם האחרונה). אבל היה הסוס הכי טוב לב שפגשתי בחיים שלי ולמיטב ידעתי היום הוא בעיקר מסתובב במרעה ועושה מעט שיעורי ב"ס...

fliperit

New member
טוב...בעניין של בני ג'ואי

אני משוחדת לגמרי. הבן והנכדה שאני מכירה הם הסוסים הכי מקסימים בעיני בעולם (חוץ מהבן רוסטר ההוא)...

תםטםOHIO

New member
אה אה!

ג'ואי זה הסוס מהאורווה בצור הדסה.! נכון? טוב, זהו נזכרתי. (לעיתים מאד רחוקות אני לא זוכרת שם של סוס)

תםטםOHIO

New member
חח כן הוא כן...

פשוט נזכרתי בזה עכשיו ושאלתי את פליפרית לפני איזה שבועיים ועכשיו נזכרתי.

fliperit

New member
נדמה לי שאת מדברת על בוגי

(ואגב...הוא לא היה של אוהד..)

תםטםOHIO

New member
הוא היה

באורווה השניה מימין מהכניסה באורוות ה"גדולות" סוס ביי כהה גדול?

תםטםOHIO

New member
כלומר,

אני זוכרת סוס בוגי, הוא היה יותר מוצק, "שמן" וזה היה אולי אפילו אפנדיקס. שוב, הייתי שם זמן קצר, זה לא חשוב.

למעלה