טוב. אני מתחיל.

קילילי

New member
טוב. אני מתחיל.

שלומלום. יש לי כמה בעיות, נראה מה אתם חושבים (פשוט עם מישהו אחר/ מישהו בכלל, מעולם לא דיברתי על זה): 1. אני חי עם עצמי בארון בערך מכיתה ז' (9-10 שנים. אלוהים!!!). יכול להיות שהיו אירועים שבגללם לא ניסיתי מעולם להתערות בחברת גייז, אבל בכל מקרה אני מאמין שזה בעצם רק מתוך רצון של לא 'להתגלות'. אולי זה סתם מתוך בעייתיות שנראה לי תיפול על המשפחה (הורים, אחות, אח שחבל להכניס אותו לזה כרגע בגיל העשרה הנוכחי שלו), ואולי זה רק אני שמפחד מהעולם החיצון והסטרייטי בתגובות שלו. 2. אני המון זמן כבר חושב על 'נו נו הגיע הזמן. או שלא' ואז עוצר את עצמי ומושך את זה עוד - כנראה בגלל הפחד מהתגובות... 3. הדבר היחידי שהיה דומה למערכת יחסים היה בתיכון עם מישהי, ידידת נפש כזו, ואז הסכמתי להכריז על זה כ'חברים' (אידיוט). זה היה למשך כמעט חצי שנה אבל לא היה שם כלום רציני, כמובן שאני התעסקתי בדברים אחרים, ובזמנו חתכתי את זה כי פחדתי להמשיך. היא חזרה שוב, ניסתה, שוב חתכתי את זה. אני בתול עדיין, זה קשה לומר אבל זו האמת. 4. מאז היו לי כמה מקרים של בנות חמודות שהכרתי, והיחסים בינינו היו מתקרבים, שיחות אישיות, וכו' וכו' וכו'. בד"כ גם מדובר בבנות קטנות ממני (למעט אחת כולן היו קטינות, כשאני בגילאים 19-21). והקטע הכי קשה כרגע (נעזוב לרגע שאני מזיל ריר לפעמים בגלל גברים שמסביבי) זה לעשות להן STOP ולשבור את ליבן. אני פשוט מפחד שזה יגיע לקטעים נורא לא נעימים :( בקיצור - מה עושים? הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם (סעיפים 1-2 אמנם בעייתיים, אבל סעיפים 3-4 גם גורמים עוול לאנשים אחרים וזו הבעיה)... תודה!

resputin

New member
שלום גם לך,

יש שני דברים שלא ממש הבנתי ממה שכתבתי שאשמח אם תבהיר; "יכול להיות שהיו אירועים שבגללם לא ניסיתי מעולם להתערות בחברת גייז" -מז"א 'יכול להיות'? זה או שכן, או שלא- ואם היה אשמח אם תכתוב. "אח שחבל להכניס אותו לזה כרגע בגיל העשרה הנוכחי שלו" - דהיינו הוא צעיר מדי ('גיל העשרה הנוכחי שלו'=13,14,15? לדוגמא.)? אתה חושב שאם הוא יגלה הוא יתבלבל בעצמו? או מה? :) אציין גם "אני בתול עדיין, זה קשה לומר אבל זו האמת" -אני דווקא לא חושב שזה כזה נוראי אם אתה בתול בגיל הזה עקב כורח הנסיבות או סתם כי לא רצית :), כשתהיה מוכן\זה יהיה אפשרי\תרגיש בנוח\אחר, זה יקרה. ועכשיו לעיקר; בוא נבהיר דבר אחד שהוא מאוד מאוד קריטי- לבנות אתה נמשך או בכלל לא? אם לא, אין לך מה לחפש איתן, לא עם אחת ולא עם כמה- זה גם מונע ממך לפגוע בהן כי לא תוליך אותן שולל. אם הן חמודות ונחמדות, אתם מכירים והיחסים מתקרבים זה נורא נחמד, אבל אתה צריך לעשות הפרדה בין "ידידות" ל"מעבר", יש חוקים נורא ברורים בקשר למה ידידים לא עושים אחד עם השני וככה גם ברוב המקרים היחסים נשארים אפלטוניים ואיש לא מתאהב בשני\ה וכאשר נדחה, הלב שלו\ה נשבר. אם אתה רואה שהצד השני מתחיל להרגיש משהו כלפייך, ואתה הרי יודע שאתה לא מעוניין, תקטע את זה כבר בהתחלה בכך שתאמר שאינך מעוניין למשהו מעל לידידות. -זה לא אומר שאתה צריך לספר שאתה הומו, אם אתה הומו, זה אומר שאתה צריך לספר שאינך מעוניין. אם אתה רוצה לספר שאתה הומו, זה כבר תלוי בך. זה פחות או יותר נוגע בשלוש ובארבע, בעיקר בארבע. הייתה לך חוויה אחת לא נעימה, שאתה גם תרמת והמשכת לגלגל את זה, לא משנה אם אקטיבית או פאסיבית, תפקיד כלשהו במה שאתה עזרת להגדיר כ"קשר", ועוד אחד שהחזיק חצי שנה (שזה המון למישהו שלא מעוניין) -לא צריכות להיות יותר חוויות כאלה. אם אתה יודע מה אתה רוצה ובמי (כללית, ספציפית) אתה מעוניין אל תשחק באחרים, למרות שאני בטוח שאין זו כוונתך. כשתחליט באמת לעשות פעולה כלשהי הנוגעת בגברים (אניח מהכתב שאינך לנשים כלל, אחרת אני מניח שהיית עושה משהו בחצי שנה הזו, או במשך ימי חייך, או מכל סיבה אחרת, אך אם אני טועה תקן אותי), יחסי מין גם יהיה חלק בזה. בעתיד הקרוב\רחוק, אומנם, אך זה יהווה חלק. בקשר לנושא הארון והיציאה מהארון; תראה, אתה כבר ילד גדול, יש היאמרו גבר. אני מבין את הפחד מהתגובות של הסביבה, החברים, המשפחה, אבל שנינו חושבים שלא תוכל בעצם להמשיך לחיות בצורה הזו שבה אתה לא עושה שום צעד במטרה לחיפוש בן זוג\קשר\סקס\כל הנלווה למשיכה, נכון? עכשיו יש שתי דרכים: 1. לא לספר לאיש, ואו להמשיך לחיות ככה עד שתשבר או ללכת בשקט למקומות בילוי של גייז, להכיר גייז דרך האינטרנט ולעשות הכל בשושו ובחיש הלילה. 2. להתחיל להכנס לתהליך הארוך של היציאה מהארון. עכשיו שלא תבין אותי לא נכון- לצאת מהארון לאו דווקא אומר שממחר תתחיל ללכת עם דגלי גאווה ולפזז לך על במות מצעדי הגאווה (שקרבים, אגב) אלא לבחור בדרך החיים שתתאים לך ותתן לך לבטא את עצמך ואת המיניות שלך בה. אשים דגש על חלק מאוד מאוד חשוב בתחילת התהליך, שהוא גם חלק מאוד חשוב לך כי ציינת אותו פעמיים בהודעה: תגובות האנשים. נורא חשוב לקבל פידבקים טובים בתחילת היציאה מהארון, כי זו גם תחושת קבלה ונוחות מהסביבה הקרובה והכי חשובה לך וגם תגובות אלו הן אלו שיעזרו לך להמשיך לצאת. לפני שאתה עושה כל פעילות כלשהי הקשורה בלספר למישהו, כבר מלכתחילה, אני מניח שאתה סימנת לעצמך בראש כמה אנשים שאתה יודע שהם די פתוחים לנושא, או לדעת לאיפה הראש שלהם בערך הולך. אנשים שיקבלו אותך מלכתחילה אם וכאשר תצא בפניהם. אם לא, הייתי מציע שתתחיל לעשות זאת- תכתוב לעצמך בנקודות בראש מי נראה לך שפתוח לנושא, שלאו דווקא תגדיר אותו כפאגהאג אבל כגיי פרנדלי, או כאחד שפשוט יקבל אותך כהיותך אתה ולא ישפוט אותך לפי מה שנכנס איתך למיטה. בנוסף לזה, גם חשוב לדעת מה המשפחה תאמר- אם יש לך שמץ, זה כבר מצויין, אם לא, נפלת האמת היא על חודש די טוב כי יוני (aka "חודש הגאווה") מתקרב ויהיו הרבה נושאים gay-related בחדשות\עיתונים וכו'. רק מלהעלות דעה, לנסות לפתוח בשיחה או במשהו הקשור לנושא תוכל לדעת מה הפידבק הכללי שתקבל מהנושא, ובתקווה זה יהיה משול (בצורה חיובית, לפחות, בתקווה) ליציאה שלך מהארון. -כאשר תחליט לצאת. אחרי שתאסוף את המידע הנחוץ לך ותחליט לצאת מהארון בפני קבוצה קטנה של אנשים, תוכל גם להתחיל ללכת למקומות המזוהים יותר גם גייז, מסיבות, פאבים, אתרי הכרויות, פורומים ובעצם כל מה שיתאים לך, תוך כדי יציאה הדרגתית מהארון. אם נראה לך שעדיף שמישהו לא ידע, בהתחלה או בכלל, תדאג שהוא לא ידע. אם אתה חושב שאחיך, לדוגמא, צעיר מדי? לגיטימי שלא תספרו לו עד שהוא יגדל קצת וכך הלאה. מקווה שהבהרתי את עצמי. שאלות\הערות\הארות\תהיות ותשובות, לכאן או לתיבת המסרים שלי. ברוך הבא, ד"א, אם תחליט להשאר.

resputin

New member
../images/Emo6.gif

זה שאני מגיב לא אורמ שאתה לא צריך להגיב, גם אם ההודעות יהיו דומות מאוד.. לכל אחד יש את הסגנון שלו
, חוץ מזה שעוד ועוד תגובות, גם אם דומות, מחזקות את הפואנטה.

קילילי

New member
תראה. תשמע...

1. לגבי 'אירועים שגרמו בלה בלה בלה' זה סוג של תירוץ, שאני מאמין שלא היה לו קשר (עובדה שגם כשזה קרה הייתי בארון). מדובר על נגיעות שיצא לי לקבל ממישהו שהיה מבוגר ממני (הייתי בתיכון והוא היה יכול להיות אבא שלי) בזמנו גם יצא שהבהרתי לו שאני לא כ"כ נהנה מזה, וזה לא הגיע לשום דבר רחוק. את העניין הזה כבר יצא לי לפתוח מול המשפחה (למעט האח כמובן) ואמא אפילו העלתה הצעה שזה מה שגורם לי לא לנסות ליצור קשרים (עם בנות). בקיצור - זה בולשיט, זו לא הסיבה (נראה לי, ואני בד"כ די הגון עם עצמי ויודע להיות ביקורתי, להוציא את עצמי מסיטואציה ולהסתכל על הדברים מהצד). 2. לגבי אח שלי - הוא בן 13. הכל אצלו סופר הורמונלי וטרי, אין לי שמץ של רצון לחרבש לו עכשיו כל מיני דברים. למרות שכנראה מדובר פה בנטייה שלי ולא משהו שאפשר להעביר, אבל אתם יודעים - גיל 13 הכל יכול להתהפך. ולשאלותיו של M cris: 3. אני עוד חודשיים בן 22. המממ... שיט? 4. כן חשבתי. ואז כמובן שהכי קל לחשוב שאין צורך. ותודה דרך אגב לכולכם - ששכחתי להגיד בהתחלה|:)|

resputin

New member
בקשר לאח

אני לא חשוב שאם תספר לו זה יכול לבלבל אותו בשום צורה או אופן, אבל אם אתה כבר שוקל לא לספר לו מבחינה כלשהי היא מכיוון והוא אולי קצת צעיר בהכרח בשביל זה. תן לו עוד שנה שנתיים, ובלי קשר חכה לראות אם הוא יתאפס על עצמו. במקרה והוא גם יגלה נטיות, זה תמיד טוב שיש עם מי לדבר שקרוב. ומה בקשר לשאר ההודעה שלי?

m Cris

New member
שוב אני...

תראה, ללכת לפסיכולוג זו לא בושה... (גם לי לקח קצת זמן להבין את זה) אני גם מרגיש אותו הדבר עם חלק מהדברים שהזכרת... ואני בעצמי קבעתי תור לפסיכולוגית (אני מרגיש יותר נוח לדבר עם נשים)... הפגישה שלי איתה בעוד כשבוע מהיום, וכולי ציפיות שהיא תוכל לעזור לי.... לקח לי הרבה זמן (3-4 שנים) לקבל את האומץ כדי להרים את השפורפרת ולהזמין תור... אבל אני בטוח שזו ההחלטה הנכונה, אם אני רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמי. אז קבל קצת אומץ ותזמין תור לפסיכולוג... עם קופות החולים עובדים פסיכולוגים נהדרים, שהתשלום עבור הטיפול הוא רק השתתפות עצמית ולא תשלום מלא. (אתה אלילו לא חייב לשתף בזה את ההורים שלך)... אז בהצלחה לך ואני מקווה שבקרוב תחזור אלינו עם אנרגיות חיוביות ושימחת חיים. ב-
כריס

m Cris

New member
שלום קליקי...

דבר ראשון רציתי לדעת בן כמה אתה כיום ? 2. אתה נמצא במצב מתסכל... אתה עסוק כל הזמן במחשבות על הנטיות שלך... אתה לא יוצא קשרים, מפחד מתגובות, מפחד לאכזב את המשפחה... אתה חושב על כולם... חוץ מעצמך... חשבת אולי ללכת לטיפול פסיכולוגי ? זה יכול מאוד לעזור לך... בכל אופן, אשמח אם תיצור קשר ב-ICQ מספר 285595267
כריס

למעלה