הנה זה בא מפילים את הפצצה
ע עוקפת מלמעלה New member 5/7/05 #131 חחח עוד פעם אחת שאני קוראת את השורה הזאת "רוץ נתי" בשרשור הזה אני משתגעת סופית
° ° w a v e ° New member 5/7/05 #134 ממתי ענבר היא "תהיו"? תלמדי לשרשר!! חוצמזה חרשת על השורה..חלאס חחח
ע עוקפת מלמעלה New member 6/7/05 #137 ../images/Emo4.gif את בעצמך מעפנה, אנחנו לפחות לא חוזרות על אותה שורה 30 פעמים
M Magi¢ Girl New member 5/7/05 #126 אני ממשיכה מ-י': יו כושי כושי כושי יו כושי כושי היא לא ידעה שלחיים לא היה אקדח
ע עוקפת מלמעלה New member 5/7/05 #127 ../images/Emo99.gif השיר הזה =] אני אוהבתו. הממ ח'. "חולם... צריך רק להתחיל אני יודע שאם נסתכל טוב נראה איך כל יום אנחנו גדלים קצת"
../images/Emo99.gif השיר הזה =] אני אוהבתו. הממ ח'. "חולם... צריך רק להתחיל אני יודע שאם נסתכל טוב נראה איך כל יום אנחנו גדלים קצת"
M MayanOn New member 5/7/05 #132 כמה הן יפות, מריחות פרחים תני לי בסיבוב תנו בריקודים איפה הבנות? הנה הבנים!
M Magi¢ Girl New member 5/7/05 #133 גאאאאאאאד דיי כבר עם השורה הזאת חרשנו עליה אני ממשיכה מ-ר' שורה חדשה.. "רחובות של זיונים בצבעעעע" (אימפריה )
גאאאאאאאד דיי כבר עם השורה הזאת חרשנו עליה אני ממשיכה מ-ר' שורה חדשה.. "רחובות של זיונים בצבעעעע" (אימפריה )