טוב אנשים משעמם לי...

ShadowFlash

New member
טוב אנשים משעמם לי...

אז בוא נשחק איזה משחק אומלל..... הוא הולך כך.. שואלים שאלה (אם שני אופציות) זה שעונה אחר כך בוחר אחד וצריך לתת סיבה למה הוא בחר את זה.... רצוי שהסיבה תיהיה כמה שיותר מטומטמת :) לדוגמה שאלה ערפד או שד תשובה (מישהו אחר עונה) ערפד כי שד זה תרגום עומלל לדימון (demon) (ואז הוא צריך לשאול שאלה את זה שאחריו...) שאלה ספייק או אנג'ל (הודעה אחרת) תשובה ספייק כי הוא זקן יותר... (ספייק באמת יותר זקן????) ואז שאלה... וככה זה ממשיך... טוב אז אני יתחיל... שאלה באפי או פיית'?

bewiched

New member
ספייק לא יותר זקן.ככה זה הולך:

דרלה עמדה למות מהמגפה או משהו והמסטר עשה אותה, היא עשתה את אנגל וביחד לאחר עינויים עשו את דרלה(ומופטעים שהיא מטורפת?)ודרלה עשתה את ספייק. הוא הכי צעיר במשפחה "im only 126"

לא נכון-

לא!!! דרלה עורפדה ע"י מאסטר רוז, דרלה עירפדה את ליאם לאנג'לוס, אנג'לוס עירפד את דרוסליה, דרוסליה עירפדה את ספייק... ככה זה... ובקשר למשחק- באפי- נימוק, באמת צריך? זה באפי היא ה-קוטלת! ריילי או דוון

ShadowFlash

New member
מממ זה אחד קשה

כן ללא ספק דון... פחות הברות בשם.... wooden stick or holy water?

sour spirit

New member
im going for wooden sticks!

אה...באמת צריך סיבה? הרבה יותר כיף לתקוע לאיזה אנדד-אמריקן יתד בחזה עם איזה תוספת של סיבוב יפה, מאשר להשפריץ עליו מים קדושים (באתי להגיד "לשפוך"...אבל..
) חוצמזה, שמים קדושים כולה שורפים אותם, לא יותר. חוצמהתקרית שבאפי רצחה תערפד הזה עם המים הקדושים, כשהוא שתה...אבל זה רק יוצא דופ! :) wooden sticks rocks asssssss!

WilloWAddicted

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

ShadowFlash

New member
אז ככה...

מכיוון שאני סנילי אני לא זוכר מה היה רשום בספוילר חחחחחחח אז ככה... סניידר... כי בסוף הוא הפך לכזה דימון אומלל :) (ואני לא זוכר מי זה פלוטי) הספרייה או חנות הקסמים?

לiלה

New member
הספריה

א- אני אוהבת בפרים. ב- היה שם הרבה יותר מצחיק. שאלה: אוליביה או ג'ני?

1.אני אישית מעדיפה את הספרייה-

יותר זכרונות טובים, והמג'יק בוקס זכרונות די גרועים...(ראה עונה 6) 2.ג'ני!ברור! היא הייתה מגניבה, היו לה כוחות והיא וג'יילס כל כך מתאימים!היא חושבת שהוא מגניב!:) פיית' או קנדרה?

לiלה

New member
לא מתעלמים ממני!

אני מעדיפה את אולביה שנאת את ג'ני. ופיית' היא הרבה יותר מגניבה.

ד י י ז י

New member
tough one!

פיית'. עם כל האהבה שלי לקנדרה.. פייתק היא פשוט.. פיית'! אמממ.. מיס אדית' או מיסטר גורדו?

spikeslave

New member
מיס אדית'

אני פשוט מתה עליה, יש לה שם מגניב! ומי זה בכלל מיסטר גורדו וזה אחד קשה (לדעתי) מה עדיף היוזמה או אדם?

sour spirit

New member
לא שאני רוצה להיות מר-עושה-אחרת

... פשוט, לפי דעתי, חנות הקסמים הרבה יותר טובה. היא גם לא כ"כ אפלולית כמו הספריה, שהייתה די מדכאת תאמת. אוקיי, היא כזאת כיפית אבל... חוצמזה, יש קסמים Sometimes I think about two women doing a spell ... and then I do a spell by myself.
ושלי: קנדרה או פיית'?

symptoms

New member
אמממממממ

קנדרה כי יש לה רק חולצה אחת
דרלה או דרו? רעות

לiלה

New member
דרו! בהמווווווווון!

דרו מגניבה דרלה היא..... היא דרלה ולא יותר. גברים אנגלים או אמריקאים?

למעלה