וואו עומר תיהיה לי בריא../images/Emo122.gif
שם מלא: אור גולני גיל: 17 וטיפ טיפה

תאריך לידה: 27.7.88 י"ג באב מקום מגורים: ברקן כיתה: י"ב בי"ס: הנדסאים (אחת מהטעיות בחיים שלי
) מגמה: ביוטכנולוגיה כמה אחים/אחיות: אח אחד מעו"ז: מחוז אני מבקשת...ברקן
תפקיד במעו"ז: מפקדת כמה שנים בתנועה: מכיתה ג' כמה מתוכן בהדרכה: בתל חי שנה

נושא שאתה אוהב להעביר עליו פעולות:אין משו ספציפי נושא שאתה לא אוהב להעביר עליו פעולות: כנ"ל איזה קורסים עשית ואיפה: ד' ביוהנה ז'בוטינסקי ב' בנורדיה ו-א' במעו"ז פ"ת זכרון מאחת הפעולות/מחנות/מסעות בוגרים/קורסים (אפשר יותר מזכרון אחד): וואו יש המון... אבל אחד מהדברים שאני אפעם לא אשכח זה המסדרי פאקים בקורס ד'

וסתם לידע כללי עוד כמה שאלות: תחביבים: בטן גב בסיני

ספורט מועדף: כדורסל אבל הבעיה היחידה היא שאני והסל די רחוקים מקצוע שאתה מחבב: היסטוריה מקצוע שאתה ממש לא מחבב: כל השאר דמות היסטורית שהיתה רוצה להיות: אני די מרוצה עם זה שאני אור דמות היסטורית היתה מעדיף שלא היתה קיימת: זה לא ממש עקרוני שיר אהוב: תלוי במצברוח זמר/להקה אהוב/אהובה: כנ"ל מאכל אהוב: קפה ופסטה אבל אסור לאכול את זה יותר

וקצת על תפוז אנשים: כמה כינויים יש לך בתפוז? פרט הדגם ונמק: 1 מכוער(אגב אני בחיפושים אחרי משו חדש...פתוחה להצעות) באילו פורומים אתה קורא (חוץ מפורום בית"ר): מה שבא ליד מהו הפורום החביב עליך (ובלי להתחנף למשה): האמתי בית"ר אחלה פורום מה אתה חושב על תיפקודו של מנהל הפורום?: אמממ לא משו האמת סתם **** השלם: מה שהוא עשה לשיער זה פשוט... מעורר בחילה
סתם משה אתה יודע שאני אוהב אותך (ואז זה אני לא כתבתי
)