טוב בעיה קטנה גדולה

• פותח הנושא CAT4
  • פורסם בתאריך

CAT4

New member
טוב בעיה קטנה גדולה

בגלל העיקרון של החופש הגדול איזה כייף לכל הילדים הקטנים נכנסים לכאן כל מיני ילדים אשר לא יודעים בדיוק על מה הם מדברים. ומה הם עושים. ואני מרגיש שאני עולול למשור מידע לא נכון לידים הלא נכונות. ואני מבקש לדעת בנות כמה כל הילדות האלו שחושבות שהם מחשפות. למה לא ניראה לי שאתהם יודעות מה זה כישוף. ומה זה כסם ומה ההבדל בינים. ואיך יוצרים כל אחד מהם. Y.G.A the CAT הנווד המחפש אחר המופלא

מכושפות

New member
אנחנו מכשפות מתחילות!

ואנחנו די לא קטנות ויודעות מה טוב ומה לא טוב בישבילנו! חוץ מזה אח של אחת מאיתנו גם עוסק בזה והוא בן 25!

dopey_wizard

New member
למכשפות!!!

בנות כמה אתן בדיוק בערך מיספרי???? וכמה זמן אתן עוסקות במאגיה??? ולמה??? אני מתכוון מה אתן רוצות להפיק מזה?? (זה מגניב, זה מרגיע, זה כיף, וכו`..) דוד 055287092

מכושפות

New member
אנחנו בדיוק בנות 13

אנחנו מיתעסקות בזה בערך חצי שנה כי אנחנו אוהבות ונימשכות לדברים כאלה כמו כישוף ומיסטיקה, זה גם עוזר לנו לפעמים כשיש לנו בעיה כלשהי

nepthys

New member
תפסיקו כבר עם עניין הגיל!

זה ממש לא משנה, ואתה דוגמא ממש טובה לכך- אתה ``בוגר`` אבל בעל אישיות של ילד בגן!

CAT4

New member
הגיל קובע

הגיל הוא האידיקטציה הכי טובה לניסיון חיים והתפתחות מוחית. נקודה Y.G.A the CAT

לא תמיד...

העולם מלא במבוגרים שהם גיזעניים ,רוצחים ,אנסים אנשים שלא מבינים כלום בחיים חמדניים, מכים ,אז? מה נסיון החיים תרם להם? הילדים שלהם,בני ה16,יכולים להיות הרבה יותר מפותחים לא?

לפי מה שאני חושב...

את/ה צודק/ת! ,צעירים הם עדיין טהורים, ועדיין לא כל כך הושפעו על ידי דעות שונות או אמונות שונות (תלוי בסביבה),אני לא אומר שכולם, ואני בטוח במאה אחוז שגם המון בוגרים יותר הם מפותחים מאוד (תלוי מאוד באופי), יכול להיות איזה מכשף זקן, (הוא הרי זקן, אז יש לו יותר יכולת ידע ניסיון וכדומה ,כביכול, נכון?),ובוא נגיד שאותו אדם זקן טייל בכל העולם, אז יש לו יותר ידע וניסיון, נכון?, אבל הכל תלוי ברמת וצורת החשיבה שלו, אם הוא אדם טיפש,וחסר דמיון אז זה לא יעזור בכלום, לעומת זאת נער או נערה בני 13-14-15-16... יכולים להיות מאוד אינטלגנטים, ולספוג ידע וניסיון, אולי לא באותה הכמות,,כמו של אחד שלמד והחכים שנים וממש מנוסה, אני לא אומר שצריך להיות גאון בשביל לספוג ידע וניסיון,אבל לפי דעתי הניסיון מגיע מתוך תרגול, אבל כמו שאומרים גם עם השנים. אני חושב אישית שצריך לחשוב על זה שאותם נערים/נערות שלומדים להיות מכשפים הם בתהליך של למידה, ורכישת ניסיון ,כך שכשיהיו בוגרים יותר יהיו יותר ``חכמים`` יותר מנוסים. נ.ב. אני אישית מאוד צעיר ומאוד מתעניין במיסטיקה ובמה שקשור בנושא! מאחד ששואל :)

למעלה