נעמה(מצונזרת) וטלי
M milky מילקי New member 30/10/05 #329 מיכל ונועהצב../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif פאק, יש פה הרבה תמונות..
M milky מילקי New member 30/10/05 #330 סאפיר../images/Emo60.gif../images/Emo185.gif ויש עוד כמה.. אבל אני אשרשר מחר כי אין לי כוח..
2 2ofir New member 29/10/05 #273 האעאעאעאעא תמונות מהמפגש../images/Emo9.gif נו מחר, אבל עכשיו מי שלא רוצה שאני אשים תמונה שלה שתשרשר |אני| ולמי שיש תמונות שתשים:]! הוו באלי מפגש!!! איי לאב יו
האעאעאעאעא תמונות מהמפגש../images/Emo9.gif נו מחר, אבל עכשיו מי שלא רוצה שאני אשים תמונה שלה שתשרשר |אני| ולמי שיש תמונות שתשים:]! הוו באלי מפגש!!! איי לאב יו
B broken winges New member 29/10/05 #289 לאה?..מתי?..שלי? אוי.. אני לא רוצה תמונות שלי בכלל.. אני רוצה לראות אחרות
ר רוח גדולה New member 29/10/05 #275 אני לא רוצה שתשימי. ואם אפשר שתשלחי לי תמונות שאני מופיעה בהן במסנג'ר P:
2 2ofir New member 29/10/05 #278 אממ אוקה:] מחר אני אביא תמצלמה מאמא שלי ואעלה את כל התמונות, אז אני אשלח לך.
S Stinki Winki New member 29/10/05 #277 הגעתי למסקנה. הפרוטוקולים של זקני ציון זה הדבר הכי מטומטם שאי פעם שמעתי.><
S S t i t c h New member 29/10/05 #287 ../images/Emo13.gif טוב אז נהגתי אתמול. אחרי כל הלחץ....היה ממש כיף ^^ מצטערת שמאז שחזרתי אני לא הרבה פה יש לי בלאגן בראש ובחיים ואני צריכה לסדר אותם
../images/Emo13.gif טוב אז נהגתי אתמול. אחרי כל הלחץ....היה ממש כיף ^^ מצטערת שמאז שחזרתי אני לא הרבה פה יש לי בלאגן בראש ובחיים ואני צריכה לסדר אותם
S S t i t c h New member 29/10/05 #297 תודה ../images/Emo25.gif וד"א את יודעת שאני לומדת איתך בבצפר? והרצתי בכיתה שלך ביום איכות הסביבה
B broken winges New member 29/10/05 #299 באמת? אה..אה..אוי.. שרדת בכיתה שלנו? איך את נראית? ידעתי שאת לומדת בתיכון אבל לא שהרצת לנו.. יש לך עיניים טיפי מלוכסנות?..לא זו בטח לא את.. אממ שיט שכחתי.. אתן הייתן כשיעל אביב או שק קמטים לחילופין נכנסה אלינו? או שהייתן מהבנות האחרות? אני בקושי זוכרת ><
באמת? אה..אה..אוי.. שרדת בכיתה שלנו? איך את נראית? ידעתי שאת לומדת בתיכון אבל לא שהרצת לנו.. יש לך עיניים טיפי מלוכסנות?..לא זו בטח לא את.. אממ שיט שכחתי.. אתן הייתן כשיעל אביב או שק קמטים לחילופין נכנסה אלינו? או שהייתן מהבנות האחרות? אני בקושי זוכרת ><