טוב, אתמול בלילה

ayaliar

Well-known member
את שרשרת את זה

בתגובה למה שאמרתי על פיטר ולא להודעה עם החלום. מה שהופך את זה לתגובה על ההודעה ההיא...

ofrikit

New member
אני חלמתי רק על בריאן

(הרבההה פעמים!!) וזה לא לפורום

RANDYme

New member
נצל"ש- בנות בנות בנות!!

יש פיספוסים מהסדרה, עונה שנייה, מתחיל עם בריאן, שהוא אומר שהוא שכח את השורות שלו.... אז באמלע יש קטע עם בריאן וג'סטין. גס' עם חולצה ירוקה ובריי עם לבנה. הם לא מדברים, אלה עושים דברים עם הפה. (בריאן מדגים לו משהו על הפה) קיצר יש קע שבריאן בא לנשק את ג'סטין, נחנק ואז שניהם צוחקים... מה הולך שם?? ומישהו יודע מאיזה פרק זה? זה בסדרה של הפספוסים שבסוף ג'סטין ובריאן יושבים על המיטה בלופט, ג,סטין אומר שכואבת לו היד, (הוא ערום אגב) ואז הוא נקרע מצחוק... אז מישהי יודעת מאיפה הקטע עם הפה ומה הולך שם???

Queen From Mars

New member
לא רוצה לבאס אותך או משהו...

אבל ל-90% מהפורום יש את הפספוסים בערך מחודש מרץ האחרון... חחח...אבל תודה לך בכל אופן שידעת אותנו

RANDYme

New member
גם לי...

אני שאלתי מה הולך שם...לא יידעתי אפחד... מהי הסי-טו-אצ-יה?? מאיזה פרק??? מה הולך שם? זה מחרפן

ayaliar

Well-known member
אני לא בטוחה שזה לא

מסצינה חתוכה. לעונה 2 משום מה לא יצאו סצינות חתוכות אז אני לא יודעת להגיד לך אם זה אכן נכון אבל אני אישית לא זוכרת את הקטע הזה זה נראה כאילו בריאן מלמד את ג'סטין לבלוע כדור שלאו דווקא מרפא כאב ראש.

בקשר לכדור דווקא חשבתי

שהוא מנסה לנשק אותו עם הכדור הזה... יש לו נטיה לנשק את ג'סטין בדרכים מוזרות

mya 6

New member
כדור?

אני חשבתי שרנדי אוכל משהו ואז גייל באמת בא לנשק אותו לרנדי יש פשוט ריח ממש רע מהפה או משהו...

ayaliar

Well-known member
והקטע בלופט

ג'סטין לא אומר כלום. בריאן אומר: "somethings wrong" בטון מוזר לחלוטין ואז הם מתגלגלים מצחוק מה שאני מתה להבין זה את הסוף של המשפט ששומעים את פיטר אומר אחרי שבריאן מתפוצץ מצחוק בקטע שהוא עם הבירה ביד. ניסינו לפענח את זה פעם אבל אין לי מושג מה קרה לו עם הבירה. הוא אומר משהו כמו i just had a ??? with my beer מאוד לא ברור

ayaliar

Well-known member
משגע אותי

איך לפעמים אני לא עושה שום הבחנה בין דמות לשחקן גייל הוא זה שמתפוצץ מצחוק כמובן כי בריאן יצא מהחלון ברגע שגייל מתחיל לצחוק

RANDYme

New member
מה?!?!

ג'סטין אומר somethings wrong with my hand ואז שניהם נקרעים מצחוק את הקטע עם הבירה גם אני לא הצלחתי להבין והקטע שדיברתי עליו מהתחלה- את סגורה על זה שזה חתוך?וממה גייל מחנק? מהריח פה של רנדי? לא הבנתי.

Dizen

New member
גייל אומר את זה...

לפי איך שאני הבנתי, רנדי החזיק את היד בצורה מוזרה (בתור ניסיון להראות שהיא פצועה) וזה הצחיק את גייל. אבל אני לא סגורה על זה. בקשר לקטע השני- הוא נחנק מהכדור...

RANDYme

New member
טוב,

אני עד עכשיו הייתי בטוחה שזה רנדי, וכשהסתכלתי עוד 23 פעמים בקטע, אני כבר ממש ממש לא בטוחה. אם חושבים שזה גייל זה אכן נראה ככה. זה נראה שהשפתיים שלו אכן זזות. אבל אם חושבים שזה רנדי אז זה יכול להיות גם זה. בסוף יצא שלא הבנתי מה שרציתי להבין, ועוד הסתבכתי עם קטע אחר...
אין לכן מושג כמה להיות בלונדינית זה עניין מסובך!!

הילה ר

New member
גם אני רוצה!

לצערי אני לא נמננת עם ה90 אחוז מהפורום שיש להם את הפספוסים

ayaliar

Well-known member
בבקשה לכן

יש את זה כאן. זה נקרא S1Bloopers.zip לעונה ראשונה ו-S2BloopersandEasterEgg.zip לעונה שניה וזה מצחיק רצח!

למעלה