טוב אז,

שמוצה

New member
טוב אז,

זה ישן - ישן. חולי לכל הבחורות יש דלקת ריאות. והבחורות, הבחורות לכולן יש דלקת ריאות כולן לא ישנות כולן נאבקות מגדלות ציפורניים ארוכות בכדי להגיע לאלוהים, בכדי לשאול את באמת בחורה? ואם את בחורה איך זה, איך זה שאת יכולה?

אני לא חושבת שהבנתי../images/Emo129.gif

מה הרעיון המרכזי בשיר. מצד אחד זהותו המינית של אלוהים (|סמילי-מרים-גבה|) ומצד שני... דלקת ראות? אוף, אני צריכה יותר מקריאה אחת בכדי להבין את זה, אולי מסתתר פה משהו באמת מצוין שאני לא יכולה להבין, ובגלל זה אני לא מצליחה לאהוב את זה.

שמוצה

New member
הממ

האמת שהזהות המינית של אלוהים זה באמת לא מה שמעניין אותי. ז"א, אני חושבת שבחורה לא הייתה יכולה ליצור עולם כזה מעוות. (ובעצם, יש כמה שאני מכירה) בכל מקרה. הפניה כאן היא אל דמות נשית מוצלחת מדמות נשית כושלת ועייפה. אני יכולה להמשיך לפרשן לך את זה עם אני רוצה, אבל אני מעדיפה שתמשיכי מכאן לבד. זה הרבה יותר מעניין ככה. (וגם מתקשר לסארטר, אותו אני לומדת בטירוף כי יש לי בגרות עליו ביום רביעי.)

שמוצה

New member
תודה כולם.

מישהי רוצה לתת לי ביקורת קצת יותר ארוכה? מה אהבתן? מה לא אהבתן? זה מעניין.

dont worry

New member
לא אהבתי את הפתיחה.

במיוחד את השורה השנייה - היא קצת יומרנית (בצורה מוזרה). וזה ממשיך בצורה בינונית, עד השורה השישית, שפותחת רעיון חדש. והרעיון הזה מובע בצורה נפלאה. מאוד הקסים אותי הרעיון של להגיע לאלוהים עם הציפורניים. והסוף קצת תמים, נכתב בצורה פשוטה, ואולי אפילו מעט ילדותית. וזה פשוט סוגר את השיר בצורה נפלאה ומדוייקת להפליא.

למעלה