טוב! אני נכנעת!

The Death

New member
אין לי זיכרון כזה טוב,

ואת הספר הרביעי (לצערי) קראתי רק פעם אחת. ואני עדיין פה כי הרגע גמרתי לקרוא את הפרק החדש של פלופסטר, וזה מעצבן שעדיין אין המשך, כי אני רוצה לראות את התגובה של הארי. וד"א מה שאמרתי שאני אשלך לך, אז אני עובדת על זה עכשיו. לא עכשיו, כי עכשיו אני כותבת הודעות בפורום, אבל אני עובדת על זה אחר כך. או<פ>יר

Nagini Potter

New member
נו ווווואי!!

איך את יכולה שלא לשים לב שרייצ´ל דלוקה סופנית על טוביאס? איך את יכולה שלא לשים לב שטוביאס מאוהב ברייצ´ל נואשות??? ומרקו לא איבד את שתי הנשים החשובות בחייו - רייצ´ל לא תמות כי אני לא מרשה לה, ואמא שלו גם לא מתה - ועוד מעט יבואו האנדליטים ויכסחו ליירקים את הצורה, ואז ויסר שלוש ייברח וינסה להשתלט על העולם לבד, אבל ג´ייק יבוא ויגיד לו "הלו. מיי ניים איז ג´ייק ___. יו השתלטתם על מיי ברוד´ר. פריפר טו דיי." ואז הוא יחטיף לוויסר שלוש מכות רצח (הוא אפילו יישכח להפוך לטיגריס, וירביץ לו בגוף האנושי שלו) ואז אמא של מרקו תשתחרר, וגם צ´פמן ה***** (עדיין, הוא סגן המנהל.... חייבים לקלל אותו) ומרקו סוף סוף ימצא את אמא, וכולם יחיו באושר ועושר עד עצם היום הזה. רק אלורן-סמיטור-קוראס יצטרך לעבור כמה וכמה טיפולים פסיכולוגיים (עדיין, להיות ויסר שלוש זה לא כזה קל) ואחרי כמה שנים גם יעברו לו כל הפצעים מהמכות שג´ייק החטיף לו קודם, ואז הכל יהיה בסדר! אה, וגם ההורק באג´יר שקוראים לו ג´רמי יחיה באושר עם אישתו בעמק שהאלימיסט נתן להם, ויהיו להם הרבה הורק-באג´ירונים קטנטנים וחמודים. הסוף! מה לא ככה? Nagini Potter "´חירות או מוות.´ אדם בשם פטריק הנרי אמר את זה. אני תוהה אם היירקים ידעו לפני שהם הגיעו לכדור הארץ שבני אדם אומרים דברים כאלה. אני תוהה אם היירקים ידעו במה הם מסתבכים." -מתוך יומן כדור הארך של אקסימילי אסגרות איסתיל(הספינה התרסקה! כשבאו לחלץ אותו הוא ברח כל עוד נפשו בו! הכל התפוצץ! וור דה הל דיד הי גט אה דיירי?!?!)

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומרקו סוף סוף ימצא את אמא.. טחחחחחחחחחח יעל, עד איזה ספר קראת? ולמה את לא הרבה באיי סי קיו? כי אני לא רוצה לדבר על זה כאן... כאילו. .אני נורא רוצה, אבל.. אני כל הזמן מטיפה נגד זה... לא אוהבת לסתור את עצמי.. (הא! אתם יודעים שמישהי אמרה לי לפני כמה ימים שאני מעוררת בחילה בגלל שאני כל כך סותרת את עצמי? כאילו.. דייי.. היא פשוט, ראתה שבאינפו שלי כתוב שאני אוהבת פאנק, היפ הופ ופו הדב וחטפה עליי קריזה ואמרה לי שזה כאילו להגיד שאני יהודיה ואני מאמינה בישו... איפה הקשר? זה לא מעורר בחילה!!:((() -ענבל, גו פיגור...-

Nagini Potter

New member
אני לא באיי סי קיו

כי האינטרנט במחשב שבו יש את האיי סי קיו דפוק, אז אי האיי סי קיו זה הדבר היחיד שאפשר לעשות שמה, ואני רוצה לכתוב בפורום כל הלילה, כי זה יותר חביב..... קראתי עד ספר 14 כי זה כל מה שתרגמו (כל פעם שאני עוברת במקרה ליד חנות ספרים אני נכנסת לחפש אם תרגמו את ה15) ואני לא מוצאת את הספרים באנגלית בשום מקום! באמאר! דרך אגב, בספרים 6 ו13 בכיתי!! ב13 בכיתי קצת בסוף, וב6 בכיתי נהרות שלמים לכל אורך הספר (מאז שג´ייק נפל לג´קוזי יירקים) זה היה כל כך מדכא!! הייתי בדיכאון יומיים אחרי שגמרתי לקרוא, וכשסגרתי את הספר פשוט ישבתי ובהיתי באויר בפרצוף המום.... הייתי בשוק!! Nagini Potter "גט יור דירטי הנדס אוף מיי האד יו פא**** יירק!!" -אמממ..... לא יודעת מי בדיוק.... אבל מישהו בטח אמר את זה מתישהו במהלך ההסטוריה..... לא?

MadonnaFan

New member
לונים??????????????

וואט??? יש לך לונים בספר? הלך עלי! וואאאאאההההה! רגע, מה הלונים אמורים להיות אצלך בסיפור? כי אצלי בסיפור (לא, אני לא מפרסמת אותו כאן, אבל ענבל יודעת) יש מין גזע כזה של לונאים!!! לונאים-לונים- דומה מדי! הלך עלי! @מעין@ רומח הדרקון רולז

העצלנית

New member
יששששששששששששששששששששש

ישבנו,ישבנו בכינו בכינו ומי בא בסוף נגיני עם הסיפור שלה. מעולה!

MadonnaFan

New member
לנגינ´וש (בעיתוי מאוחר, כרגיל)

איזה יופי!!! את חייבת להיות סופרת, יש לך כתיבה מעולה! אני גם מנסה לכתוב סיפור, אבל אני מרגישה אנאלפביתית ליד הכשרון שלך! תמשיכי לכתוב, זה הייעוד שלך! את פשוט כותבת מקסים! *מחבקת את נגיני חיבוק דוב* @מעין (האנאלפביתית)@

Nagini Potter

New member
יווווווווווו תודה!!!!!!

אל תדאגי, אני בטוחה שהכתיבה שלך לא כל כך גרועה...... אני באמת מתכננת להיות סופרת, אבל לא נראה לי שזה יצליח.... נ.ב. אני אוהבת חיבוקים
Nagini Potter להיות בעל אמונות טפלות מביא מזל רע

למעלה