טוב-הנה חלק ג´

netaK

New member
כאילו רציני, אני לא חושבת

שג´סטין היה מתייסר כ-ל כ-ך...הוא צריך להיות טיפה עם איתן ולהבין כמה שבריאן חסר לו, הוא לא ישר צריך להתייסר

רינת4

New member
קודם כל-

אני שמחה שקראתם! שנית-נטע,באמת שלא נעלבתי. כי תראי,עקרונית זה איך אני מסתכלת על הדברים ולא כולם חייבים להסכים איתי.חוץ מזה שאני אוהבת הערות כאלה-זה נותן לי לחשוב מה לשנות,במה להשתפר... בקשר לזה שזה יותר מדי בריאן/ג´סטין-מצטערת... אבל הסיפור הוא עליהם.כלומר,נכון-זה על מה שיקרה בסדרה, אבל כל מה שנוגע אליהם,לא לשאר הדברים... וג´סטין מיוסר-אני חושבת שכן.הוא הלך עם אית´ן מתחסכול.באותו רגע הוא היה גי מיואש ועצבני.אני לא בטוחה שהוא לא יתחרט על זה אח"כ... שוב-ככה אני רואה את זה. וקווירית(לא יודעת מה השם האמיתי שלך,סורי)-שמחה שאהבת. בכל מקרה-המשך יבוא...

רינת4

New member
טוב-הנה חלק ג´

שיניתי את השם של הסיפור,מקווה שזה יצא טוב,מצטערת על שגיאות כתיב-כבר אין לי כוח לעשות הגהות. אז אני באמת מקווה שתקראו ויותר מזה-שתיהנו! אז בבקשה: החיים שאחרי חלק ג´ ג´סטין הסתובב ואיכשהו הוא הגיע ללופט של בריאן.הוא ראה שהג´יפ שלו לא בחנייה.בריאן כנראה לא בבית.הוא תהה אם כדאי לו לעלות.ומה אם בריאן כן בבית?אולי המכונית אצל מייקל?אבל הוא היה חייב לקחת כמה דברים גם ככה.אז הוא החליט לעלות."יהיה מה שיהיה...",חשב לעצמו.הוא עלה באיטיות במדרגות.עדיין לא בטוח שזה באמת כדאי.כי אם בריאן כן בבית...מה הוא יגיד לו?מה תהיה התגובה של בריאן? ג´סטין נעמד מול הדלת.להיכנס,לא להיכנס...?הוא פתח את הדלת,הכניס רגל-בדק את הסביבה ונכנס. כשהוא ראה שבריאן לא בבית,הוא חש כזאת הקלה! הוא התחיל להלך בלופט,כשהוא מביט בתמונות שלו ושל בריאן שממוסגרות על המדף שלו.על המדף שפעם היה שלו.הוא פתח את המגירה,לקח כמה בגדים,ושם בשקית שלקח מהמטבח.הוא עצר לרגע,הביט מסביב לראות אם יש עוד משהו שהוא יכול לקחת איתו.עיניו נעצרו על דלת ארון הבגדים של בריאן.הוא היסס לרגע,ולאחר פתח את דלת הארון. הוא והעביר את ידיו בין החליפות, תפס שרוול והחליקו על פניו. "אחחח...הריח המשכר של בריאן..",אמר לעצמו בשקט, ועצם את עיניו. "אני כבר מתגעגע אליו,אבל הוא לא השאיר לי ברירה,הייתי חייב לעזוב",חשב ודמעות החלו זולגות על פניו. "אני לא מבין מה קרה לנו…רגע אחד הכל היה בסדר,ורגע אח"כ הכל מתמוטט.אני יודע שלא רק הוא אשם.גם אני אשם…לא הייתי צריך להתנשק עם איך קוראים לו,האריק הזה.אני כזה דפוק!שם הכל התחיל להתפורר…הפרתי את החוקים של עצמי. בריאן לא עשה מזה עניין,אבל אני בטוח שזה פגע בו.ועכשיו אית´ן...הוא לא בוטח בי יותר, ועל זה אני לא מאשים אותו…". ג´סטין סגר את דלת הארון והלך לכיוון היציאה.הוא עצר לשנייה והפנה את מבטו אל המטבח.הוא נזכר בנשיקה הראשונה שלהם.בכלל,הייתה זו הנשיקה הראשונה של ג´סטין.באותו יום הוא גם איבד את בתוליו...כמה שהוא התרגש!כמה שטויות שהוא בירבר. אבל בריאן היה ממש עדין.הוא הראשון שהתנהג אליו כאל מבוגר.הוא לעולם לא יישכח את הפעם הראשונה שלו.הוא לעולם לא יישכח מה שבריאן אמר לו,איך הוא הרגיע אותו. "אני רוצה שתמיד תזכור את הרגע הזה.כך שלא חשוב עם מי תהיה,אני תמיד אהיה שם",הדהד בראשו קולו של בריאן.ומאז,לא משנה עם מי הוא נמצא,אפילו עם אית´ן,הוא תמיד,אבל תמיד חושב על בריאן ומייחל שזה היה הוא. ג´סטין מחה את דמעותיו,ויצא מהדירה. הוא רצה ללכת משם כמה שיותר מהר.הוא פחד שבריאן יחזור. כשסיים לעבוד, וכבר לא היה לו בשביל מה להישאר במשרד,נאלץ בריאן לחזור לבית הריק. אבל הוא לא יכל להישאר. "אני חייב לצאת מפה!",אמר לעצמו."יותר מדי שקט כאן…". בריאן!",אמרה לינדסי בהפתעה. "מה אתה עושה פה?",תמהה. "מה,גבר כבר לא יכול לבקר את הבן שלו?",ענה בריאן בקול מתחמק. "בטח שכן.פשוט ש...." "פשוט ש-מה?",שאל בריאן בעצבנות. "חשבתי שאחרי אתמול...לא משנה",אמרה והנידה את ראשה לאות ביטול. "בטח שאתה יכול לבוא לבקר את גאס!אני תיכף מביאה אותו",אמרה ופנתה לכיוון המדרגות. בריאן נכנס וסגר אחריו את הדלת.הוא הביט מסביב כשלפתע הבחין בציור...היה זה ציורו של ג´סטין-הוא צייר את זה לכבוד יום הולדתו האחרון של גאס. "כמה כישרון יש לילד הזה...",חשב לעצמו,וצמרמורת קלה של געגוע וכאב חלפה בגופו. "גאס,מותק.תראה מי פה- אבא!!",אמרה לינדסי בקול תינוקי,ומסרה אותו לבריאן. "תפסיקי לדבר אליו ככה או שבסוף הוא ייצא מפגר!". "איך אבא מדבר?הא,גאס?" בריאן פתח את הדלת,ועמד לצאת. "ואל תגרום לו להתלכלך הרבה,ואל תיתן לו לאכול שטויות...",צעקה לינדסי לעבר בריאן,אבל הוא כבר היה בצד השני של הרחוב ולא שמע אותה.או לפחות ככה זה נראה. בעוד בריאן מנדנד את גאס על הנדנדה הוא חשב על הפעם האחרונה שהם היו כאן. גם ג´סטין היה איתו… "בריאן,תיזהר!",אמר ג´סטין. "הוא כרגע אכל. ואם הוא יקיא הכל,מי ינקה אותו? אתה?",צחק. "מי אתה חושב? למה יש לי אותך…?",התבדח בריאן. "כדי שאני אעזור לך לנקות את הבן שלך?" "בדיוק כך!",אמר בריאן,הצמיד אליו את ג´סטין ונישק אותו נשיקה ארוכה ואוהבת. גבר כבן 40 חלף על פניהם והעיר: "תמצאו חדר…" "כבר מצאנו!"-צעק לעברו בריאן. הוא חייך אל ג´סטין ונישק אותו על לחיו. ג´סטין חייך בחזרה ואמר: "איזה אידיוט! מה,הוא לא ראה אף פעם שני גברים מתנשקים…?" "כנראה שלא…",ענה בריאן. "אתה רוצה להגיד לי שהוא גר כאן,בפיטסבורג,והוא אף פעם לא ראה שני גברים מתנשקים… תעשה לי טובה". "אמרתי לך-אנשים רואים מה שהם רוצים לראות". "אז למה הוא ראה אותנו?",שאל ג´סטין. "כי אנחנו זה משהו מיוחד!,אמר בריאן והפנה פניו אל גאס. נכון סאני בוי?". "נכון סאני בוי?",אמר בריאן לגאס "אז מה אתה אומר?הגיע הזמן לחזור?.אמא בטח כבר משתגעת מדאגה.היא חושבת שאני לא מספיק אחראי כדי לשמור עליך....אולי ניתן לה לדאוג עוד קצת?”,חייך בריאן אל גאס והרימו. כשירד למטה,ג´סטין לא ידע מה לעשות,לאן ללכת...הוא עמד מבולבל וחשב.הוא לא רצה עדיין לחזור לאית´ן. הוא הרי לא יכול לעבור לגור אצלו.הוא גם לא רוצה,זה מהר מדי.הוא צריך לחפש מקום אחר ומהר.רק שאין לו כסף...גם אם רייג´ נגיד יצליח,זה ייקח זמן ובכלל-עד שהוא ייקבל את הכסף.. הוא החליט ללכת לאימו.היא בטח תשמח שהוא רוצה לחזור הביתה. השאלה היא אם הוא יוכל לחיות עם החוקים שלה.הרי היא לא תיתן לו להיות כמו סטודנט חופשי,לעשות מה שבא לו.אבל אין לו ברירה אחרת. "בטח אית´ן ימצא חן בעיניה...",חשב.לפחות עכשיו לא תהיה לה סיבה להתנגד לקשר שלהם. "אית´ן לומד,מוכשר,צעיר,אוהב אותי,נאמן...מה אמא צריכה יותר בשביל הבן שלה?" אמר לעצמו והתחיל ללכת לכיוון ביתו הישן ובתקווה-גם ביתו החדש.

אני דווקא אהבתי!

ונטע-אני כן חושבת שהוא מיוסר, ראו לו את זה בעיניים אחרי שבריאן ראה אותו את אית´ן מתנשקים...הוא היה נראה כאילו הוא ציפה שבריאן יגיד משו... והפיק-אני נורא אהבתי אותו, חוצמזה שאני אוהבת את B/J וחושבת שזה בדיוק מה שקורה לדמויות...(בראש) ויפית-תכתבי פעם פיק! אני מתה לדעת מה ייצא ממנו...

maayan15

New member
פשש...רינת...

מהקטע של - אני לא מתייחס ממש לבריאן ג´סטין י זה סתם מעצבן אותי, אני חייבת להגיד שיש חתיכת שיפור....בקודמים חשבתי שהדיבור של בריאן לא ממש אמיתי...וכן- ממש ממש דברים שאני יכולה לשמוע את בריאן אומר.... חוץ מהקטע הזה שהוא וג´סטין יעני ביחד עם גאס (שהוא נזכר) שנראה לי קצת דביק מדיי.... אבל ממש יפה!!

g a g a

New member
רינת, אהבתי!

למרות ש... היה קצת קיטשי אבל כל עוד הסיפור מתמקד בבריאן וג´סטין אני לא מתלוננת. ואני רוצה גם לשבח כאן את הבנות על הביקורת הבונה, כי בדרך כלל יש לאנשים נטייה "לכסח" יצירות של אחרים, ולא משנה עד כמה הן יהיו טובות... יש כאן אחווה וביקורת בונה ואני בעד!!! ורינת, חלק ד´ יופיע בקרוב?

רינת4

New member
גם אני חושבת כמוך!

גם אני רוצה לשבח על הביקורת הבונה. זה מאוד חשוב לי,ואני מנסה להתייחס למה שאומרים לי. אם לא יעירו לי,איך אני אשתפר? בקשר לקיטשיות-אני יודעת,אבל דווקא די אהבתי את זה ככה.אולי יצא לי יותר מדי,אבל פשוט שממש קשה להיכנס לראש של בריאן ולדעת מה הוא חושב. והעדפתי להראות את זה בצורת זיכרון. די הסתמכתי על הסיטואציה:(לא ציטוט מדוייק,סליחה על שגיאות הכתיב) בריאן- maybe we put your painting on the" wall...and than you can tell everybody your hang ואז ג´סטין עונה: "...l already do". חשבתי וחשבתי איך להעביר את הרגשות האלה,וזה מה שיצא.. זה גם סיפור ראשון שאני כותבת ועוד מפרסמת,ככה שאני יודעת שצריך להשתפר,ואני מקווה שאני אצליח. אז תודה שקראתן,ועל הביקורת הבונה,וגם שאהבתן"(חלקכן יותר חלקכן פחות-אבל מה זה משנה? העיקר שאהבתן).

lolly1

New member
אוייייי *בוכה*

את מזכירה לי את הרגעים הכי יפים רינת!! אני מתה על הסצנה הזו!!!!!!!!!!

רינת4

New member
אני יודעת...

זה אחד הקטעים האהובים עלי ביותר! זה ו- "?hey stud!wanna dance"

lolly1

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוייייייייייייי עצוב לייי!! ומה עם הסצינה הזו..? שימו לב.. אני שמה 2 תמונות מסצינות שונות... תראו איזה קטע...זו הראשונה.:

lolly1

New member
ואני כן?!

סתם עברתי על זה..והצחיק אותי.. צריך לשלוח למפיקים..

netaK

New member
על מה לעזאזל אתן מדברות!?!?

איזה פרקים? אולי אני אוכל לעזור...

netaK

New member
התמונה הראשונה של אירית

מפרק 13, עם הלקוח שתבע את בריאן והיומולדת של ג´סטין התמונה השנייה מפרק 18, הפרק של פוראבר יאנג

רינת4

New member
אוף!

איזה באסה שאני לא זוכרת! לא נורא,עוד שבועיים אני אתחיל להיזכר... אה,ונטע-פבריציו היה היום בפרק של באפי ציידת הערפדים, כשהוא היה צעיר-והוא היה שם ממש חמוד-רק שתדעי...

למעלה