טוב, אל תצחקו עליי...

Super giRl

New member
טוב, אל תצחקו עליי...

מכירים את השיר SOMETHING IN THE WAY של נירוונה? יפה. (כולה 2 אקורדים...) יש לי שאלה , מאיפה אני מתחילה את העלייה של הC בפזמון?? אני מדברת על העליה הראשונה! האם זה במילה WAY או שזה מתחיל לפני במילה FEELINGS? (IT`S O.K TO EAT FISH CAUSE THEY DON`T HAVE ANY FEELINGS) שאלה מטומטמת קצת אבל היא מדירה שינה מעיניי. תודה מראש.

MegA~MooN

New member
הממממ.. מהם שני האקורדים?

ומאיפה אני משיגה את התווים לזה? אני גם רוצה ללמוד לנגן את זה!! אני נרקבת פה עם ההתחלה של come as you are ויונתן הקטן וזה מה שאני יודעת לנגן...

untitled

New member
תנגני את lithium

זה לא מסובך, פשוט יש בזה איזה 7, 8 אקורדים שנכנסים ישר אחד אחרי השני, יקח לך דקה בערך עד שתצליחי יש להכניס לקצב. אם את יכולה תנסי רק לפרוט על הבסים (3 מיתרים הנמוכים) E Ab(G#) C# A C D B D וחוזר על עצמו הD האחרון זה המעבר ותנסי לנגן רק צורות ברה (זה לא מסובך כי אם מנגנים רק על הבסים אז לא חייבים להחזיק את האצבע על כל הברה, למרות שאני כבר רגיל)

metal head

New member
כנסי לwww.guitarnotes.com

שם תבחרי אפשרות TABLATURES במקום LINKS תכתבי NIRVANA וכל הטבלטורות לשירים שלהם יופיעו!!!

SLASH.forum

New member
קחי נירוואנה בכמות לחודש

smells kike teen spirit ה-5 אומר פאוור אקורד יענו רק את ה-3 ======================= העליונים למשל F5-133XXX C5-X355XX F5 Bb5 G#5 C#5 אבל את חייבת לדעת בארה... אם לא תכתבי אני כבר אגיד לך.. In Bloom ======== opening- Bb G F G# X2 verse -Bb F# Eb B A פזמון-Bb G C Eb ליווי לסולו כמו הבתים Come As You Are =============== את הבתים את כבר יודעת bridge - F# A פזמון - B D LITHIUM ======= בתים\מעבר(יייהה)- E G# C# A B D C D פזמון - A C סוף הפזמון G E POLLY ===== בתים - E G D C פזמון - D C G Bb DRAIN YOU ========= פתיחה -(אקורדים שלמים) A C# F# B בתים- אותו דבר רק בפאוור אקורדים פזמון - E C# z סוף הפזמון B A G# z האקורד הצורם ב-C PART הוא G# z על הרגה ה-2 (יענו XX689X LOUNGE ACT ========== בתים- B G C פזמון E A D G סוף הפזמון E Eb D SOMTHING IN THE WAY =================== E C כשה-E בדרגה ה-2 (יענו X799XX אם תרצי עוד שירים תכתבי... איזה שיר שלא תרצי אם תסתבכי עם משהו תגידי...

למעלה