morei בעלה של באבט.
S scoobysnax New member 13/2/05 #26 O ה OOOOOOOOOOOOOOO שיוצא לי אחרי כל פרק XDDD לא, סתם.. O- One's Got Class and the Other One Dyes פרק עונה 3, פרק 4
O ה OOOOOOOOOOOOOOO שיוצא לי אחרי כל פרק XDDD לא, סתם.. O- One's Got Class and the Other One Dyes פרק עונה 3, פרק 4
S SnoocK New member 13/2/05 #27 היהי, לי יש עוד משו ב-O.... Oy with the poodles already (אם ככה כותבים את זה בכלל...... )
S SnoocK New member 13/2/05 #31 אה....../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif לונורא, נשאר עם שלך (אוי, גרמתי לזה להשמע כאילו שלך פחות טוב משלי...... זאת לאאאאאאאא הכוונה... )
אה....../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif לונורא, נשאר עם שלך (אוי, גרמתי לזה להשמע כאילו שלך פחות טוב משלי...... זאת לאאאאאאאא הכוונה... )
S scoobysnax New member 13/2/05 #33 ../images/Emo122.gif אני רוצה התנצלות! נמ.. אממ.. טוב הכנתי את עצמי לזה- הכרזה רשמית- נגמרו לי היציאות הציניות!
../images/Emo122.gif אני רוצה התנצלות! נמ.. אממ.. טוב הכנתי את עצמי לזה- הכרזה רשמית- נגמרו לי היציאות הציניות!
S SnoocK New member 13/2/05 #35 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif *מתנצלת* סוריי........ היהי...
א אורוש47 New member 13/2/05 #37 אוווווו אז יכול להיות שצדקתי..../images/Emo35.gif (אממ כן... ד"א- זאת אני, אור, אקא- SnoocK... החלפתי ניק... )
אוווווו אז יכול להיות שצדקתי..../images/Emo35.gif (אממ כן... ד"א- זאת אני, אור, אקא- SnoocK... החלפתי ניק... )
S scoobysnax New member 13/2/05 #40 :-O היום פשוט לא הולך לי קודם היועצת ביצפר החליטה שאני MENTAL CASE ועכשיו זה..
א אורוש47 New member 13/2/05 #49 ../images/Emo6.gif......../images/Emo3.gif לונורא, יהיו ימים טובים יותר........
S SnoocK New member 13/2/05 #28 היהי, לי יש עוד משו ב-O... Oy with the poodles already (אם ככה כותבים את זה בכלל...... )