טוב אם בא לכם

h i l l e r

New member
טוב אם בא לכם

אז יש בערוץ 2 עוד דקה פרסומים על הבעל המסתורי ועל חתונת הבזק

SacredShadow

New member
כולם סדר עולמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מדברים על החתונה המפורסמת תשומת לב היא קיבלה פתחתי נושא חדש בשביל שכולם יראו עכשיו... פתחו ערוץ 2 סדר עולמי...

SacredShadow

New member
אוקיי זה היה מדהיםםםםם

נהניתי מזה מאוד.. היה נחמד ביותר... אני מת על בריטני
חחחח לא באמת היא ענקית... כל הכבוד
למרות שזה עדיין קצת דפוק לדעתי.. אבל אין מצב שאני יפסיק לאהוב אותה אי פעםםםםםםםם אבל היו צריכים להדגיש שהדיסק שמוכר פחות מהציפיות זה הדיסק השלישי, ולא להגיד הדיסק הקודם כי זה נשמע כמו ITZ וזה לא יכול להיות כמו ITZ כי לפי שבועות מוקדמים הוא מכר יותר מכריסטינה וג'סטין... שהם יענו הגדולים של השנה.. פההההה

SacredShadow

New member
...

דיברו בסדר עולמי בערוץ 2 על בריטני והחתונה, והראו גם קטעים מקליפים וקטעים שהיא הולכת באירועים ומדברת והיא
ובסוף אמרו משהו כזה שיש מבקרים שאומרים שהיא מתה על לקבל כותרות והיא בטח מנסה עכשיו לקבל הרבה פירסום כי הדיסק הקודם שלה לא הצליח כמו שציפו.. וואי עכשיו זה לא כזה רע לדעתי חוץ מזה שזה מעצבן שהיא "גרושה" אבל סבבה.. היא בריטני

britney4u

New member
הכתבה החמיאה לבריט או להפך?

כתוב בבקשה מחמאות שאמרו וירידות שאמרו. please?

SacredShadow

New member
המחמאה היחידי אולי הייתה

שהסינגלים שלה ישארו במצעדים יותר זמן מהטבעת על האצבע.... ואמרו שהיא צריכה פירסום בגלל המכירות של הדיסק האחרון משהו כזה..

almog9

New member
החמיאה? ממש לא!

היא הציגה את בריטני כילדה מפגרת!!! שמתחתנת בשביל בדיחה שהרחיקה לכת ושתתגרש אחרי יום ואני מצטט.. "הסינגלים של בריטני יחזיקו יותר מעמד במצעדים מאשר הנישואים"... הייתה שם ירידה על האלבום האחרון שלה...שמכר פחות מהמצופה!!! וחבל!!! והדעה האישית שלי היא שאני מאוכזב מבריטני או שהיא הייתה שיכורה או שהיא באמת דפוקה!! מי מתחתןבגלל בדיחה שנרחיקה לכת? מי?

britney4u

New member
הם לא ירדו על ITZ הם ירדו על

BRITNEY שמכר פחות מהמצופה ועכשיו היא רוצה להיות בכותרות כדי שיקנו את החדש... אז לא ירדו על החדש סורי...

למעלה