טוב אנשים..

who is this

New member
איך אני שונא שאלונים כאלה...

כמה פרטים אישיים לידע כללי: שם מלא: עומר נורי גיל: 17.5 תאריך לידה: 26.4.88 מקום מגורים: שקד כיתה: י"ב בי"ס: בי"ס למדעים ואומנויות עמ"ל 1 מגמה: פיסיקה ואלקטרוניקה.. (טעות חיי) כמה אחים/אחיות?: אח ואחות ואיך בבית"ר: מעו"ז: שקד תפקיד במעו"ז: עוד מעט מפקד.. בינתיים רכז הדרכה ומדריך בוגרים כמה שנים בתנועה: מכיתה ג' שזה תשע שנים.. כמה מתוכן בהדרכה: מכיתה ט שזה שלוש שנים נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: א"י ישראל השלמה נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: לא נראה לי שיש כזה.. איזה קורסים עשית ואיפה?: קורס ד' ביוהנה, קורס ג' מזורוז בשקד, קורס ב' בנורדיה זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): שפעם טיזוזים היו טיזוזים, והיינו צריכים לעשות כל מיני צרות באיצטדיון ולא באיזה מגרש חניה מסכן.. וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: לכתוב ספורט מועדף: כדורגל מקצוע שאתה מחבב: מתמטיקה מקצוע שאתה ממש לא מחבב: ספרות!!!! דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: וינסטו צרצ'יל או צמברליין (זה שהיה ראש ממשלה לפני צרצ'יל) דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: סטאלין שיר אהוב: עוד לבנה בחומה חלק 2 של פינק פלויד זמר/להקה אהוב/אהובה: פינק פלויד, כוורת, תיסלם מאכל אהוב: פסטה וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: יש יותר מדי שאני אפילו לא זוכר.. בינתיים אני "מי זה?" באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): קצת נוער מרצ-יחד, קצת נוער שינוי, שוחרים ופעם בכל מיני פורמים של להקות מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): בית"ר.. ובלי להתחנף.. מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: צריך להחליף אותו מיידית!! השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט...מזעזע זו מילה קטנה מדי סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??: טיפים יתקבלו בברכה: משה, תחזור לטבעי.. עזוב אותך מדברים יפנים.. ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל) יכול להיות שבצופים.. אם לא אז סתם יושב בבית איי סי קיו: 2555926322 אי מייל: [email protected]

almogm

New member
אלמוג...:)

אלמוג מוסקוביץ' (וזה לא רוסי...אני חצי רומני וחצי תימני...לא שזה איכפת למישו..אבל..חח...) תאריך:20/04/90 (גיל...15 וחצי...) אני מנתניה, כיתה י...ביה"ס בר אילן..2 אחים...ואחות אחת... לבנתיים...ממש אחלה לי בבית"ר....מעו"ז נתניה...שנה ראשונה שלי בבית"ר...הייתי 5 שנים וחצי בבני-עקיבא.... עשיתי קורס מדצי"ם.... הייתי במשלחת לגרמניה... מדריך בקייטנות... שנה וחצי במעוצת הנוער...חצי שנה מהם הייתי יו"ר וועדת אירועים... אני במד"א...:) ואם לא הייתי בבית"ר....אז לא הייתי בשום תנועה נראה לי... אני אוהב מוזיקה...switchfoot!!!אחלה להקה!!ממליץ... ו....זה הפורום היחיד שלי...ככה שאני לא כזה מבין בכל שאר הדברים בתפוז...:) אהה...וקורס גם של משרד החינוך...:) אני אוהב מאוד מאוד לטייל בארץ..וללכת לפסטיבלים...:) שיהיה ערב טוב לכולם.... ותבואו לנתניה!!!!! אהה...ואימייל:[email protected] icq:196919576 =]

t i t u s h

New member
הנה שלי..

שם מלא: שחף אוחנה בר-חן גיל: בקרוב 16 תאריך לידה: 16/02/90 מקום מגורים: ברקן כיתה: י' בי"ס: מקיף אריאל מגמה: כימיה ,מחשבים וערבית אחים ואחיות: אח ואחות מעו"ז: ברקן תפקיד במעו"ז: מדריכת שכבת ז'- ח' +רכזת שכבה צעירה כמה שנים בתנועה: 6 שנים שנה ראשונה בהדרכה נושא אהוב לפעולות: אקטואליה נושא לא אהוב לפעולות: חגים איזה קורסים עשיתי ואיפה: קורס ג'- נורדיה זכרון מהקורסים וממחנה: קורסים- אני והשותפות שלי לחדר, קמנו ב9 בבוקר במקום ב6 וחצי..כשכולם כבר היו בהרצאה אנחנו רק התעוררנו..כי שכחו לעשות לחדר שלנו השקמה..וזה היה הקטע הכי מצחיק בעולם!..ישנו עוד שעתיים בבוקר!!! מחנה- מחנה ביער בן שמן..כשהייתי בכיתה ד' ..מחנה לשלושה ימים, המדריכים עשו לנו א"ש לילה..ובשלב מסויים כמה מדריכים עם כובעי צמר על הראש קפצו עלינו..וואי זה היה מפחיד ביותר!! תחביבים: לרקוד , לשיר, לשחק (תיאטרון), לקרוא, לראות טלוויזיה, לבלות עם חברים, להדריך בבית"ר.. ספורט מועדף: כדור-עף,מחניים,ריקוד מקצוע שאני מחבב: ערבית וספורט מקצוע שאני ממש לא מחבבת: ספרות ומתמטיקה! דמות היסטורית שהייתי מעדיפה שלא הייתה קיימת: היטלר!! שיר אהוב: Metallica - Nothing Else Matters להקה אהובה: היהודים ופינק פלויד מאכל אהוב: רביולי גבינה עם רוטב שמנת ופטריות אם לא הייתי בבית"ר הגיוני שלא הייתי בשום תנועה איסיקיו: 192266412 מסנג'ר: [email protected] אימייל: [email protected] פלאפון: 054-741-2922 טלפון: 03-906-0092

ASTAR3

New member
שלי...

שם מלא: אסתר שטרית גיל: 17 תאריך לידה: 24/10/1988 י"ד חשוון מקום מגורים: בית שמש כיתה:י"ב בי"ס:פירסט אולפנה מגמה:ביולוגיה,היסטוריה,משנה כמה אחים/אחיות?:אני בת יחידה ויש לי עוד שני אחים ואיך בבית"ר: מדהים!! מעו"ז: בית-שמש((((המעו"ז הגדול ביותר בארץ))) תפקיד במעו"ז: רכזת שכבת ביניים ומדריכה כיתה ט' כמה שנים בתנועה: מכיתה ז' 6 שנים בערך כמה מתוכן בהדרכה: 3 שנים נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות: כל מה שהעברתי עד עכשיו אהבתי ואני אוהבת. נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: ----- איזה קורסים עשית ואיפה?: עשיתי קורס ג' (במעו"ז) קורס ב' (בנורדיה) קורס א'(במעו"ז פתח תקווה) זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: אוהבת לשיר לרקוד ולשחק כל במה,להדריך ועוד ועוד ספורט מועדף: אם כבר אז כדור-סל מקצוע שאתה מחבב: מתמטיקה!!ואזרחות!! מקצוע שאתה ממש לא מחבב:..אממ חיבור דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: שיר אהוב: "צעיר לנצח" (של רמי וריטה) זמר/להקה אהוב/אהובה: משינה,בית הבובות, כוורת ועוד מאכל אהוב: אממ קוסקוס חלבי,פיצה הכל!! וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק:אחד astar3 באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר):בית שמש והסביבה מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): בית"ר מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: משה אתה מדהים!! השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט...נחמד סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך יש לך הערות, הארות וסתם תלונות??:לא טיפים יתקבלו בברכה: ועוד משהו אחרון חביב.. אם לא היית בבית"ר באיזו תנועת נוער היית?? (אם בכלל)בני -עקיבא.

S v e t k A

New member
וואו עומר תיהיה לי בריא../images/Emo122.gif

שם מלא: אור גולני גיל: 17 וטיפ טיפה:) תאריך לידה: 27.7.88 י"ג באב מקום מגורים: ברקן כיתה: י"ב בי"ס: הנדסאים (אחת מהטעיות בחיים שלי
) מגמה: ביוטכנולוגיה כמה אחים/אחיות: אח אחד מעו"ז: מחוז אני מבקשת...ברקן
תפקיד במעו"ז: מפקדת כמה שנים בתנועה: מכיתה ג' כמה מתוכן בהדרכה: בתל חי שנה:) נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות:אין משו ספציפי נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: כנ"ל איזה קורסים עשית ואיפה: ד' ביוהנה ז'בוטינסקי ב' בנורדיה ו-א' במעו"ז פ"ת זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): וואו יש המון... אבל אחד מהדברים שאני אפעם לא אשכח זה המסדרי פאקים בקורס ד' :) וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: בטן גב בסיני :) ספורט מועדף: כדורסל אבל הבעיה היחידה היא שאני והסל די רחוקים מקצוע שאתה מחבב: היסטוריה מקצוע שאתה ממש לא מחבב: כל השאר דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: אני די מרוצה עם זה שאני אור דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: זה לא ממש עקרוני שיר אהוב: תלוי במצברוח זמר/להקה אהוב/אהובה: כנ"ל מאכל אהוב: קפה ופסטה אבל אסור לאכול את זה יותר :( וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: 1 מכוער(אגב אני בחיפושים אחרי משו חדש...פתוחה להצעות) באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): מה שבא ליד מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): האמתי בית"ר אחלה פורום מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: אמממ לא משו האמת סתם **** השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט... מעורר בחילה
סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך (ואז זה אני לא כתבתי
)

למעלה