טוב..אני עושה הצבעה..

טוב..אני עושה הצבעה..

מי חושב שרולינג תסיים את השביעי בפטירתו של הארי, ומי חושב שהיא תסיימו בתבוסתו של וולדמורט ?... לי נראה..שאחרי המכה הקשה שספגנו בפטירת הגאון המקובל פרופסור אלבוס פרסיוול וולפריק בריאן דמבלדור ע``ה זצוק``ל הי``ד לא נראה לי שהיא תיקח לנו גם את הארי..

וולדי בטוח יובס..

ולא נראה לי שהיא תהרוג את הארעי

Evil T

New member
לדעתי שניהם ימותו

ואם לא אז וולדמורט ימות או שהוא בכלל יהפוך לטוב ואז אף אחד מהם לא ימות

חה, בדיוק ההיפך!

אם היא לקחה לנו את דמבלדור ז``ל אז כ``ש, וקל וחומר שהיא תיקח את הארי ביחד לעולם שבו נמצא דמבלדור. כאן אני חושב ותאמת, אם הארי ישאר בחיים אז זה יפתיע אותי מאוד!

מה כל שכן בזה?!

בא נגיד שאלוהים יכעס עלינו ויחליט להשמיד שלוש רבעי עולם.. אחרי שישמיד ..מה נגיד בקשר לרבע שנשאר ? ..אה..אם הוא השמיד שלוש רבעי אז כל שכן שגם את הרבע הנותר הוא ישמיד...אה?! זה מה שתגיד?!?! מקווה שהבנת.

זה לא קשור

מדובר כאן בסופרת שאין לה בעיה להרוג, להשמיד ולאבד את הדמויות האהובות (לא שהארי דמות אהובה כ``כ אבל בכ``ז..) שוב, אם הארי ימות זה יהיה יפה וגם זה מתאים מאוד לעלילה מורכבת שכזאת.

הארי דמות לא אהובה?

מכות מגיע לך!! תאמין לי רק בגלל הארי דמבלדור הופיע. והארי הוא הדמות הכי גדולה שראיתי בחיי. אתה לא יודע בכלל מה זה מרגע שנולד לחיות חיי בדידות+ התעללות פסיכלוגית וגופנית+ לשאת על עצמך את המחשבה להיות רוצח או נרצח+להיות מושא התקווה להשמדת וולדמורט (מהספר שישי)+ לא לדעת מה זה חיבוק אמא או אבא אלא לראות אותם בתור הדים או בחלומות מסוייטים ויחד עם כל זה הוא ממשיך לקום להרים את ראשו ולהילחם וזה לא מחוסר ברירה אלא מבחירתו בלבד. ומי אמר שהארי חייב למות? רולינג תדע לעשות סוף מרגש (אולי עם טעם רע כמו בספר השישי) גם בלי מותו מה דמבלדור עשה בכלל? הוא בא נלחם עם קוסם מימי פרפרפו ורק דיבר ודיבר ותיכנן המון דברים (אגב תוכניות מבריקות ונפלאות) נלחם פעם אחת עם וולדמורט וכמעט נכשל אילולא הארי פוטר שהמזל הטוב ולבו בעל לב זהב הציל אותו וסופסוף הוא עשה משהו ושילם בחייו או שלא (את זה נראה בספר השביעי) מצטערת, דמבלדור הוא דמות נערצת ומאוד אהובה עלי אבל הארי פוטר הוא בשבילי מושא הערצה יותר מכל דמות אחרת. ואין לך שום זכות להכתיב מי דמות נערצת או לא ובנוסף להכריח אנשים להתאהב בדמבלדור אני דורשת ממך שתתנצל מיד!!
ולא אינני כועסת וכל זה. קשה להוציא אותי משלוותי.

וגם, לא פחות חשוב,

הוא ספג השפלות והתעללויות? נקרא לזה, חוסר אמון וחוסר אהדה מצד חלק גדול מתלמידי בית הספר, ולעיתים גם משארם, ובמיוחד ממורה. על לא עוול בכפו.

גום היה צריך לסבול את ההשפלה של צ'ו

בבית התה של מדאם פודיפוט, כשהפוסטמה
צרחה עליו מול כולם!!!

אהה? ../images/Emo4.gif

והאמת היה קרב אמיתי בין צ'ו לבין ג'יני במשחק האחרון שהארי פיספס בגלל העונש שלו שחטף מסנייפ בספר השישי. רק לקרוא את השורות האלו ואפשר למות מצחוק הן ניהלו קרב חזק!!

את לא יוצאת משלוותך?

דווקא נראה לי שכן! אני לא הכרחתי אנשים לאהוב את דמבלדור. למען השם!! תקראי עוד פעם מה כתבתי ותגידי לי אם הכרחתי מישהו. [בקטע הזה, את צריכה להתנצל]. אני חושב שעם כל הכבוד להארי (ואת צודקת במה שאמרת) שהוא הגיבור ולולא הוא אז אין מי שיחסל את וולדמורט. אבל הארי הוא דמות שניצל תמיד מפוקסים ומזל ובעיקר מעזרת דמבלדור. לולא דמבלדור הארי לא היה מגיע לגיל 11, לא היה ניצל מחדר הסודות ועוד...

בסדר, בסדר

אני מתנצלת ממעמקי לבי וכמחווה קבל
כפול!! אבל בכל זאת להגיד שהארי היא דמות לא אהובה זה בכלל לא היה במקום. בנוגע לחדר סודות אני רואה אבל מה עם הספר הרביעי. לא כתוב שדמבלדור שלח את פוקס. אולי פוקס קשור אליו במידה מסוימת והרגיש את מצוקתו ומיד בא אליו. אני לא ראיתי שדמבלדור שלח את פוקס כמו שאמר בספר שני "נראה שהפגנת נאמנות אמיתית אלי" "דבר מלבד זה לא היה קורה אליך את פוקס" בספר רביעי מתואר מצב שפוקס חש את וולדמורט ואת הארי במלחמה ולכן בא דרך השרביטים ואולי דרך לבו של הארי ומצוקתו ואמרתי שדמלבדור מתכנן המון תוכניות נפלאות ונהדרות (תוכניות של טבילת אש עבור הארי) אבל מי שאוכל אותה וחוטף את המכות זהו הארי. (בגללו סיריוס מת ודמבלדור הודה בזה) למה הוא תמיד צריך לדעת אחרון בכל מה שקשור להוריו וכל החשאיות...? כן, הארי חב לו את חייו כי אם אילולא הוא הארי מזמן מת ושוב סליחה אם פגעתי בך בדרך מסוימת לא התכוונתי לזה.

נושא שהוא ../images/Emo14.gif

אני אומרת חצי- חצי. אגב בטוח שוולדמורט ימות רולינג אמרה את זה בפירוש והיא אמרה שהיא נתנה רמז עבה מה יגרום למותו של וולדמורט. כששאלו אותה מה עם הארי היא הפנתה אוטומטית לחיפוש רמזים על וולדמורט ולא המשיכה לדעתי היא בעצמה בדילמה בזה. ואני בהחלט מבינה אותה. כי בכל זאת זה ספר לילדים ולהרוג דמות כזאת שגדלו עליה המון ילדים שהיום הם ילדים גדולים זה בשבילם טראומה חזקה ביותר (בכלל יש כאלה שאומרים שהסדרה הזאת שינתה את חייהם מקצה לקצה והם מתנהגים/מחקים את הארי וכמה מהדמויות שם מדהים מה שספר יכול לעשות...) אין מה לדאוג איך אומר האגריד מה שיבוא, יבוא... וכשיבוא, לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם זה.

למעלה