טוב אני צריך עזרה...

sweeetom

New member
טוב אני צריך עזרה...

אני בן 13 בכתה ח´ והבעיה שלי היא: יש לי חבר ויש לו חברה ואני מרגיש שהיא רוצה להיות חברה שלי אבל אני ממש מרגיש יום אחד אני רואה אותה ואת חברה שלה ואנחנו מדברים ואז היא שואלת אותי עם אני יכול לסוע איתה באוטובוס חזרה הביתה ואני אומר בסדר יום אחרי אני רואה אותה בבית ספר(חבר שלה לא בבית ספר שלי ושלה) והיא אומרת לי לזכור לחכות לה אחרי הבית ספר ואני אומר בסדר ואז בעוד הפסקה היא באה אלי ומנשקת אותי נשיקה אני אומר לעצמי איך היא מנשקת אותי יש לה חבר ואז בסוף היום אני והיא עולים לאוטובוס ואז את מי אני רואה....את הבנות מכתה ו´ אמרתי יותר טוב מזה כבר לא יהיה אני יושב ליש חברה של חבר שלי ואז בתחנה שהיא יורדת היא אומרת ביי ונותנת לי כזאת נשיקה ליד הבנות שהיו איתי בכתה ו´ חיכתי עד לתחנה שירדתי אמרתי לעצמי שזה היום הכי מגניב בחיים שלי... שחכתי להגיד היא ממש יפה פצצתית

nobodys girl

New member
מה הבעיה שלך?

שאולי היא רוצה אותך? שיש לה חבר ואולי היא רוצה אותך? שהחבר שלה חבר שלך? שהתלהבת מזה שהיא נישקה אותך ליד אנשים? תנסה למקד את השאלה יותר, כי לי אישית זה לא ממש ברור

sweeetom

New member
מה אני צריך לעשות....

להגיד לחבר שלה או פשוט להמשיך(זה לא קרה אתמול)לקבל נשיקות...

sweeetom

New member
אתה לא מבין זה לא סתם נשיקה....

היו לי עוד חברות חוץ ממנה והם היו מנשקות אותי נשיקה זהו אבל היא מנשקת אותי נשקה נו...איך אני הסביר לך נשיקה ומיד אחרי הנשיקה עוד נשיקה השאלה היא או שהיא נשקנית ממש טובה הוא שהיא פשוט אוהבת אותי(אני מבין אותה אני פשוט גבר חלומי)

nobodys girl

New member
אני בת..

הכינוי שלו לא מאפשר לטעות, אבל חפיף ואתה הולך מסביב לעניין מנשקת צרפתית? מנשקת על הלחי? על השפתיים...?

למעלה