טוב אני לא מסוגלת

Sweet SuGaR

New member
טוב אני לא מסוגלת

היום פיספסתי שעתיים ראשונות כי התעוררתי לראות ג'אג ב4:30 חחח חאפיף זה לא מזיז לי... אבל אני לבד)= מישהו צריך לקום ב4:20 כמוני ולדבר איתי אחרי זה על הפרק!!!!!!!! אני בדדדדדדדדדדדדדדד ועוד דבר וולקאם באק גל!!!!!!!!1 ועוד דבר!!!!! מישהו תרם ליומטוב אתמול!?

shipper heart

New member
תודה...חחח ואני קמה לראות את זה

*בגלל שאין הסעות- אין בצפר- אני יכולה לישון עד שמתחיל ג'אג ב12:30* אבל אני לא חוזרת אחרי זה כי אני לא אצליח להירדם...חחח

omer landau

New member
איפה היית??????????

איפה היית כל התקופה האחרונה??? הלוואי שהייתי מסוגל לקום בארבע וחצי לראות גאג הלוואי הלוואי הלוואי אבל אני כמעט כל יום מתחיל בשמונה ככה שבקושי אני אוכל לישון אחר כך היום קמתי ב0535 זולו טיים חחח ואמרתי לעצמי אויי לא עוד עשרים וחמש דקות מתחיל השיעור טיק טיק טיק בגדים צחצוח שיניים זרקתי כמה שטויות לתיק והלכתי אם הייתי קם לגאג כל יום לא הייתי מגיע בזמן ואז היו יורדות לי מנות בלאכס ואז היו מעיפים אותי או מכשילים אותי חחחחחחחחחחחחחחחחח ואין לי זמן לראות את הפרק בצהריים מאותה סיבה ולמה אני כותב את כל הדברים הלא ממש מעניינים האלה כי חזרתי בשלוש ועשרים היום מהבית ספר אחרי שמונה שעות בלאאאאאאאאאאאאאאאאכס גועל נפש איכס איכס איכס ושוב אני שואל איפה היית?

shipper heart

New member
היי ../images/Emo9.gif

גמני לא הייתי קמה אם הייתי לומדת...אבל לא הייתי בבצפר מאז יומחמישי אז אני קמה
היום יש DW...חח וזה אמור לענות לך על השאלה... לחץ כאן חחח או למטהV

cjharm

New member
>פוז עושה בעיות + גגגגגלל!!!!

you have no idea how much i missed you את בשביתה?????????????????. נו פיייייייייררררררררר!!!!!!!!!! לי יש מבחן בצרפתית מחר + בוחן באנגלית!!!!!!!!1 יוא ז אני כל כך שמחה שחזרת!!! אני כל כך דאגתי (ברצינות, אני פרנואית רצינית!) אז אני פה.... בערך!!! עוד 20 יום יומהולדת (לי) עו 29 יום יומהולדת (לך)

shipper heart

New member
DW במקרה הזה- death watch

וכן אני בשביתה!! חחח והכי טוב זה שלא נצטרך להחזיר את זה כי המורים באים לבצפר הא הא הא..חחח ויש לי מושג- כמו שאני התגעגעתי אליכם
ועוד 23 יום יומולדת (לאחשלי חח)

cjharm

New member
בלילה, נכון????

סיימתי היום FF של 97 פרקים, אני תמיד בוחקת את הארוכים ביותר, אני לא יודעת למה???? רציתי גם להודיע מראש אני לא אהיה פה מחר בערב כי אני הולכת עם אורנה (או נתי) להופעה של חמי רודנר!!!!!

shipper heart

New member
אוקיי זה לא קשור אליכם אבל זה קשור

לפרקים בלילה...וגם לא ממש- פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני לא מאמינה!! חבורת אנשים מטומטמים מפגרים חולי נפש ושונאי ילדים שמכריחים אותנו ללכת מחר לבצפר ליום מסכן של 5 שעות שמתוכן אני לומדת רק מתמטיקה והיסטוריה...בעעעעעע אוףף מה הקטע שלהם?! לא יכלו לתת לנו כבר את כל השבוע בבית?! מה הטעם בלהביא אותנו לבצפר כדי שנהיה שם מ8:20 עד 12:40 ונפסיד את טרו קולינגס שזה הפרק הכי יפה בתחילת העונה ה5 *בערך עד האמצע...סורי זה פשוט הארם בFS ואני גם נורא אוהבת את מה שהולך בפרק...* ולא נוכל להתעורר היום ב4:30 ולראות DW כי זה יהיה לא הגיוני כי עד שאני ארדם כבר יהיה בערך רבע לשש ואז זה אומר שיש לי עוד שעה ורבע לישון ועדיף כבר שאני אקום כי זה טיפשי... אוףףףף אנשים מפגרים סתומים מסריחים ושונאי ילדים שכמותם בעעעעעעעעעעעעעעע...

cjharm

New member
ווידאו????

PARLE!!! זה צייוי בצרפתית - תדבר! זה ממש מוזר, אני מרגישה שאני מוכנה אבל לא סגורה שאני מבינה את החומר..... קיבלתי היום פרוספקט לפנימיה צבאית!!! בגלל ג'אג הסתכלתי על זה איזה 3-4 עד שקלטתי על מה אני מסתכלת!!!! --- אני (שם חיבה משפחתי: פרינסי (נסיכה)) בפנימיה צבאי???????? אין סיכוי!!!!!! צבא - כן פנימייה - NO WAY!!!!

shipper heart

New member
אין וידאו...התקלקל...הלך קפוט חח

ובאמת חשבת ללכת לפנימיה?! ועוד צבאית?!

cjharm

New member
השפעות של ג'אג...

אבל לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כזאת "MOM'S GIRL" שזה ממש לא מתאים!!! נו ווידאו???????????? אני לא רואה הבית הלבן!!!! למה, אני לא יודע, אבל אני לא רואה!!!!!!!!

Hair Ball

New member
Death Watch זה לא במקרה

הפרק שממשיך/מסביר את פרק הסיום של העונה הראשונה?? עם לוטטנט שונק, לא?

נצל"ש~ האם יש כאן אנשייייייים??

לילה טוב כולם!!!! מה שלומכם???? אויש הגעגועים...... :(( קשה לי אני אתכם הרבה פחות ביומיים האחרונים...:((( שונאתצ להיות עסוקה!!!! מיותר נורא.... טוב אז אני אשתף אותכם במחשבותיי... חזרתי הרגע מהעבודה החדשה דנדשה שלי.... מוכרת במזנון בקולנוע!!! (בואו לבקר! חחחח :)) ואני עייפה מתה.... זה הרבה יותר עבודה ממה שחשבתי...:(( אבל- אני צריכה את הכסף!!! אז אני אשרוד את העבודה- המטרה מקשדת את האמצעים... במקרה הזה.. :) ועכשיו לבעייתי-אני כל היום חושבת על ג'אג!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה נוראי.... זתומרת זה נהדר! אבל זה נורא מסיט את תשומת ליבי מדבריןם אחרים.... כמו שיעור מתמטיקה.. ושיעור תנך....(שאתמול כמעט העיפו אותי ממנו כי עשיתי דברים שלא קשורים ךשיעור- קשקשתי flyboy וharm+mac על כל השולחן....)ולשמור על אחותי הקטנה.... :)))))) אני מתגעגעת לדייויד..
אני מתגעגעת..... סופרת את השעות עד יום שבת!!!!!!!!!!!!!!!! אויש והצלחתי שלא ייתנו לי משמרת ערב ביום שבת אז אני אפילו לא צריכה ללמוד איך מקליחטים עדיין!! :))) וזהו.... אני רוצה ג'אג נורא... פאנפיקים שיגעו לי את המוח!!!!!!!!!!!! :)) אה דבר אחרון!!!!!!!!! אל תשכחו א ת המפגש מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אה! מפתיע...

משומה חשבתי שאמרת שלא תהיה בערבים בימים הקרובים...... :)))))) מה קורה גיל<?? עכשיו אני מרוצה... אני לא בדד...:)) נו ... מפגש פורום... כל ראשון וחמישי... 22:00.... מצלצל לך מוכר?? :)

Dark Storm

New member
כבר יום ראשון ??

אה רגע בעצם יום חמישי מחר נכון ? טוב אז שכחתי....
ואני מיום שבת מתחיל עם המשמרות לילה (ראי הודעה למטה...)

מצחיקול~~ :))

כן ראיתי את ההודעה למטה... פשוט לא הבנתי אותה נכון כנראה... :) המוח שלי סתום מאדי פופקורן..:)) אז מה שלומך גיל? עבר עלייך שבוע לא מי יודע מה....:( לפחות בהתחלה שלו (או סוף שבוע שעבר אולי? לא זוכרת הכל מתבלבל לי....) מה קור עכשיו?? יותר טוב? החיים מחייכים אלייך שוב? :))

Dark Storm

New member
קצת יותר טוב...

אני עדיין הולך כל יום לשוטרת שאמא שלא נפטרה, אני זה שמייצג את היחידה שלנו עד סוף השבוע... טוב, אני אזוזה להשלים עוד קצת שעות שינה...

למעלה