טוב אני במקלט...

../images/Emo6.gifמ../images/Emo6.gifא../images/Emo6.gifו../images/Emo6.gifש../images/Emo6.gifר../images/Emo6.gif

מאוד לדעת,
ר
ו
ז
י
ת
ה
נ
ש
מ
ה
י
ק
ר
ה
ש
ל
י
!!!! מאוד
ד
א
ג
ת
י
לכשששמעתי שגם מגדל-העמק הותקפה, אך הייתה שעה מאוחרת מדי להתקשר - חששתי שאפריע... אז הנה, אני מגיב לך פה,
ר
ג
ו
ע
ו
מ
ח
ו
י
י
ך
כעת מעצם ההודעה שלך שאת בסדר וכמובן מקווה שגם יותר!!!!
שמרי על עצמך בבקשה!!!!
א
ו
ה
ב
ה
מ
ו
נ
י
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
ם
, דדי.

soofgania

New member
תסביר לי דדי

פעם אחת רשמתי הודעה עם הרבה אייקונים והלכה לי היד...וגם לקח לי שעה לעשות זאת..אז אחד משני הדברים: או שפשוט יש לך הרבה זמן פנוי..או שיש לך דרך מהירה לזה.. תגלה לי ת'סוד?????

soofgania

New member
יוני אני מקווה שאתה מבין

שאני מתלוצצת והקסם היחיד הוא שלדדי יש המון זמן פנוי

אני מתלבטת האם להכתיר אותך כמלך

ההודעות המעצבנות בפורום?!.. תחרות לא קלה בהתחשב בזה שיש פה כל כך הרבה אנשים ברגרסיה.

soofgania

New member
האם השם פנוי

את מוכרת לי מאיזשהו מקום... את במקרה עוקבת אחרי לכל מקום?
אני רואה שאת מגיבה רק כשזה בהקשר אליי<בכל אופן בניק הזה>. דדי כותב ככה כבר הרבה זמן ורק עכשיו נזכרת...? וזה שרציתי הסבר ממנו בכדי שאוכל בארועים שונים לברך חברים בפורום עם קצת צבעוניות זה מעיד על רגרסיה? נדמה לי שאז ביקשת"אנשים תתבגרו"....ומה איתך? במקום להתעסק בשטויות את מוזמנת לפורום המבוגרים ולתרום קצת משלך מאמינה שיש לך הרבה.

סופגניה יקירתי

א. ההודעה הקודמת שלי לא הייתה ממוענת אלייך, אלא לשם המשתמש "קרטיב בטעם נשיקה". קמעה מגלומני מצידך לחשוב שכל הודעה קשורה אלייך. ב. תגובה לא חייבת לבוא בראשיתה של תופעה. כלומר- זה ש"דדי" כותב הרבה זמן ככה לא מחייב אותי להגיב לו בהתחלה, באמצע או בסוף. ראי מקרה צה"ל: 6 שנים האויב מתגרה בנו ואנו מבליגים ומשגרים איומים ובומים על קוליים מעל ארמון הנשיאות של אסד ג'וניור, ורק כעת התעוררנו. ג. לגברי התסוגה (רגרסיה שרבים מכותבי פורום זה ניחנים בה)- ניתן לאפיין את הכותבים פה למספר קבוצות: ג1. מברכי היומהולדת ( משותף לכל הגילאים, אין בכך פסול חוץ מזה שנמאס כבר לקרוא מזל טוב ושירי יום הולדת ברמה של שאלתיאל התוכי הזכור לטוב) ג2. מארגני המפגשים ( כל יומיים צצים פה ברעיון למפגש חדש. הצעת ייעול אישית שלי-במקום להיפגש כל יומיים, השכירו וילה ענקית ומדי פעם תעשו מפגש באינטרנט). ג3. התופעה "בני מלך הסטלנים"- בן 31 או 32 שרוב היום עסוק בלכתוב פה בניקים בדויים הודעות על כך שהוא הפך לאיש עסקים, בפעם אחרת שהוא חסר כל ואין לו כסף, מקלל כל מי שאינו מסכים עימו, מדי פעם יש לו "יריב אחר" שאותו הוא מגדף בכל ניקיו השונים. כעת זה "חלום מתוק". אותי אישית זה מאוד לשעשע לקרוא אשכול שרוב רובו הוא עונה לעצמו וכותב לעצמו. ג4. כותבי השאלונים. ( בד"כ פותחים אשכול בנוסח :" משעמם לי טילים כנסוווו". רמה מנטלית מעוררת רחמים) ג5. אין צורך להרחיב על חבורות השועלים הזאבים ושאר ירקות. אנשים בני 14-40 שנערי רפול היו מפגינים יותר בגרות מהם. ד. המכנה המשותף של 99 % מהכותבים פה- אוצר מילים דליל באופן מחריד, בגרות מנטלית ירודה מאוד ועוד ועוד... ה. מן הסתם יש עוד הרבה... אין לי כח להמשיך... למה אני פה? שאלה מצוינת...

soofgania

New member
אוקיי הוכחת לי שטעיתי

שמחה שלא עוקבים אחריי<מלבד רונה...>רק שתמוה היה בעיני שלא ראיתי אף פעם את שמך אלא בתגובתך אליי בפורום המבוגרים ועתה פה.

זה ממכר

New member
חחחחחחחחח עכשיו לכי לכי למבוגרים

ותכתבי שיש לך סוררת בוגדת שעוזבת את הבית ואיי ואיי P: תני לנו גם להנות ממנה מזהזהזה חוצפה פשוט

soofgania

New member
טוב רונה כבר ארזתי בחזרה הכל ../images/Emo219.gif

מחכה לנהג הלימוזינה שיבוא לאסוף אותי
חזרה הביתה,איתך לא כדאי לי להתעסק
כל החיים עוד לפניי
לא רוצה שיכתבו עליי מחר בעיתון>>>>>>>>>>>>>> וטים המקסים תודה

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifאהההההה...

אויה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
ה
.... אני מתאר לעצמי....
- מצב לא סימפטי ביותר!!!!

singlelove

New member
תגיד דדי אתה בן 4 ???

מה זה ההודעות המפגרות המצויירות האלה ? או שאתה בן 4 או שלא ממש התפתחת מבחינה שיכלית.

למעלה