בפרק שהיה עכשיו! אז תראי מחר בצהריים. הוא יופיע גם בפרק הבא,ונראה לי שגם בפרק שאחריו.
ר רינת4 New member 12/11/02 #24 בפרק שהיה עכשיו! אז תראי מחר בצהריים. הוא יופיע גם בפרק הבא,ונראה לי שגם בפרק שאחריו.
ר רינת4 New member 12/11/02 #26 בדיוק! מה,לא שמת לב? הוא לא ממש שונה.אה......... אולי בגלל שאין לו זקנקן מחריד ומעצבן, והשיער היה קצוץ...
בדיוק! מה,לא שמת לב? הוא לא ממש שונה.אה......... אולי בגלל שאין לו זקנקן מחריד ומעצבן, והשיער היה קצוץ...
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 12/11/02 #27 מה?? בכלל לא שמתי לב! אני לא מאמינה!!... חחחחחח.. קודם הוא חבר של באפי אחרי זה של ג´סטין...חחחחחחח.. טוב אני יראה מחר....
מה?? בכלל לא שמתי לב! אני לא מאמינה!!... חחחחחח.. קודם הוא חבר של באפי אחרי זה של ג´סטין...חחחחחחח.. טוב אני יראה מחר....
N netaK New member 12/11/02 #28 מה מה מה?!!?!?!?! אין לי תבל דיגיטל!!! איזה ערוץ!?!? איזה שעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
N netaK New member 13/11/02 #29 שמישהו יקליט אני אהיה חייבת לו את החיים שלי!!! הוא מופיע שושה פרקים ברצף אני חייבת אותו!!!! מחרותיים אתם רואים בעיתון על ילדה שהתאבדה...זה אני1!!
שמישהו יקליט אני אהיה חייבת לו את החיים שלי!!! הוא מופיע שושה פרקים ברצף אני חייבת אותו!!!! מחרותיים אתם רואים בעיתון על ילדה שהתאבדה...זה אני1!!
N netaK New member 13/11/02 #30 ייייייייייייייייייייישששששששששששששש חברה שלי מושלמת!!!!!!!! שחר אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חברה שלי מקליטה לי היחידה שלא בלווין!!!!!!!!!!! אההההההההההההההה החיים שלי נהיו כל כך טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
ייייייייייייייייייייישששששששששששששש חברה שלי מושלמת!!!!!!!! שחר אני אוהבת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חברה שלי מקליטה לי היחידה שלא בלווין!!!!!!!!!!! אההההההההההההההה החיים שלי נהיו כל כך טובים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
N netaK New member 13/11/02 #31 אה ואגב, לפי מה שהבנתי הא הופיע שלשום, אתמול והיום בשישי יש שידורים חוזרים של הכל?
M maayan15 New member 13/11/02 #32 אהההה שכחתי לשלוח את הקלטת!!...ויפית, אני צריכה לדבר איתך...דחוף....
N netaK New member 11/11/02 #3 המממ...נחמד אבל שוב אין הרבה אינפורמציה...זה..לא יודעת...רציתי להפסיק באמצע אבל המשכתי בכל זאת... סורי אם זה פוגע לא התכוונתי
המממ...נחמד אבל שוב אין הרבה אינפורמציה...זה..לא יודעת...רציתי להפסיק באמצע אבל המשכתי בכל זאת... סורי אם זה פוגע לא התכוונתי
ה המכשפה הרעה מהמערב New member 11/11/02 #4 תראי זה יפה והכול אבל.... יותר מידיי טנלובלה בשבילי.. וגם יותר מידיי בריאן ג´סטין... אבל בסה"כ זה יפה ואחלה של כתיבה.... פורום של מוכשרים יש לנו פה...
תראי זה יפה והכול אבל.... יותר מידיי טנלובלה בשבילי.. וגם יותר מידיי בריאן ג´סטין... אבל בסה"כ זה יפה ואחלה של כתיבה.... פורום של מוכשרים יש לנו פה...