טוב אני צריכה עזרה..!!

המקור הוא של השלושרים שהם ד"א...

חנן יובל כמו שציינת... שלום חנוך המוכר לכולנו האחרון נדמה לי היה בני אמדורסקי המנוח..

Vdrums

New member
נכון, ועוד חידוש ששמעתי לאחרונה

רפי גינת מבצע ת "שיר הקטר" במקור של אריק לביא. ביצוע מצויין.

או עוד חידושים..../images/Emo13.gif

פישיבום- אצא לי השוקה קוקו בלוף והיתושים- הבית של הפיסטוק איינשטיין וחנוך- אגדת דשא דיאליזה בארץ הפלאות- מיכאל אלמנה שחורה- כל הכבוד מופע הארנבות של ד"ר קספר- בשמלה אדומה משינה- מי יודע מדוע ולמה... וזה כל מה שעולה לי לראש...
ע"מ- יהלי סובול- סוס

Chandler Rulz

New member
עוד כמה:

מאיר אריאל - דופק על שערי גן עדן (במקור Bob Dylan) רמי קלינשטיין - צעיר לנצר (במקור אותו בוב דילן) רמי קלינשטיין וריטה - עניין של זמן (במקור גידי גוב) אבטיפוס - 16 מלאו לנער (במקור גבי שושן) תופעת דופלר - מקיץ אל חלום (במקור גלי עטרי.. או שזה הפוך..) שרית חדד - קרנבל בנח"ל (להקת הנח"ל) יוני בלוך ואפרת גוש - שוב (שמוליק קראוס וג'וזי כץ) ריטה - תני לי להחליט (ג'וזי כץ) רון שובל - אין עוד יום (גידי גוב) עברי לידר - פרח (יהודה פוליקר) עברי לידר - בוא (ריטה) נקמת הטרקטור - אדון הסליחות (תפילה..) הזבובים - אמסטרדם (נוער שוליים) מוניקה סקס וירמי קפלן - תן לשים ת'ראש על דיונה (הגשש החיוור) מוניקה סקס - שומר אריות (לא זוכר של מי המקור..) קוב - אבניבי (יזהר כהן) פורטרט - אני אצבע את השלכת בירוק (יורם ארבל) חמי רודנר - ירח (שיר של אלתרמן) המכשפות - הלילות הקסומים (נורית גלרון) היי פייב - אחלום לנצח (מופע הארנבות של ד"ר קספר) הדורבנים - אני מת (שלישיית לא אכפת להם) אינפקציה - עין הנמר (Surviver) אדם - בלדה בין כוכבים (ארנון פופיק) טוב, נמאס לי..

Vdrums

New member
אם כבר אדון הסליחות אז גם משינה

עשו לזה גירסת סקסופון באחת ההופעות לפני המווווון זמן. ואם כבר משינה אז איגי דיין בביצוע לשביל הבריחה של ריטה. חזק!

למעלה