טוב אני חייבת לספר

Mוניk

New member
טוב אני חייבת לספר

ג'קוב כפרע עליו שיהיה לי בריא קיבל תווי קניה לחג סכום לא קטן (לא מגלעעע נע נע) אז ככה אני קצת אסטרו וביום שהוא הביא ת'תלושים אמרתי לעצמי טוב יאאלה לשרופ אותם עוד היום הלכתי למשביר הרבצתי קניה בסך 1,100 ש"ח (לפי החישוב יש עוד עודף) לעוד קניה מרוצה מתלהבת הגעתי לקופע (הקופאית) איך את משלמת (מוניק) יש לי תווי קנייה (הקופאית) מצטערת אבל השנה אני לא מקבלים תווים תקראי מה כתוב לך מאחור (קופאית תחנקי יא רועעע) אני עממה,, לא קראתי טוב שילמתי בכרטיס אשראי. אחורי כמה ימים הלכתי לסופר פארם קניתי לי כמה דברים וגם לילד בושם טוב ולג'קוב גם איזה פינוק ושוב מגיעה לקופה הקופאית העממה (קופה אמיתית מיכועירית לאאלה) אומרת לי, סליחעעעע אבל אנו לא מקבלים תתווים האלה תראי מה רשום לך מאחור (זה לגבי פארם) טפי~ שוב שילמתי בכרטיס אשראי הפעם סכום של 430 ש"ח. טוב החלטתי היום אני בודקת טוב תתווים האלה (טפי~ עליהם) בדקתי טוב "טוב" כתוב שם מגה יששש הפעם אני אקנה בתווים ג'קוב בא אלי אסף אותי מהעבודה אני אומרת לו אולי בוא נקפוץ למגה נעשה שם קניה בתלושים שהבאת,,,, (עממה) טוב הלכנו למגה מילאנו עגלות ולא תאמינו לי נישבעתתתתתתתתתתתתתת לכם זה אמיתי בספר התורהההה מגיעים לקופה לא מקבלים תתויים האלה מה כתוב מאחור מגה ספורט ג'קוב כפרע עליו שוב בעדינות אומר לי ראבקקק דפקת לי תמשכורת תני לי תתווים האלה, אני כבר ישרוף אותם חחחחחחח ומזל שלא קניתי במגה גם תכשיטים,,,יש להם הכל ואני היום פעם ראשונה שהייתי במגעעע מזל שהייתי עייפה ויצאנו רק בסכום של 790 ש"ח (ועוד לא השתמשנו בתווי קניה טפי על מי שהמציא אותם) ווייייייי איך "אכלתי אותה" שיאווו אני אסטרו כפרע עלי לאאאאאאאאאאאא רוצה תווי קנייה יותר טפי~ זהו לא בוגדת יותר במיני-מרקט בן-חמו כפרהה עליו

חתולון*

New member
מוניק... הרגת אותי

כמה פעמים את צריכה "לאכול" אותה עד שאת קוראת את האותיות הקטנות... אמא שלי מקבלת "מהבנק" של אבא ז"ל את התלושים (לא חשוב כמה) ובמגה "שלנו" כן מקבלים.....תלושי ישרכארט.. צודק ג'קוב, לשרוף ת'תלושים זה יותר זול... אצלך זה בן חמו אצלנו זה אסרף

Mוניk

New member
אופ איתי חתולוןןןןןןן

מה מה אני לא אשמההה השנה הם שינו תתווים עממות בראש השנה כמו בכל חג התווים האלה התאימו גם למשביר וגם לסופר-פארם וכמעט לכל רשת החנויות טוב נו וגמ אני קצת מבולבע השנה אופפפפ חחחח ועוד פגשתי שם שכנה והיא אומרת לי יווו ממתי את קונה פו פעם ראשונה שאני רואה אותך ואני אהבלית עונה לה יס לי תלוסים חחח די די לרדת עלי זה לא פייר אההההה טדאםםםםםם

חתולון*

New member
בעצם התכוונתי לכתוב לך ש.....

חשבתי שקנית עגלה מלאה ב.... עגלה של מגעעעעעעע מלאה ב..... מגה.... עגלה...... מלאה..... ב... עוד לא עוד לא מלאה ב... טוב טוב מלאה ב... שומר הייתי כאן, רץ למקלחת ולישון, מחכה לי יום נוסף, גם חופש וגם מלא עבודה....

Mוניk

New member
מעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מיצי

תזביר לי לאט עממה כבר אמרתי שאני אסטרטנאוטית תשאל אפילו את טאקי אהה אתה עייפ את זה הבנתי אבל,,,,, בחיים לא רוצה לשמוע יותר על מגהההההההההה טפי~ איזה חנות ענקית מה זה טיילת שיטטטט מיצי לילה טוב מאמי}{

טאKילה

New member
חחחחח מוניק גנובה

הית שואלת קודם אם התוים מתקבלים במקום. לא נורא גם אותם כבר תבזבזי סומכת עליך..

Mוניk

New member
ניראה לך טאקי../images/Emo3.gif

את יודעת איזה חסכנית אני פחחח חחחחח מזל שג'קוב יותר בזבזן ממני והוא עוד סומכ עלי נותן לי הכל ביד כפרעעעע עליוו חחחחח אבל היום איןןןן זה היה השיא שיווו אני מתה מצחוק והוא עוד היה צריך לסדר תקניות לשים כל דבר במקום חחחחחחח
ענקית לג'קוב וואלה אין מרוקאי כזה בכל העולם כולו ג'קוב נחובסקקק די אנאאא מחר אני הולכת למגה ספורט חחחחחחח

חחחחחחחחחחחח, ענק!!!!

בטח יגאל שילון היה מאחורייך כל הזמן............... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Mוניk

New member
לאן מדאם בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

חחח יגאל שילון חופשי יכול לעשות עלי תוכנית (טפי~ עליו גם הוא) אני אלופית בפיספוסים לילה טוב גב' בזזזזז}{

Mוניk

New member
לבוא לתפור???

אפרופו קריעעעעע פעם לקחתי את אחי לחדר מיון הוא נחתך, חתך ריציני ברגל והיו חייבים לעשות תפרים. אני כמעט מתתי מפחד הייתי חיוורת, האחות שם הביאה לי מים וניסתה להרגיעה אותי ותוך כדי זה שהרופא תופר אני שומעת את אחי אומר לרופא,,,, תגיד לי דוקטור אתה יכול להעביר לי כמה תפרים גם פו..... אחי התכוון לג'קט עור שלו והרופא גם ניקרע מצחוק ואומר לאחי וואלה אתה גבר אמיתי. (גם זה אמיתי) לה לה לה דני מאמי חג שמח

אותך היא "קרעה" מצחוק ../images/Emo35.gif

אני כבר חמש דקות מנסה להגיב להודעה שלה ולא מצליחה בגלל שאני מוטלת על הרצפה עם פרצי צחוק!! מוניק, את.... את... את.... את... את... אני חושבת שאת המתנה הכי גדולה למי שמוצא את האפיקומן!!! לילה טוב מותק

מוניק,דוז פואה חחחחחחחח

הזמנתי את כל 13 בני ביתי לראות ולהוכיח להם שיש עוד אסטרונאוט כמוני....חחחחח את גדולה,אבל למה את יורקת כל הזמן..... לא מתאים ככה לאישה לעשות טפו טפו. אני עוד עלול לחשוב שזו את שהפליצה במעלית בבית מלון באילת כשהמעלית נתקעה למשך שלש שעות....! שיהיה לך חג שמח,ותזהרי מהמצות,את עוד עלולה לשכב לידי במיון. את יודעת,בגלל החוקן.......

Mוניk

New member
חחחח קונןןןן

ב'מתתת הזמנת את את 13 בני ביתך (כפרע עלייכם קבוצת כדור-סל) אה וטפי~ כן לפעמים אני מריקה (בכוונע) חחחח למע חוקן עממה למעעעע תגיד קונן אפשר ת'חוקן בהפוכע חחח שיאווו טוב מאמי אני לא מפריחה בפרסייה (מפריחה=פלצנית) ורבאקקקק אני פוחדת ממעלית לצ'ה לידך במיון קונן מאמי יפיופ סלי
לילה טוב

מה אומר,מוניק../images/Emo151.gif

סיפור מדכא ממש לחשבון העו"ש תודייייייייי כ-ו-ל-ה רצית לבזבז קצת.. אממה,תודי שנהנית..

Mוניk

New member
קקטוססססססססססססססססס

למה מדכא ממי חחחח בכלל לא מדכא מאוד נהנתי לבזבז ואגב גם ללא התווים אני מבזבזת כל'זמן נע נע נע נע נע נע מה שבאמת דיכא אותי זה החנות עצמה "מגה" עממות בשביל שקית חלב צריך לצעוד שם מאה ק"מ ברגל טפי~ עלייהם הלכו לי הרגליים יאאאלה מחכה כבר לראש השנה היפר-נטו פסח כשר ושמחחחחח אופס,,,זה פרזומית עממה טדאםםםםם מרקי חג שמח מאמי לך לג'ינג'י הקטן ולמשפחה

הפתוז המלעון הזה לא נותן לי להגיב

מאתמול מנסה להגניב לך לפה את הדהודי ורעמי הצחוק שלי על מה שכתבת.... גדול ענק רק מה
לא חסכת
....תשאילי לי את ג'קוב ליום יומיים

Mוניk

New member
ציפיטפטת

צ'תגעתתתתת את ג'קוב אני לא משאילה אבל,,,, תתלושים אולי לא לא זהו החלטתי מהרגע אני חוסכת תווי קניה יעני שומרת אותם וקונה רק במזומן ושוב טפי~ על מי שהמציא תתווים האלה וטפי~ על מגעעעע מריקה עליכם ציפיטפטת חג שמח מאמי לך לבני ביתך ולאהבה החדשה
יאאלה ת'ראותתת}{

מוניק את זוכרת את ההבטחה שלך?

אם אתם פה בחג...תודיעי לי.... אני אעביר לך את הטלפונים שלי למסרים

Mוניk

New member
אני יודיע לך מאמי

הבטחתי מילה סל גיבירית ציפיטפטת}{

למעלה