טוב, אתמול בלילה

siana

New member
טוב, אתמול בלילה

מורן חולמת: אני גייל הארולד ותא שירותים. למישי יש רעיונות יצירתיים?

ofrikit

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

coka

New member
המממ... תנצלי את זה!!!!!!!!! :)))

חלומות זה דרך להגיע למקומות נורא נחמדים...... וכשגייל שם.................. אהמ.... .אהמ....... אהמממ..........

g a g a

New member
אחד השרשורים הכי הזויים שהיו לנו

אי פעם
אפשר להפוך את זה לשרשור סגידה לטלי על היוזמה והרצון הטוב שהביא בסופו של דבר (טפו טפו טפו בלי עין הרע
) לכך שהסרט ישודר בארץ הקודש או שרשור סגידה לכל הכשרונות של הפורום: איה, נטע, שרון, טלי וכיו"ב... תחליטו אתן מה לעשות איתו

הילה ר

New member
הוספה לשרשור ההזוי הזה

היה לי פעם חלום מצויין, חלמתי שגייל וניק קרטר נלחמו על אהבתי, הלכו מכות , ממש חזק עד שעצרתי ביניהם ואז שניהם אמרו שהם מוכנים שאני אצא עם שניהם . אבל בדיוק שבאתי להגיד שאני בוחרת בגייל, האח האידיוט שלי העיר אותי

mya 6

New member
וואלה....איזה חלום טוב!

הלוואי עלי... עכשיו בנוסף רק חסר שם גוראן וישניץ', בוץ,וחמסין...

RANDYme

New member
mmmm

יפה לך אני חלמתי שאני ופיטר חברים..(ידידים כאילו) והיה לי לק כחול כהה והוא החמיא לי עליו.. וישבנו יחד של ספה....זה בחיים לא יקרה....- אני בחיים לא אשים לק כחול כהה!!!

ayaliar

Well-known member
אני גם בספק אם הוא יחמיא לך על זה

חחחחחחח
אבל יפה לך שאת חולמת עליו
אני חלמתי עליו פעם אחת אני חושבת. וזה היה חלום מאוד משמעותי. וגם שרון היתה שם אבל היא הביאה חברים ואני רציתי לחזור ל...אויש אין סיכוי שאני מסבירה את זה. זה היה אתר אינטרנט שנשאבתי לתוכו. אל תשאלו
היה כיף אבל

g a g a

New member
חחחחחחחחח נשאבת לתוך אתר../images/Emo35.gif

כמה פעמים ראית את המטריקס?

ayaliar

Well-known member
חחחחח

אני שונאת את הסרט הזה אני מקווה שהוא לא השפיע עלי... הכניסה לחדר הזה איפה שהוא וחבר שלו (סתם איזה חבר לא יודעת למה הוא היה טוב) באו לפגוש אותי, היתה דרך איזה אתר אינטרנט וזה נורא הפתיע אותי שהצלחתי להשאב פנימה.. זה לא כאילו כל גולש נשאב. אני צריכה טיפול נפשי אני יודעת

RANDYme

New member
זה היה קורע

זה היה נראה הכי טבעי בעולם...והוא היה נראה פאקינג טוב!! שזוף כזה... יפה לו...למה גייל או רנדי לא מטיילים לי במלומות??

לילי 22

New member
איה יקירתי

*לירון מושיטה לידה של איה את אחד הפרוזאקים שלה* שינה נעימה....

ayaliar

Well-known member
במקרה הזה אני ממש לא צריכה אחד

אני שפוייה לחלוטין. אני בהחלט חושבת ככה. הוא אולי לא הכי יפה אבל בהחלט הכי שווה

ayaliar

Well-known member
אלא אם כן דיברת על החלום שלי

אני כבר לא יודעת מי יודע לשרשר ומי לא אז כשאני חושבת על זה אני מקווה שאת מאלה שלא יודעים
אם אכן מדובר בחלום, אני אקח אחד עכשיו תודה

לילי 22

New member
אוף איה לא הבנת../images/Emo4.gif

בקשר לחלום שלך שאת נשאבת לאתר אינטרנט וכ'ו.... ואני חושבת שפיטר בהחלט שוון.

למעלה