ב-בנות
א אורוש47 New member 15/2/05 #64 ו'- ויקטוריה, השם האמצעי של לורליי, אבל עשינו את זה כבר באנגלית....... שמישו ימצא משו יותר טופ.. |בורה|
ו'- ויקטוריה, השם האמצעי של לורליי, אבל עשינו את זה כבר באנגלית....... שמישו ימצא משו יותר טופ.. |בורה|
G gilmorefreak New member 17/2/05 #73 ז- זר פרחים... מקס הביא ללורליי..קצת יותר מזר..אבל נו שיהייה..ואני לא יודעת מזה דייזיס בעיברית...
G gilmorefreak New member 17/2/05 #76 ../images/Emo6.gifט- טיילור ויש לי הרגשה שאף אחד לא רואה את זה..כי זה לא קופץ...
א אין לי שום רעיון לשם New member 17/2/05 #77 י' - ייל או יאניק משהו (נו, מישל...) וכן, באמת נראה לי שאף אחד לא רואה את זה...
א אורוש47 New member 17/2/05 #78 כ'- כתר....../images/Emo47.gif שהם אממ לבשו ביומולדת........ אבל אממ זה ממש עלוב.. תרגישו חושי להעלות אחרים יותר טובים........ ובאמת אפאחד לא רואה את זה....
כ'- כתר....../images/Emo47.gif שהם אממ לבשו ביומולדת........ אבל אממ זה ממש עלוב.. תרגישו חושי להעלות אחרים יותר טובים........ ובאמת אפאחד לא רואה את זה....
S smelly cat junior New member 16/2/05 #68 איזה מטומטמת אני! ../images/Emo54.gif *מרביצה לעצמי* הארוורד!!!
S smelly cat junior New member 16/2/05 #72 אופס ../images/Emo12.gif ../images/Emo54.gif משום מה, לפי הכותרת של התגובה שלך, הבנתי שנתקת בה"א ולא ידעת מה לשים...:Xסורי....
אופס ../images/Emo12.gif ../images/Emo54.gif משום מה, לפי הכותרת של התגובה שלך, הבנתי שנתקת בה"א ולא ידעת מה לשים...:Xסורי....