מה אדם יותר ,גוף או נשמה ?
M MayanOn New member 4/7/05 #86 אממ בת'כלס האינדידי לא נחשב בליריקס אז "נרגילה תעביר לי את הסטילה והחיים יפים יפים אז הבה ונגילה"
J Jimmiet New member 5/7/05 #92 לא יוכלו לשבור אותנו אלף ניידות! אם ראש הממשלה יבוא ניתן לו גם כן ג'וינט
L LOOST New member 5/7/05 #96 אם לא עכשיו אז מתי כמה אפשר עוד לחיות באולי.. גררר איזה שירררר צמרמורות רציניות! אוקצניות ועמוקות!!!
L LOOST New member 5/7/05 #98 רק מנסים לתפור את כל הפינות תני לי לתת לך אותי תני את כל מה שאני יום אחד אני אכתוב מכתב שלם בלי טעויות
רק מנסים לתפור את כל הפינות תני לי לתת לך אותי תני את כל מה שאני יום אחד אני אכתוב מכתב שלם בלי טעויות
P psycho maiden New member 5/7/05 #99 .... יושבים צודקים יושבים שותקים הולכים דופקים ונדפקים.... יה רייט..ואני קקטוס .... חוצמיזה אני כבר הצלחתי אז בואי נראה אותך כותבת *ספר* בלי שגיאות כתיב.. חחחחחחח ספר עשה לי אסוציאציות לדברים אחרים =)
.... יושבים צודקים יושבים שותקים הולכים דופקים ונדפקים.... יה רייט..ואני קקטוס .... חוצמיזה אני כבר הצלחתי אז בואי נראה אותך כותבת *ספר* בלי שגיאות כתיב.. חחחחחחח ספר עשה לי אסוציאציות לדברים אחרים =)