טוב אמ........

I am a freak

New member
אממממ

יכול להיות שאת צריכה להגיד תודה לגלגול הקודם שלך שהיה כופר חוטא וחרא שגרם ליישות הגדולה להעניש אותך במקום לגמור את זה שם
תחשבי על זה ככה....

Gum Cigarettes

New member
יופי.

עכשיו אתה אומר לאנשים שאתה לא מכיר בגרוש שהם היו "כופרים חוטאים וחרא" ושהם צריכים להגיד תודה לאלוהים שלוקח מהם את מי שהם אוהבים (וכאילו מעניש את האנשים שהם אוהבים בגלל חטאים שלהם עצמם) ?! תחשוב על זה ככה בעצמך.

I am a freak

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא משנה מה אני אכתוב, את תמיד תוכלי לפרש את זה כמשהו שלא רציתי להגיד, בכל דבר אפשר למצוא תרתי משמעויות...... כנראה צריך להסביר כמו לילדים מפגרים
למרות שאף אחד כאן הוא לא מפגר, אני בטוח בזה. לא אמרתי לאנשים שאני יודע שהם היו כך בגלגול הקודם, פשוט חשבתי שאנשים בוגרים יסיקו מההודעה שלי שלפי התנ"ך בכלל, וגם קצת מהאמונות שלי, היישות הגדולה מענישה אנשים גם בגלל גילגולים קודמים שלהם, ויכול להיות שזו הסיבה למקרה הזה. בשום חלר מההודעה לא אמרתי שהיא צריכה להגיד לו תודה בגלל שהוא לקח ממנה אנשים שהיא אוהבת
תקראי שוב
בשום חלק של ההודעה
מקווה שהבנת,

danazi

New member
תראה

לי קצת קשה לאמין בגילגול קודם רוחות אלוהים אני בנאדם כזה אם אני לא שומעת ולא רואה אז אני לא ממש מאמינה ועוד אחרי מה שקרה לי בכלל אני יאמין רק אם אני ירגיש או יראה רוח כמו שבטי אמרה לי

Gum Cigarettes

New member
בולשיט.

את לא חושבת, שיכול לההיות שרצף כזה של אירועים תוכנן ע"י מישהו?

Gum Cigarettes

New member
אם את אומרת שרצף כזה של

אירועים גזל ממך את האמונה, זה קצת אבסורד כי את אומרת בעצמך שזה רצף של אירועים, לפחות תשקלי שהם תוכננו ע"י מישהו.

danazi

New member
שקלתי את זה תאמיני לי

וזה רק אלוהים מי יקח לי את הקרובים שהכי אהבתי בעולם אם היה קיים אלוהים לא ממש נראה לי שזה היה קורה באמת כמו שההוא אמר שיש משהו ששולט ביקום אבל לדעתי בני אדם ממתצאים את זה כדי לא לפחד כדי לא להרגיש כזה לבד ביקום אף פעם לא ניסתי סיסאס ודברים כאלה אז בנתיים אני לא ממש במאמינה ואני לא יודעת עם אני יכולה בכלל לחזור ולאמין באלוהים

Gum Cigarettes

New member
תשמעי.

יש כאלה שאומרים ש"חוסר אמונה באלוהים" הורג את האלוהים עצמו, ובגלל זה הם בוחרים לא להאמין כי אלוהים מבחינתם לא ראוי לאמונה שלהם. אין כאן בכלל ויכוח על אם האלוהים הוא "רע" או "טוב", כתוב שהאדם נברא בצלם האלוהים, אז אם באדם יש רע וטוב כנראה שגם באלוהים יש. אם כבר הטענה שלך היא "האם האדם נברא בצלם האלוהים, או האלוהים בצלם האדם?". ואת זה כבר אפשך לפתח למיליון תאוריות שונות שיכולות לבוא מנקודת ההנחה שאלוהים היה קיים ו"לבש" תכונות אנושיות כדי להתאים למושגי האדם או שהאדם לבש תכונות אנושיות כי הוא נברא בצל האלוהים, או שהאלוהים הוא "המצאה" ופיתוח של האדם ולכן הוא לבש מושגים אנושיים כי זה כל מה שהאדם מכיר, לא משנה כמה הוא ינסה להמנע מזה.

danazi

New member
יש לי שאלה אלייך

עשית פעם סיאנס? ועלו לך רוחות שבאמת דיברת איתם?

Gum Cigarettes

New member
אני יענה למרות שאני לא

אוהבת לחלוק חוויות אישיות בפורום הזה, אם כי בערבון מוגבל. כן, עשיתי סיאנס, אפילו יותר מאחד. חלק הלכו טוב (באופן יחסי), וחלק השתבשו בצורה רעה.. והתוצאות שלהן עדיין מרחפות לי בבית (הסיאנסים ההם נעשו לפני יותר משנתיים), לכן אני לא תומכת גדולה בסיאנס. כולנו היינו ילדים קטנים וטיפשים פעם, לא צריך להחמיר את זה ב"הפצת התורה של הסיאנס" לעוד אנשים ללא הזהרות (שאני לא קיבלתי). אבל כן, דיברתי אם מה שנקרא בפי העם "רוחות".

I am a freak

New member
כל כך חכמה../images/Emo70.gif

אמרת דברים כך כל כך יפים.... אני מתרגש....
*רץ להכניס את השרשור הזה לטאג ליינס* חיחי המשיכי כך

kingshimmy

New member
מה ההבדל?

משהו, אלוהים, זה רק שם. אם את מאמינה שמשהו עשה את זה, אז את מאמינה באלוהים, בדרך זו או אחרת. וזה ממה שהבנתי, כי את כותבת בלי ניקוד.

Gum Cigarettes

New member
יש הבדל.

לא "אלוהים" התנ"כי אלא "ישות" עליונה, שלא באה בצורה שמוצגת בתנ"ך (כאל עושה ניסים, כל יכול, "רחום וחנון" וכו').

למעלה