טוב.הופעת בכורה..

Arielcohen

New member
תיקון טעות

במשפט לפני האחרון: עד היום פגשתי מישהי כזאת, אבל היא אדישה בדיוק כמוני אז אליה אני לא יכול, רוצה, מסוגל או מרגיש צורך להיפתח...

mesh33

New member
בטח....

אין ספק שאנשים מעדיפים להסגר ולהדחיק מאשר להתמודד. יש יותר מדי דברים להתמודד איתם. אנשים עייפים, כבר אין כוח, אז במקום להזיל דמעה על עוד פיגוע אנחנו מספרים בדיחות שחורות ומוצאים דרך להוציא מזה כסף. אני ממש מקווה שתשבר בקרוב (זה לא יצא טוב, אבל אתה מבין את הכוונה שלי...) אדם לא יכול לנהל חיים בריאים עם כזו כמות של ציניות והדחקה. תאמין לי. אני יודעת..... עצה קטנה: תבכה. תראה פרסומת עצובה/כלבלב נטוש/ילד קטן שמבקש ממך כסף לאוכל ותבכה. תשחרר הכל. אני מתארת לעצמי שאתה לא אדם שבוכה בקלות, אז תשתדל, בהתחלה זה יהיה מאולץ אבל מהר מאוד אתה תמצא את עצמך בוכה באמת,עם קול ודמעות. אתה לא מאמין כמה שתרגיש טוב אח"כ. טוב, אולי לא מאושר יותר, אבל יותר משוחרר.... משי.

Arielcohen

New member
תודה על הטיפ

אבל זה ממש לא קל. לבכות. בשביל אנשים רגילים זה משהו נורמלי, משהו טבעי שבא בתדירות מסוימת. אצלי זה לא. לא בכיתי כבר 3, 4 שנים, מאז שהחתול שלי נפטר, אז בכיתי כמו תינוק ומאז לא הזלתי דמעה. אני יודע שזה לא בריא, אבל זה לא בשליטתי. ניסיתי לבכות המון. ראיתי סרטים עצובים, עברתי אירועים טראגיים ואישיים ותקופות דיכאון נוראיות. לא שאיבדתי את האנושיות, כן? אין עני בשנים האחרונות שעברתי לידו ולא זרקתי לו את הכסף שהיה לי בכיס, אין חתול ברחוב שלא האכלתי היום. אבל מבפנים אני עדיין די קר. כאמור, מתישהו זה ייצא, כשאני אפגוש את האחד \ אחת.

שיאנה

New member
צבי

אתה יודע מה משתק אותי? הסטטיסטיקה אתה מבין? יום אחת זה חייב לפגוע בי בי או במי שממש קרוב אלי לא יכול להיות שאני עוברת כ"כ הרבה פיגועים בעיר הזאת בלי שהם ישרטו אותי מתישהו זה חייב לפגוע לפגוע חזק מספיק חזק כדי להרוס לי את החיים בין אם זה לסיים אותם לפגוע בהם או לקחת מישהו שחשוב להמשך קיומם כמו היום אני לא לוקחת את חיי וחיי היקרים לי כמובן מעליו. במשחק שלך צבי. מי זורק את הקוביות?

אוקיי טיפה תגובות

כרמית-את יודעת שגמאני הכרתי כמה וכמה שנהרגו,קרובים וקרובים פחות,ובהתחלה הייתי נגד שימוש מוגזם בציניות.זה דיי השתנה אחרי שחבר טוב שלי שאחיו נהרג כל הזמן דיבר על המצב ועל אחיו בציניות,מה שבעצם שיחרר אותי ונתן לי מין אישור שהנה,הוא לא נפגע מזה,אז אין סיבה שלא לדבר ככה. נדב-זה לא הלך טוב באנגלית..אני לא שולט מספיק בשפה כדי לכתוב בציניות.אולי אפשר לנסות שוב,אם יהיה לי זמן,ובזמן הקרוב לא יהיה לי. אממ מה עוד היה?מצטער שאני לא זוכר,קצת ממהר,טיפה שעות לישון,אממ,טוב לא יודע מי זורק את הקוביות.מי שיישאר אחרון בחיים? לילה טוב. אה עליתי היום על האוטובוס הממוגן החדש.זה בכלל פצצה,כי מרגישים בטוחים בפנים,בעיקר שיודעים שהמחבל יילך לאוטובוס הבא..שייהנה לו שם. שוב,ליל"ט.

פליכטי

New member
עזרה בתרגום

Morning. In middle of an enjoyable dream that got interrupted by two alarm clocks, I curse the moment in which I decided to work for a while with my dear father, and after continuous attempts manage to locate the two clocks, and shortly afterwards control them and to defuse them. An ordinary morning. Grandmother bangs on the door and informs me that father informed that It will be a little difficult to come to work, there will be traffic. There was a terrorist attack. First thought – oh well one more attack. Second and third thought – bad, Very bad. another attack. on the television they informed that the street will soon be opened again to the public, and I exit the house. Outside a cold day welcomes me. Below 0 degrees, it’s good that I took a jacket. In the station beside the supermarket, two policemen question a young Arab that wants to go to the supermarket, his friend works there. When I get on bus no. 4, the Arab is already gone, so are the policemen. I dunno where they are, but they are together. The bus driver examines all those who enter with a dismal glimpse, probably like the instructions he got. And it seems that there are similar instructions to the travelers because all of them carry a stamped face. No talking. from one of the stations in ramat eshcol a noisy gang of 3 highschoolers, that in the normal day of no One from the old folks in the bus (including me) will notice. just normal kids, and if they want attention, they better make something special. Today, it’s enough they just talked. even whispering was more then enough. All the old folks watched on them in a kind of glimpse that is reserved for special occasions “of all the times in the world, now you speak ? Now !? I sat in the back, hopefully that if there will be a terrorist, he will not want to sit beside me, and if he will not sit beside me, my chances to be fatality greatly decreases “if he explodes from the front, I will be lightly injured at the most” I say to myself. Actually, that cursed Murphy probably thought about this possibility. It’s better not to calculate the risks. We let Murphy to do what he knows best. זה מאמר ארוך ויקח לי קצת יותר זמן לתרגםאת הכל, אם אני אמצא עוד זמן. בינתיים זה יכול לתת לך התחלה טובה. יום טוב, פליכטי. אני הייתי בתוך האוטובוס.

וו צבי, זה חזק לאללה.נדב-תקרא גם...

טוב אז מעבר לזה שזה אחד החזקים שקראתי, שנשאר חזק לכל אורכו, אני רוצה להפיץ את זה באנגלית באינטרנט. על כן נדב צריך היה לקרוא. נדב אני רוצה אם כש יש לך זמן, שתתרגם את זה לאנגלית, אני אשלח את זה לאימייל של הWLC של HOBY, ולעוד כמה מקומות, בקיצור נפיץ. זה חומר חזק בתור סניגוריה להאג.

זה בכלל לא רלוונטי

זה עושה טענה טובה נגד מה שאמרו בהג, נגד מה שהאג עשה לישראל מבחינה תקשורתית, או לחילופיןנגד המצב שהאג מסמל שישראל נמצאת בו לאחרונה...

למעלה