נחמד שיש כזה פורום, לא ידעתי עליו עכשיו תעזרו: אני מנסה להעביר ערך של שם של שיר שמתנגן כרגע למשתנה נגיד %what.do.u.hear ואני משתמש בווינאמפ ובפלאג שכותב את ערך השיר %s אבל כשאני כותב בפקודה של הפלאג אין /set %what.do.u.hear %s הוא לא מקבל P:
על %S נסה לעשות לזה echo אם אתה לא מקבל, בדוק שהפלאג עובד (יש שם אפשרות לכבות ולהפעילו) שים לב שאתה צריך להכניס תשם של המירק, כדי שהוא ידע לאן לשלוח, אז תעשה ECHO לעצמך במירק על $ddename, ואת הערך שתקבל תכניס לפלאג בנגן.
אני מנסה לעשות, שהשם של השיר שאני מנגן יכנס לתוך משתנה וכשאני כותב בפלאג שכותב את שם השיר למירק אתהפקודה /set %whatdouhear %s הוא כותב * /set: invalid parameters זה ממש חרא שהאנגלית יוצאת פה הפוך
%s = כלום אין בו ערך, לכן שאתה מנסה להכניס את %S אתה מכניס "כלום" למשתנה ובגלל שבמירק אין דבר כזה, אתה מקבל הודעת שגיאה. הבעיה היא שהנגן לא מעדכן את %S בשם השיר, לכן צריך להגדיר שישלח.
ה ECHO הוא לבדוק אם הפלאג אין שולח את המידע טוב, אבל לא צריך כבר אם אתה מקבל טעות בהכנסה למשתנה אז הוא יכול להיות רק ריק. תראה מה כתבתי כמה הודעות לפני על לבדוק ששם המירק מוגדר נכון בפלאג אין. דרך אגב מזמן לא השתמשתי בפלאג אין, תוכל לעלות תמונת מסך שלו? יועיל יותר בעזרה