טוב, הגיע הזמן -

babe10

New member
אז אם ככה

אם היא לא מוצאת חן בעיניך בכלל - תגיד לה - תשמעי זה לא ילך. תודה , היה נחמד להכיר אותך. שלום. אם היא כן, אבל רק כידידה, ויש לך עוד זמן לידידות - תגיד לה את זה - תשמעי - לא נראה לי שזה ילך ביינו מכל מיני סיבות - ותפרט אם בא לך ואל אם לא. אם בא לך אני אשמח להשאר ידידים, כי כיף לי לדבר אתך - אבל אני לא רוצה להשלות אותך, כי אין סיכוי מבחינתי שנמשיך מעבר לידידות - וחבל שאני סתם אבזבז לך את הזמן. אם היא לא מבינה - אין ברירה - תקיפות. תקשיבי - זה לא ילך. ניסיתי להיות נחמד. אבך אולי הייתי לא ברור מספיק - אני לא מעוניין, ועדיף שגם לא נשאר בכלל בקשר. כשאין ברירה - אז אין ברירה. ובוקר טוב לך יפהפיה נרדמת...

ROTFL מזמן לא צחקתי ככה !!!

שלא כהרגלי לקום כל כך מוקדם בבוקר אני קם ויוצא לי לקרוא את ההודעה הזאת שממש השאירה אותי על הריצפה
שיחקת אותה ליאן, חומר טוב לסטנד אפ קומדי ( או מהצד השני - סיט דאון טרג´די ).

voguemaster

New member
Jesus fucking H christ!! LOL../images/Emo6.gif

ואני אפילו לא נוצרי
.. אלדד לקח לי את המילים, מאיפה הבאת את כל זה וכמה זמן זה לקח ? אני יודע שלי ייקח שעות לחשוב על כ"כ הרבה תירוצים..
אלי

yupy9

New member
ליאן- מצחיקולה...

לא היכרתי אותך כך...! טוב אבל אני עוד חדשה כאן...

הפנטזיה

New member
נכון, זה קשה!

קודם כל אם היא חכמה היא תבין מנימת דיבורך שזה לא חם וזה לא זה בד"כ אנחנו מבינות עניין ונוטשות כל עוד אפשר ועם האף למעלה אני אישית אפילו לא שואלת למה אם הוא חושב שלא אז לא לא מנסה לשכנע מבינה רמזים וקוראת בין השורות לפי טון הדיבור וכשזה מתקרר אז זה נפסק לבדו ואם לא אז אין ברירה אלא לומר "אני חושב שזה לא נראה לי" וזהו. השתיקה תעשה את שלה. זו הדרך שלי.

אלדד26

New member
תראי... תשמעי....

מצד אחד, את צודקת. זה מעליב ומעצבן כשחושבים בשבילך. מצד שני, אנחנו עושים את זה כל הזמן. את הרי מדברת עם אנשים ולפעמים מתנסחת בצורה אחת ולא אחרת, כדי שלא לפגוע בהם. נכון? זה כל העניין...

הכי חשוב להיות כן וישר

לא ללכת סחור סחור - זאת מילת המפתח. נתת למישהי תקוות שווא, שלם את המחיר. אני יודעת שכשמשהו/ מישהו לא נראים לי, אני חותכת אומרת "לא " ישיר, אבל גם באופן שלא יעליב. לוקחת את האחריות על עצמי. אני מצפה מאחרים לכנות, ונותנת אותה גם כן, בתמורה. לילה טוב לכם

ortal_sh

New member
אתם מכירים את המשפט ........

זה לא את זה אני
אז אפשרות אחת - זה להסביר באופן ישיר וכנה, לא נראה לי שיסתדר ביננו בגללי לא בגללך ! והדרך השניה - (שלא ממש ממולצת) להתעלם עד שהיא תבין שאתה לא מעוניין, אבל הדרך הזאת יותר פוגעת מהראשונה , עדיין להגיד מאשר להתעלם. אור-טל

voguemaster

New member
just say no (but nicely ../images/Emo13.gif)

תראה, אם זה אחרי פגישה או שתיים, אני לא חושב שיש בעיה. אפשר להגיד דברים בסגנון: "זה לא זה", או "אני לא חושב שהולך בינינו", או משהו על זה שאין כימיה/ניצוץ/פיסיקה/ביולוגיה או WHATEVER.. ואפשר גם להוסיף שחבל להמשיך ולבזבז זמן על עוד פגישות אם זה לא נראה מלכתחילה. כבר הייתי שם, וזה לא כזה סיפור. מה שיותר קשה זה איך להגיד לבחורה שלא בא לך להיפגש איתה בכלל בפעם הראשונה. אז אוקיי, אני אישית לא חסיד של פגישות עיוורות (שונא שונא שונא), ולכן אני לא מנסה להכיר דרך הרשת/טלפון או מה שלא, ואז יש לי תירוץ. גם אם הייתי נפגש דרך הרשת או כל פגישה עיוורת אחרת, אני חושב שאין דרך טובה לצאת מהמצב. אולי להגיד "מהשיחות שלנו לא נראה לי שאנחנו על אותו הגל" או תירוץ עלוב אחר בסגנון, אבל אלו רק תירוצים כאמור. עד שאין פגישה הכל תירוצים. אחרי פגישה עניין המשיכה/כימיה הוא סיבה לכל דבר... אלי

yupy9

New member
תודה באמת תודה...

אני חושבת (ותודה ששאלתם...) שרק כשמדובר בקשר שכבר התחיל- יען כי הייתם אחד בביתו של השניה שכבתם וכאלה- אז המקום לפרט להסביר ולנמק את הדחיה. במצבים בהם הקשר רק בהתחלתו- אי- מיילים, 2.5 שיחות טלפון 0.5 הודעת SMS או אחרי פגישה אחת, עדיף או-אז לשלוף את שק ה"שקרים הלבנים", לנער אותו מהאבק שהצטבר (כן.. כן...
) ולא להפיל על הצד השני את האמת המרה והישירה כגון- "לא, אתה ממש לא מה שאני מחפשת, אבל שיהיה לך בהצלחה!..." מי כמונו, שפוקדים את הפורום ןמקוטלגים תחת ההגדרה "מחפשים" -לפחות חלקנו- (חבר´ה בלי התנפלות)... -יודעים כמה תגובה כזו יכולה לפגוע ולהשבית. וחבל. בלוא הכי הדחיה במקרה כזה היא לא על סמך הכרות אמיתית... כך שאני בעד לחסוך אותה מאדם שלא עשה לכם כל רע. * למי בא לקפוץ אלי לקפה אגוזים? *

אלדד26

New member
טוב שאנחנו לא ישירים ../images/Emo6.gif

אבל עדיין לא ענית על השאלה
אוקיי, אז אנחנו רוצים לא לפגוע. מה נגיד?

yupy9

New member
הבאת את זה על עצמך...

שאני אחשוף את התחמושת שברשותי??? ומה עוד שיש חשש שביום מן הימים תנסה את זה עלי אלדדוש...

אלדד26

New member
הממממממ ../images/Emo9.gif

ואני בכלל לא ידעתי שיש ברשותך תחמושת... טוב לדעת

babe10

New member
משועמם?... טוב.

מה אומר ומה אשוח?.. לא מאמינה ברמיזות. גברים ונשים חיים בעולמות שונים. מדברים בשפה שונה. גם ככה הכל מסובך. רמיזות עלולות להתפרש לכוונים שונים. לאו דווקא אלה שעליהם בנית. שאלו אותי השבוע - נו - אז מתי נפגש? ולא רציתי. כי אין סיכוי שיצא מזה משהו. כי לא מתאים לי. כי לא רוצה להעמיד את עצמי בסיטואציה מביכה, יותר אפילו, במפגש עצמו. לא מעוניינת. בחור חמוד. באמת. מותק. ויכול להיות שמישהי אחרת תהיה הכי מאושרת אתו בעולם. לא אני. וחד משמעית אמרתי לו - זרובבל, תקשיב. אתה נורא נחמד. נורא כיף לי להחליף אתך דעות ולקשקש אתך על דברים של יומיום ואפילו על נושאים מהותיים. אבל אני לא רואה סיכוי שיצא פה משהו מעבר, וחבל שסתם נגיע למקום שלא נדע לצאת ממנו (אני לא אדע כמובן... ) והוא - אבל תני צ´אנס. איך את יכולה לדעת אם לא ניסית? (זה כנראה מגיע בדף הסבר למשוטט המצוי) אני: אני יודעת. זה לא ילך. מצטערת. באמת. אם אתה רוצה להמשיך לדבר אי אשמח. אם לא - אני אבין. אבל אני לא רואה שום תועלת בפגישה ביננו. הכי טוב - ישירות. ויפה שעה אחת קודם. לא לטוע תקוות. אשליות. אגב, מקווה שאתה לא מכוון את הפנייה הזו לאחת מעלמות החן שבפורום. כי זו הדרך הכי לא נכונה לעשות את זה. יהיו עדכונים? הפתעות? קוסם?..

למעלה