חמוווווווווווד
ב בל בל New member 3/4/03 #28 אני בספק אם הדס נטש, הוא אף לא נוטש הוא תמיד אומר קודם יפה שלום ורק אז עוזב
A aston king New member 3/4/03 #31 הופההה....הנה לפניכם תחיית המתים אכן כן זוהי בלבל שלנו שעכשיו כמה לתחיה ....משהו.. לא פחות ולא יותר מצא לה זמן דווקה עכשיו להתעורר... למה לא ..טוב שלא התעוררת בבוקר... איפה את בכללללללל....???
הופההה....הנה לפניכם תחיית המתים אכן כן זוהי בלבל שלנו שעכשיו כמה לתחיה ....משהו.. לא פחות ולא יותר מצא לה זמן דווקה עכשיו להתעורר... למה לא ..טוב שלא התעוררת בבוקר... איפה את בכללללללל....???
ב בל בל New member 3/4/03 #35 אני יודעת גם אני שמתי לב לזה ורציתי להתקשר אליך לפני איזה חצי שעה אבל אחרי שהערתי את דביר אמרתי שעדיף שאני לא אעיר היום עוד מישהו ושאני אתקשר אליך מחר.
אני יודעת גם אני שמתי לב לזה ורציתי להתקשר אליך לפני איזה חצי שעה אבל אחרי שהערתי את דביר אמרתי שעדיף שאני לא אעיר היום עוד מישהו ושאני אתקשר אליך מחר.
T tankgirl21 New member 3/4/03 #37 למה מתוקה את יודעת שאת זה מבין האנשים היחידים שאני מרשה להם להעיר אותי אפילו אם זה באמצע הלילה!!!!!!!!!!!
למה מתוקה את יודעת שאת זה מבין האנשים היחידים שאני מרשה להם להעיר אותי אפילו אם זה באמצע הלילה!!!!!!!!!!!
ב בל בל New member 3/4/03 #40 כן אבל עדיין, אני מעדיפה שלא להעיר אם אין לי משהו ממש חשוב ודחוף להגיד.
ב בל בל New member 3/4/03 #34 לא התעוררתי עכשיו דווקא להיפך אני עוד מעט הולכת לישון. וחוץ מזה אני כל יום פה לאיזה רבע שעה עשר דקות. ואיפה אני? אני פה! מלך אתה לא יודע כמה התדעדעתי אליך!
לא התעוררתי עכשיו דווקא להיפך אני עוד מעט הולכת לישון. וחוץ מזה אני כל יום פה לאיזה רבע שעה עשר דקות. ואיפה אני? אני פה! מלך אתה לא יודע כמה התדעדעתי אליך!
A aston king New member 3/4/03 #38 סליחה...התדעדעתי..???. אני נורא מצטער אבל ...יש איזה קורס מיוחד שאתם לומדים לכתיבה באינטרנט.. אם אני גם רוצה להצטרף.. ככה לפחות אני אדע מה אתם כותבים...
סליחה...התדעדעתי..???. אני נורא מצטער אבל ...יש איזה קורס מיוחד שאתם לומדים לכתיבה באינטרנט.. אם אני גם רוצה להצטרף.. ככה לפחות אני אדע מה אתם כותבים...
ב בל בל New member 3/4/03 #39 אני מצטערת אני פשוט דיי עייפה והג' קרובה לד' אז יצא לי התדעדעתי במקום התגעגעתי. קורה לא?