יש לי שאלה שאלתית לשניכם אם אני אלך להתקלח ואחזור, אתם עדיין תהיו פה?
ב בל בל New member 3/4/03 #48 טוב אז אני מבינה ששניכם גם ככה פורשים, אז אין טעם שאני אחזור אחר כך. אז חמווד- לילה טוב, ואני אדבר איתך ומלך- לילה טוב וחלומות מתוקים ותהנה בעבודה (כמה שאפשר)
טוב אז אני מבינה ששניכם גם ככה פורשים, אז אין טעם שאני אחזור אחר כך. אז חמווד- לילה טוב, ואני אדבר איתך ומלך- לילה טוב וחלומות מתוקים ותהנה בעבודה (כמה שאפשר)
ב בל בל New member 3/4/03 #46 חמוווד זה בסדר אם אני אדבר איתך מחר כי גם אני עוד מעט מתכננת ללכת לישון,ואני עייפה ומחר יום חמישי בעצם היום אבל בכל זאת זה מחר
חמוווד זה בסדר אם אני אדבר איתך מחר כי גם אני עוד מעט מתכננת ללכת לישון,ואני עייפה ומחר יום חמישי בעצם היום אבל בכל זאת זה מחר
T tankgirl21 New member 3/4/03 #50 בסיידר לילה טוב לכולנו, חלומות פז ונראה את כולכם מחר. אוהבת את כולכם המונים!!!!!!!!!!!
ב בל בל New member 3/4/03 #44 ../images/Emo6.gif ככה זה שחכמים- מצלחים בהרבה דברים מבלי בכלל לדעת שהצלחת. כל הכבוד
A aston king New member 3/4/03 #51 ענבלילה מאמילה..אני הולך לישון|חרופ לילה טוב וחלומות נעימים.. ומיקלחת נעימה.. וארוחת צהורים קלה.. וחג שמח ושבת שלום. כאן היסתימו שידורנו להיום...למאזינים לילה טוב
ענבלילה מאמילה..אני הולך לישון|חרופ לילה טוב וחלומות נעימים.. ומיקלחת נעימה.. וארוחת צהורים קלה.. וחג שמח ושבת שלום. כאן היסתימו שידורנו להיום...למאזינים לילה טוב