טוב אני צריכה עזרה..!!

טוב אני צריכה עזרה..!!

אני צריכה שירים ישראליים.. שעשו להם חידושים מ ע נ י י נ י ם.. כמו: טיפת מזל- כנסיית השכל הפרח בגני- יוניסקס (מישהו שמע את זה?? זה מהמםםם!!!) כמה שיותר יותר טוב.. תנקס!! מראש =)

green beetle

New member
יש שם דיי מוכרים..

יש שם את שישי שבת, אשליות, למה לא אמרתי לי, אם רק תמרי, זמר נוגה, יש שם הרבה שירים מוכרים בכלל יש את כל השירים שכל ראש השנה מחדשים בגלג"צ ובשירותרום (כמו קרנבל בנח"ל, הוא לא ידע את שמה ועוד כמה...)

איזה רעים אתם!!!!!!!!!../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif:-

אל תגידו לי שאתם לא מכירים חידושים לשיריםישראליים?!?!?!?! פליז אני צריכה את זה לתוכנית רדיו!!!!! בבקשה תעזרו לי!!!

כמה:]

חלומות-אייל גולן-רוחמה רז(אומנם מזרחי אבל חידש נחמד) עד הקצה-אינפקציה-דנה ברגר(קאבר ע-נ-ק!!! sweet dreams-המקור זה קצת בעיה(קצת יותר מידי קאברים)-המכשפות,קורין אלאל ודנה ברגר(לא ישראלי אבל אחלה קאבר. דף חדש-המכשפות-קורין אלאל וערן צור(אי אפשר למצוא על דיסק,ולא אמרתי קאזה
)

אם מדובר בSWEET DREAMS

הלועזי, למרות שלא שמעתי אף פעם חידוש עברי שלו, המקור הוא של יורית'מיקס (eurythimics) עוד: בורגנים- דרכנו (יזהר אשדות) הנסיך הקטן (אלפי ביצועים, כתב יהונתן גפן) רוקפור- כל האלבום שבלול (במקור של צוות שבלול) נקמת הטרקטור- אחד מי יודע (המשפחה שלי בליל הסדר) מוניקה סקס- תן לשים ת'ראש על דיונה (הגשש החיוור) מוש בן ארי- ואיך שלא (אריאל זילבר) נוער שוליים- לך איתה (וואלה לא זוכר כבר) שייגעצ- פרח נתתי לנורית מופע הארנבות של ד"ר קספר- בשמלה אדומה (להקת הנח"ל) כשאת בוכה את לא יפה (נדמה לי שלישית גשר הירקון, בכל מקרה איינשטיין מעורב בזה)

מישהי007

New member
המקור של "לך איתה"

הוא של קובי הכט. מוסיפה את ואלס להגנת הצומח של ניר פרידמן (המקור של גידי גוב ומזי כהן) התינוקות - שימי ידך (גירסא חביבה לשיר ילדים מוכר
) הדג נחש - אלוהים שלי

Chandler Rulz

New member
המקור של "לך איתה" הוא אילנה רובינא

קובי רכט כתב את המילים, אבל הגרסה שלו יצאה אחרי הגרסה של אילנה רובינא..

מישהי007

New member
ברוש של אביתר בנאי (במקור של אריאל

זילבר) אתה פה חסר לי של אביב גפן (במקור של נורית גלרון) רומאו של יהודה פוליקר (במקור של יהודית תמיר) כלום לא שקט של אביב גפן (המקור של רוקפור) נשל הנחש של כרצלה גרוס ואגנר או אביב גפן (במקור של מאיר אריאל) זרעי קיץ של רונית שחר (במקור של מאיר אריאל) לא תתפוס אותי של גדי אלתמן (במקור של מאיר אריאל)

הרשי לי לתקן אותך

- השיר "אתה פה חסר לי" נכתב ע"י אביב גפן. - לשיר של רוקפור קוראים "שוב לא שקט"

מישהי007

New member
אממ

השיר אכן נכתב ע"י אביב גפן, אבל הוא יותר מוכר בגירסא של נורית גלרון. אז שיהיה אביב גפן או נורית גלרון, מה שפחות מוכר לה.

עכשיו יוצאים חידושים...

כמו רואים רחוק רואים שקוף - מאיר בנאי שיר של יהושוע - לא יודע מה השם ועוד הרבה

shalehet

New member
במיוחד בשבילך... יש אתר מיוחד לזה

http://www.qube.co.il/covers.asp?q=29&a=29 יש באתר את כל גרסאות הכיסוי שהכרנו ולא הכרנו בהצלחה

תודה כולם.. מה שבחרתי בסוף..

למי שה מעניין אותו: שיר הפרחה- אילנה אביטל אבשלום- רוקפור חלום מתוק- שחר אבן צור+ שרון רוטר דרכינו- שרית וינו אלעד והשניה ששכחתי כרגע את שמה יומן מסע- שרון קרלן הפרח בגני- יוניסקס צליל מכוון- גידי+ירמי מחכים למשיח- ברי+מוקי טיפת מזל- כנסיית השכל צרות טובות- שלום חנוך ים של דמעות- נינט בוא- עברי לידר התשמע קולי- גידי+ שלמה ארצי הוא לא ידע את שמה- ארקדי+ מיכה

lonely TearDrop

New member
"צרות טובות"

הייתי בטוחה שהביצוע של שלום חנוך הוא היחידי והמקורי... אז מי המקורי? (ע"מ- דודי לוי/מלאך)

למעלה