טוב בלאט

• פותח הנושא XT
  • פורסם בתאריך

XT

New member
טוב בלאט

נחמד שיש כזה פורום, לא ידעתי עליו עכשיו תעזרו: אני מנסה להעביר ערך של שם של שיר שמתנגן כרגע למשתנה נגיד %what.do.u.hear ואני משתמש בווינאמפ ובפלאג שכותב את ערך השיר %s אבל כשאני כותב בפקודה של הפלאג אין /set %what.do.u.hear %s הוא לא מקבל P:

XT

New member
אני יודע שאנשים פה לאאוהבים שמאיצים

בהם אבל בכל זאת D:

havlaz

New member
אם אתה אומר שזה מוגדר

על %S נסה לעשות לזה echo אם אתה לא מקבל, בדוק שהפלאג עובד (יש שם אפשרות לכבות ולהפעילו) שים לב שאתה צריך להכניס תשם של המירק, כדי שהוא ידע לאן לשלוח, אז תעשה ECHO לעצמך במירק על $ddename, ואת הערך שתקבל תכניס לפלאג בנגן.

XT

New member
מממ...אני לא בטוח שהבנת

אני מנסה לעשות, שהשם של השיר שאני מנגן יכנס לתוך משתנה וכשאני כותב בפלאג שכותב את שם השיר למירק אתהפקודה /set %whatdouhear %s הוא כותב * /set: invalid parameters זה ממש חרא שהאנגלית יוצאת פה הפוך

havlaz

New member
בשביל מה יש לך תגיות

"תחילת/סיום קוד" למטה? תשתמש בהם. וההודעת שגיאה זה בגלל ש%S הוא משתנה ריק תעבוד לפי מה שאמרתי לך, הוינאמפ לא שולח את שם השיר ל%S

XT

New member
לא, זה לא רק בשביל המשתנים האלה

הוא פשוט לא מוכן לקבל את זה שהפלאג אומר לו תשנה ערך

havlaz

New member
אתה לא מבין

%s = כלום אין בו ערך, לכן שאתה מנסה להכניס את %S אתה מכניס "כלום" למשתנה ובגלל שבמירק אין דבר כזה, אתה מקבל הודעת שגיאה. הבעיה היא שהנגן לא מעדכן את %S בשם השיר, לכן צריך להגדיר שישלח.

XT

New member
אז רגע

תראה, אז אני צריך לעשות שהוא יעשה echo לשם השיר ואז את ערך האקו להעביר למשתנה?

havlaz

New member
לא לא

ה ECHO הוא לבדוק אם הפלאג אין שולח את המידע טוב, אבל לא צריך כבר אם אתה מקבל טעות בהכנסה למשתנה אז הוא יכול להיות רק ריק. תראה מה כתבתי כמה הודעות לפני על לבדוק ששם המירק מוגדר נכון בפלאג אין. דרך אגב מזמן לא השתמשתי בפלאג אין, תוכל לעלות תמונת מסך שלו? יועיל יותר בעזרה

XT

New member
הוא פועל

בעיקרון רציתי דרך פעולה, כאילו מה לעשות אבל הנה תמונה

havlaz

New member
תכתוב במירק

echo -a $ddename​
אם מה שהוא מחזיר זה לא mIRC, תחליף את מה שהוא החזיר בתוך הSERVER בפלאגאין. ובפלאגין עצמו, בשורת הטקסט תכתוב /set %s %s

XT

New member
אממממ

אני חושב שכבר ציינתי שאי אפשר לכתוב את פקודת ה set בתוך הפלאג הוא כותב: * /set: invalid parameters (גם על סט %S %s)

havlaz

New member
האם למשל /me

הוא מצליח לעשות? כמו בדוגמא שמופיעה בפלאג-אין?

XT

New member
הוא עושה

/me והוא עושה /echo רק לשנות משתנים הוא לא

havlaz

New member
אתה אומר שעם /me

הוא מראה לך במירק מה שווה %S, אבל SET לא? מוזר מאוד, לא אמור להיות הבדל.. בכל מקרה תנסה ל"תחמן" אותו תוסיף לאליאס
Addsong { set %songname $1 }​
ואז בפלאגאין Addsong %s

XT

New member
כבר ניסיתי את זה

נגיד לשיר קוראים Primus - Jhon The Fisherman אז $1= Primus

למעלה