טוב, אני יודעת

טוב, אני יודעת

שלא הייתי פה מלא זמן, אני לא מספיקה להגיע למחשב בכלל, וגם לא לתחנה
פסיכומטרי, ביולוגיה, מתמטיקה, ספרות, דואר... חברים פה ושם... מצטערת שהזנחתי אתכם... אבל אני צריכה עזרה שניה... מקווה שלא נוטרים לי טינה ועונים לי
כמה זמן התנדבות מינימלי בחודש? יש לי כעת כמה סעיפים למריבה עם המערכת... וכמו שכבר כתבתי, שנה טובה ומאושרת לכולם!!

קודם כל, שנה טובה גם לך ../images/Emo13.gif

בקשר לשאלתך, סך השעות המינימלי אשר מתנדב נוער אמור לתת בחודש הוא 16 שעות אשר נפרסות על 4 שעות בשבוע ( משמרת בשבוע ) ככה זה לפחות באילת... שנה טובה לכולם וחג שמח :)

אצלינו

היה בהתחלה 8, פתאום הם הקפיצו את זה ל-16, ומה אם אני לא יכולה? ממש מרגיז שהם מעדיפים להעיף אותי על זה שאני מתנדבת פחות מ-16 כדי שאני לא אתנדב בכלל. איפה החובה שלי פה?! את השנתיים שלי כבר סיימתי, אני לא חייבת כלום לאף אחד, ככה מודים לי?

אצלנו זה (נדמה לי) 18 או 20...

אבל אף אחד לא עומד לידך עם סטופר ובאמת בודק. מספיק שרואים אותך בתחנה ושאתה מגיע לכל המשמרות שנקבעו לך. בכלל, מתחשבים אצלנו אם יש תקופה לחוצה או משהו כזה, גם זה קורה לכולם...

אז זהו שאצלינו

בגלל שאנחנו תחנה ממש קטנה אין בדיוק משמרות קבועות... וחוץ מזה אני בת

UV 101

New member
אצלנו

זה 4 שעות בשבוע גם אבל! אם את לא עושה משמרות כלל, במשך 3 חודשים את צריכה לעבור ריענון בכל מקרה, לא מעיפים אצלנו כל כך מהר אפילו כאלה שלא הגיעו שנה... תמיד יש תקופות שלא יכולים כמעט להגיע לתחנה (עכשיו למשל.. אני באותו מצב כמוך - פסיכומטרי, פיזיקה וכו'.. אבל משתדלים) אז מתחשבים בזה

../images/Emo104.gif עוד לפני שקראתי

שלחתי לך מסר- לתשומת ליבך... בהצלחה בכל המשימות שלקחת על עצמך!

כעקרון

מעבר לשעות שהתחייבת שנכנסת לקורס 60 (16 שעות חודשיות במשך שנתיים) את לא מחוייבת לתת שעות מעבר ליכולת שלך... יכול להיות שיש דרישות תחנתיות אך הן לא מגובות מבחינת התקנות של מד"א...

amitp

New member
ברוכה החוזרת.. שנה טובה

מה שלומך? אני מקווה שלפחות הסעיפים הקודמים נפתרו.. גם לי נדמה שמספר שעות ההתנדבות המינימאלי (רשמית) הוא 16 אבל צריך לבדוק (אני אסתכל בפעם הבאה בתחנה). מה שכן עד כמה שאני מבין זה צריך להיות רלוונטי רק לשנתיים הראשונות (במידה ואת לא חותמת שוב על הטופס הזה). השאלה היותר רלוונטית היא אם היה מצב שבו התחנה נשארה בלי מתנדבים, ולא אם את עשית 12 שעות התנדבות בחודש במקום 16.

שוקי666

New member
אני לא יודע מה עם תחנות אחרות

במעלה אדומים אני עושה בין 4-6 משמרות בחודש כל משמרת מ4 עד 11 בלילה (8 שעות כפול 4 )

למרבה הצער

התחנה שלנו מונה 5 אנשים, אני ועוד בחור בי"ב, והשאר בי"א, ויש להם עוד חיים חוץ ממד"א. לימודים, משפחה, חברים וכאלה. במקרה כזה, שיש לך רק 5 חמתנדבים, בכל מקרה בתחנה תהיה בלי מתנדבים לפחות 48 שעות בשבוע, אנחנו לא יכולים לשרוץ שם כל הזמן, ולא משנה כמה שאני רוצה לעשות את זה. ותאמין לי, אני מעדיפה להיות בתחנה מאשר בכל מקום אחר, חוץ מזיכרון, אולי. אבל אני לא יכולה. אני סיימתי את השנתיים חובה שלי למד"א. אני נשארת כי אני נהנית מההתנדבות, והדבר האחרון שאני רוצה זה לפרוש. אבל מה לעשות, אני לא יכולה להיות שם כל הזמן! לפעמים, קורה, ו-16 שעות זה מעבר ליכולתי! לפעמים אני לא יכולה לעשות אפילו 8! באמת שזה קורה! ואני לא מבינה את מד"א, באמת שאני לא. מה יוצא להם מזה שהם מעיפים אותי? אני לא מקבלת מהם כלום. אני באה, יושבת כמה שעות, עם יש נסיעה עולה, ואז חוזרת הביתה. הדבר הממשי שעולה כסף שאני מקבלת ממד"א זה נסיעת שירות אחרי 11 בלילה, וגם זה רק עם יש עוד מתנדב איתי. ואני לא תמיד צריכה את זה. אם הם מעדיפים להעיף אותי כדי שאני לא אתנדב בכלל, מאשר שתהיה מתנדבת בתחנה 8 שעות אקסטרא בחודש, ברצינות, שיבוסם להם, שיהיה להם לבריאות. אבל במקרה כזה, הם פשוט טיפשים. מצטערת שהתפרצתי, פשוט נמאס לי.

למעלה