טוב אנשים משעמם לי...

talrv

New member
ליאם!

cause, well, I just don't like William! אמממ.. באפי עם שיער קצר (עונה 2) או באפי עם שיער ארוך (עונה 5)? רק לי יש הרגשה של דה ז'ה וו עם השאלה הזאת? I think we've already da jaed this vu..

באפי עונה 2../images/Emo9.gif

אהם... באפי ואנג'ל מוזרים של עונה 1, או באפי ואנג'ל מתוסכלים ומסובכים של עונה 3?!

ד י י ז י

New member
וואי, קשה.

אני אבחר עונה 3, רק בגלל שאנג'ל עזב בה. הברונז של עונה 1 או הברונז של עונה 5?

ANGELA 17

New member
ברונז של העונה הראשונה.

הברונז של העונה ה-5 הוא די דפוק כמו הקיוסק שליד השכונה שלי,(צוחקת...) המורדים או קטנטנות?(עוד פעם עם הקטע של הצוחקת) באפי בזמן התיכון או באפי בקול'ג?(אני בעד התיכון)

באפי בזזמן תיכון ומה עשיתי??:/

שאלה הבאה (אם תרצו שאני ישתוק תגידו) אני בשמלה הורודה או אני בשמלה האדומה? וברצינות- עונה 1 או עונה 4?

spikeslave

New member
עונה 4

כי עונה אחד משעממת בצורה קשה ואני לא אוהבת בה אף פרק ובעונה 4 יש כמה פרקים ממש טובים כמו hush ו- restless.

ANGELA 17

New member
למה?דווקא

אני חושבת שהעונה הראשונה הייתה די טובה נכון היו כמה פרקים קצת טיפשיים אבל חמודים כמו שאמר מישהו בפורום הזה הסדרה מתבגרת עם הצופים אז זה לא במקום אם היו שמים פרקים מעמיקים וחשובים כמו בעונה ה-2 והלאה... וגם פרק סוף העונה הראשונה היה נורא יפה,עוד פניית דרך בצורה קצת יותר בוגרת.

sour spirit

New member
../images/Emo58.gif עונה 6

כן, אבל לא אמרתי שהוא מופיע שם... כולה ציינתי ואתו. גם אנשים שראו את עונה 2 יודעים מי זה ג'ונתן. הזהרתי. נקודה. אני חושב
אנג'ל, עונה 4, פרק 9 as far as evil plans go, it doesnt suck!!! משדפט גאווווני!

למעלה