טוב אני במקלט...

singlelove

New member
יוני

בימיינו זה נקרא (אתה יכול לבחור) ילדותיות , טמטום, אינפנטיליות. אלא אם הוא בן 5 ואז זה בסדר.

ואם זה היה משהו בכנסת?

אוטומטית היו קוראים לזה "הליך מדיני". בחיאת סינגל, די לפסול.

../images/Emo189.gifי../images/Emo189.gifו../images/Emo189.gifנ../images/Emo189.gifה../images/Emo189.gif

י
ק
י
ר
י
!!!!
מ
ו
ד
ה
לך רבות על תמיכתך בי ובגישתי ה"ילדותית וחסרת ההתפתחות השכלית" שלי, כפי ש"Singlelove" דאגה לפרט, אך דע לך שאיני מתרגש מדבריה: 1. היא אדם חסר אינטיליגנציה רגשית אם זו אכן דעתה. 2. היא לא חוותה רגש מעולם ולכן אינה יודעת לבטא אותו. 3. היא אדם סגור, פרימיטיבי וחסר סובלנות לגישות וראיית עולם שונות של של הזולת. 4. היא בעצמה ילדותית, לראיה: גישתה הלגלגנית ובעלת הרצון לעורר פרובוקציה (מה שלא בדיוק מצליח לה). 5. יש אנשים שלעולם לא יבינו - היא מאלו. נ.ב: שים
,
י
ו
נ
ה
נ
ש
מ
ה
י
פ
ה
ש
ל
י
, שאינני פונה אליה או מתייחס ישירות לדבריה - שכן, הם אינם עושים עליי רושם ותגובתי כאן הגיעה בעקבות תגובותיך אשר נלוו לשלה ותומכות בי.
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

הלו הלו סינגל......

כפרהה מה יש לך כלפי דדי? הוא יכתוב איך שבא לו ואיך שנוח לו. את לא תקבעי לאנשים כאן איך לכתוב.. דדי כפרה אל תתייחס אליה ,חעחעחע עוד אחת שרוצה צומי :p א
ו
ה
ב
ת
א
ו
ת
ך

לרוזע וכל הצפונים

רוזע אני שמח שאצלך הכל בסדר למרות שברוך השם לה הייתי צריך את ההודעה פה לדעת את זה חוץ מזה אותו דבר לגבי ליזו'ש ולגבי הילו'ש וכל השאר אני מקווה שהכל יעבור עליכם ועלינו בשלום ובמהרה וכמו שאמרתי לך רוזה וזה מופנה כלפי כל אחד ואחת פה בכל מה שתצטרכו אני וכל אחד פה נמצאים כאן בשבילכם

טוב סתמו ת'פה כבר

ממשהו אחד שכתבתי אתם הולכים רחוק וכותבים על משהו אחר יאללה שששששששששששששששששששששששששש

למעלה