טוב אני לא מסוגלת

:( הפורום שומם....

סוזי? גל? שירה? קשת? עומר? תרי? אלעד? גיל אמר שלא יהיה בשעות האלה... ונעמה בmsn... איפה כל השאר?? :((((( ~all by my self...~

omer landau

New member
גם אני גם אני - ואני פה לדקה הקרובה

אני הולך לישון כי אני ממש עייף וגם אין גאאאאאאאאג השלמת שעות שינה מה לעשות אני גם מוצא את עצמי משחזר פרקים שונים של גאג באמצע היום היו בהיסטוריה ספרות ואנגלית אני מוצא את עצמי חושב על פרקים שונים ומשונים חח אני ארחיב על הכל הכל הכל מחר במפגש כי כרגע אני עייף קצת אוקיי הקלטה זה דבר מאוד פשוט מבקשים ממישהו שיעמוד עם מצלמת וידאו ויכוון בלי לזוז את המצלמה אל מול הטלוויזיה אחרי שהתוכנית נגמרת מחברים את המצלמה לטלוויזיה ורואים את הפרק שצילמתם מהטלוויזיה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את באמת לא יודע איך להקליט????? דוחפים קלטת מכוונים על ערוץ שלוש בוידאו ולוחצים על הכפתור עם הטבעת הכתומה וזה אם באמת לא ידעת חחחחחחחחח where is my jag??????????????? בואנה אתם מזה יקרנים בקולנוע בכל הארץ בלי קשר לחברה כמה גרגירי תירס מפוצצים 11 שקל למינימום לא שאני מת על פופקורן

נו באמת!!!!!!!!

אתה חושב שלא ניסיתי את זה???? זה לא עובד!!!! אין לי מושג איך מקליטים בווידאו הסתום בלום שלי...:(( וויאו +דיוידי... ובקשר ליקרנות... התחלית לעבוד היום אבל אני יעביר את התלונה שלך הלאה..:)) וד"א- פופקורן הכי קטן ועלה 10 (ואתה יכול להזמין מנת ילדים וזה פופקורן קטן, שתייה קטנה ומקופלת ב20 ש"ח!!!) ושתדע לךך שהם קמצנים נורא... במשמרת למה מותר לי לקחת פריט אוכל אחד- שזה שתייה מהמקרר( בלי קולה וכאולה מהברזים) או ממתק... סור לי לדעת בפופקרון או בקולות.. ויש מצלמות מעקב!!!!!!! ובחוזה שלי הייתי צריכה לחתום על זה שאני מוכנה שייבדדקו אותי במכונת פוליגרף בעת הצורך...
יבאלה....

Dark Storm

New member
וואווה....

מזה קולנוע במשרדים של השב"כ ?? טוב שלא נתנו לך גלולת ציאניד....

shipper heart

New member
לילה אנשים...אין שביתה מחר...בעעעעע

אני שונאת את האנשים הסתומים שונאי הילדים שמחזירים אותנו ליום לימודים מחר...מה הטעם?! במקום לישון ולראות ג'אג אני אשן בשיעורים...אני ממילא לומדת רק שעתיים מתוך החמש שעות המפגרות האלה ואני מעדיפה להתעורר ב12:30 מאשר ללכת להסעות חזרה מבצפר ב12:30...גרר ומחר טרו קולינגס ואין לי וידאו מטומטם...אני אצטרך לדבר עם קוקי *האימיול שלי* על הנושא הזה...נראה מה הוא יכול לעשות
ביי ביי... *BTW מי רואה הכי גאים שיש? נכון שבריאן שווה?! חחחח והוא לא הומו...חח במציאות חחח....*

...פעם אהבתי את הסדרה הזאת....

אבל לקראת סוף העונה השניה היא קצת היתה מבאסת ומשעממת...לא כמו בהתחלה...אז... כן...ומר בריאן קיני הוא בהחלט מודל לנישוק פראי ולקרקע פוריה לביצוע זממים ותככות...חחח...(תככים...חחח...)

למעלה