טוב אמ........

danazi

New member
טוב אמ........

מי שלא שמע מה קרה בעפולה שהכנס לכתבה שנלוות מי שנרצח מותר כבר להגיד נרצח לפי מה שאני יודעת זה אחד האנשים היקרים לי בעולם לפני יומים דוד שלי פשוט מת ממחלה ולפני שבוע סבתא רבא שלי נפלה ומתה ולדעתי אם באמת היה אלוהים זה לא היה קורה בעולם. אולי יש רוחות וכל זה אבל אלוהים בטוח שאין ואם יש רוחות הייתי רוצה להתקשר למשל לעלות את זה שנרצח ולדעת בדיוק מה קרה איך בדיוק בסיאנס אני קובעת את מי לעלות מה אומרים כדי לעלות כאילו אדם נבחר? ויש משהו שגר בקרבת עפולה שיכול לבוא לעזור לי לעשות סיאנס?

I am a freak

New member
אמממ.....

את לא חושבת שאת מגיעה למסקנות יותר מדיי מהר
אולי תחשבי שוב, תחשבי על האפשרות שיש סיבה למה שקורה, ותנסי למצוא אותה ולהבין מהי
בטי, תזהרי
*אני חושב שזה צריך להיות חלק מהחתימה שלי....
* יום טוב,

danazi

New member
לא אני ממש לא חושבת ככה

כל החיים שאמתי שאלוהים קיים אבל אין שם כלום אנחנו חושבית שאלוהים קיים היוונים חושבים שכל מני אלים קיימים וכל עדה חושבת משהו אחר מי אמר ששלנו נכון? לדעתי הכל שטויות

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחח

את שואלת שאלות יפות, אבל לא את האיש הכנון, אני לא רב, אני לא יכול להגיד לך אם ה' קיים תיהי בטוחה בזה. את השאלה שאת שואלת הרבה שאלו, וכל אחד חי עם האמונות שלו, רק, שאלה, מה זה קשורה בכלל לפורום? דרך אגב, אני לא מאמין בה', אבל אני מאמין ביישות ששולטת שם למעלה, וגם כאן למטה. זה לא ה', אבל מי יודע, אולי יתברר לי יום אחד שזה אכן הוא, אי אפשר לדעת. עד אז, לכי ותעשי מחקר, תשאלי רבנים ותגידי להם את מה שיש לך להגיד, למרות שהתשובה שלהם צפויה מראש, ואני יכול לדקלם אותה מתוך שינה, אבל, לשמוע את זה ממקור ראשון יותר טוב ממקור 1007
יום טוב,

danazi

New member
בקשר לרבנים

כן שמענו אותם יש אלוהים ובלי שאלות בזה עם מאמנים

Gum Cigarettes

New member
להגיד לאנשים

ששואלים בקשר למתים ולסיאנס מה הם קשורים לפורום זה כן "בסדר" ו"יפה"?

I am a freak

New member
לא הבנתי

לא הבנתי מה את מנסה להגיד בהודעה הזו תסבירי למוכה גורל כמוני תודה

Gum Cigarettes

New member
אתה אומר לי

שאני "מבריחה" אנשים מהפרום מצד אחר, ומהצד השני אתה אומר לאנשים אחרים שלא מצאו חן בעינייך להתחפף מפה.

I am a freak

New member
אמממממ...

מוכנה להגיד לי מתי אמרתי למישהו שיתחפף מפה? כי ממש ממש לא התכוונתי לזה. ואם מישהו הבין את זה ככה, אני ממש מצטער

שמוצה

New member
אולי הוא קיים ואולי לא.../images/Emo29.gif

אבל אומרים שהוא לוקח את האנשים שהוא הכי אוהב....

danazi

New member
אז כנראה אני לא ימות בחיים

תאמנו לי אותו הוא לא יאהב אם הוא קיים בכלל

שמוצה

New member
בגלל ששני יקרים לך מתו אתה חושב ככה

?
לפי דעתי זה פשוט דפוק. סורי. אתה יודע עם כמה בעיות ה' (אם הוא קיים) צריך להתמודד כול יום?! אל תסתכל על כול הדברים הרעים שקורים לך! בטוח שקרה לך משהו טוב בזמן הזה! לפחות אחד, קטן. ה' לא שוכח אף אחד, תזכור את זה.

Gum Cigarettes

New member
שמעי, זאת ההחלטה שלה במה להאמין.

אף אחד לא יכול להכריח אותה להאמין במשהו שהיא לא רוצה להאמין בו, ואני לא חושבת שלאנשים יש זכות אפילו לנסות לשכנע אותה להאמין במשהו אחר.

שמוצה

New member
את צודקת...../images/Emo29.gif

לא ניסיתי לשנות את דעתה בנוגע ל-ה'... רק אמרתי את דעתי....

danazi

New member
אני בת וזה 3 שיקרים לי מתו

ולא שום דבר טוב לא קרה לי מאז שנולדתי מאז שבאתי לעולם המחורבן הזה

שמוצה

New member
את יודעת מה...../images/Emo29.gif

זה כ"כ, אבל כ"כ לא נכון! קרו לך 874538945913534561802345345634857 דברים טובים רק בגלל שעכשיו את בדיכי את חושבת ככה....וזה לא דרך! מספיק עם הדיכאון המתמשך הזה! די!

Gum Cigarettes

New member
בן דוד שלה הרגע מת

ואת אומרת לה לא לההיות עצובה? מי נתן לך את הזכות להחליט בשבילה אם היא צריכה להתאבל עליו או לא...?

שמוצה

New member
לא אמרתי לה לא להיות עצובה.../images/Emo29.gif

ודי להכניס לי מילים לפה.

למעלה