טוב..אני עושה הצבעה..

וולדמורט ימות..

מפני שלידתו מחדש היתה גם עם זרועו של זנב תולע,שחב את חייו להארי,אם כן,שוב לידתו פגומה. אני מוכן להתערב שמיתתו של וולדמורט תהיה קשורה בזה..

אם התיאוריה הזאת נכונה

זה מחזק מאוד את מה שאמר דמבלדור בספר השלישי שהמחווה הענקית שהארי עשה אל זנב תולע תעזור לו מאוד בעתיד והנה הציטוטים: עשית דבר נאצל מאוד כשהצלת את חייו של פטיגרו (לצורך נוחיות אקרא לו זנב תולע) זנב תולע *חב לך את חייו* שלחת לוולדמורט סגן בעל חוב כלפייך. כשקוסם אחד מציל את חייו של קוסם אחר זה יוצר ביניהם *זיקה מסוימת*... (((הנה הסיבה למה סנייפ מסייע להארי בגלל החוב שהוא חב כלפי ג'ימס שהציל אותו))) אבל האמן לי.... *עוד יבוא היום* שבו אולי תשמח מאוד על ש*הצלת את חייו* של זנב תולע מציטוטים אלו ניתן בהחלט לאשש את התיאוריה הזאת

אדם חדש

New member
אני חושב שבסוף הארי ימות אבל אז

יקימו אותו לתחיה כמו את פילר-באני! (filler bunny!!!) (rulez!!!) לא מצחיק...

City Of Angel

New member
וולדמורט ימות לא אכפת לי מהארי

טוב קצת איכפת לי, אבל הוא דמות כזאת טראגית שזה לא יפתיע אותי כל-כך. וולדמורט יובס בצורה זו או אחרת זה בטוח, ואם לפני הספר השישי הייתם שואלים אותי את זה לא הייתי מאמין שרולינג מסוגלת להרוג דמות אהובה כמו הארי, אבל אחרי שהיא חיסלה את דמבלדור בכזו אכזריות (עם כל הכבוד לסריוס ז"ל האהוב, הוא תמיד הוצג באור שלילי) כנראה שהיא כבר יכולה הכל. כל עוד זה מוכר

ספירלי1

New member
הוא יחיה!

ב"ה סוף כל סוף הוא מפסיק להיות תינוק! מצטערת!לא מוכנה שיקחו לי הארי!

raistleen

New member
טוב קודם כל

אני לא חושב שהיא תסיים בשביעי. שנית כל אני חושב לא רק שוולדמורט ימות( כי הרי הספר לא יוכל להיגמר אף פעם אם לא ניצחו אותו) אלא גם פוטר ימות בעם הריגתו של וולדמורט או בניסיון להרוג אותו. אם פוטר לא יהרוג אותו , יהיה מענין באמת מי יהרוג אותו, אני מהמר שסנייפ יהרוג אותו אם לא פוטר. מה אתם חשובים?

אנחנו חשובים? בהחלט כן

תודה על הפירגון
בהחלט מכל האנשים הרעים סנייפ יכול להגיע לרמה של וולדמורט ובנוסף אם נצא מנקודת הנחה שהוא יעשה את המשימה שהטיל עליו דמבלדור הוא מסוגל להרוג אותו, כי ייתכן מאוד שוולדמורט פגע בסנייפ בדרך מסוימת שגרם לסנייפ להצטרף בכפייה לצד הרע. גם זנב תולע חייב להארי טובה גדולה על ששיחרר אותו וגם על המצפון הרע שעשה בספר הרביעי. מי עוד יכול להיות.... ייתכן שגם דמות שולית לגמרי יכולה להרוג את וולדמורט. ואולי זה יהיה בכלל מישהו מהצד הטוב כמו לופין או אחד מחבריו של הארי או מקבוצת צ"ד...

raistleen

New member
אכן הגיוני...

אבל איך שלמדתי את רולינג היא תלך על הלא צפוי, כך שאני מעריך שזה לא יהיה קיתצ' וזה יהיה מישהו ממסדר עוף החול או משהו בסגנון אלא מישהו שאל היינו חושבים עליו(חוץ מפוטר כמובן)

נו, דיי כבר!!../images/Emo122.gif

למה אתם כבר מתכננים לעשות עליו פסטיבל/לווית הארי פוטר עד שלא יגיע הספר אין לנו בשביל מה להספיד אותו או אחרת. הכל זה השערות שהם חצי-חצי ואת כל התשובות נדע הבספר השביעי. היה כיף לראות ולקרוא את כל מי שחשב מה שחב אבל כבר עכשו לחתום את הגולל על מוות של שני הדמויות זה כבר מוגזם.

למעלה