טוב אז.........

Weird Eyal

New member
טוב אז.........

מה שלומך עמית (?) אני אייל תגיד לי רגע אתה מחפש סטלנים שמעשנים קצת גראס בשביל לחייך קצת במצבינו העגום? אם כן מה אתה עושה איתם כשאני מוצא אותם מורידים איזה ראש או מעשנים איזה ג'ויינט?

amitush2

New member
אהלן אייל

אני לא מחפש אבל אם מישהו נתפש אני פועל על פי חוק וכמו שאתה בתך יודע או לא יודע הדברים האלו ממכרים דופקים את המוח ואלה אחד הדברים שמדרדרים לפשע

MAX D

New member
גראס??????

אני מבטיח לך (למרות שאני לא מעשן וזה לא כל כך מעניין אותי) שאני אביא קישור ל-2 מחקרים שיוכיחו לך שגראס לא ממכר.

Weird Eyal

New member
וואללה עמית אז תן לי לומר לך משהו..

אני רק מבקש שתשמור על ראש פתוח ותשכח לרגע את הרעל שטיפטפו לך במשך שנים אני מדבר על סטלנים כלומר צורכיי גראס גראס כידוע על פי מחקרים לא ממכר גראס לא מוביל לסמים קשים-אנשים חלשים וטיפשים מובילים לסמים קשים גראס לא דופק את המוח הפגיעה היחידה היא שכאשר אתה מסטול אתה נוטה לשכוח דברים של הטווח הקצר גראס לא מוביל לפשע אני לא ראיתי בחיים שלי מישהו שיגנוב בשביל לקנות גראס בחמישים שקל.... גראס עוזר רפואית גראס מעביר כאבים גראס עוזר לדלקות ומחלות כרוניות וכל אלו הם עובדות שקיימות על פי מחקרים של שנים אני מצרף לך קישור לאתר של עלה ירוק שם תקרא קצת מאמרים...

amitush2

New member
נכון שגרס טוב לצרכים רפואים

אבל הרבה אחרים לוקחים בשביל להתמסטל ואחרי זה זה לא מספיק והם רוצים משהו יותר חזק ואז מתחילים עם L.s.d ואין חזרה מזה אנכנו מדברים פה על מדינת ישראל שאסרה על סמים שמוגדרים מסוכנים אני לא יודע עם אתה יודע כמה בני נוער משתמשים בגרס ואם יש לך ילדים הוא שהיו לך ב"ה ויודע לך שיש להם חברים שמעשנים גרס שלדעדך זה לא נורא אתה תרחיק אותם מאותם חברים אני בן 37 עוד משהו מניסיון ראיתי מה קורה לאלה שעישנו

Weird Eyal

New member
שמע

הרבה גם מעשנים סיגריות כי הם מאמינים שזה מרגיע אותם אבל זה בעצם הורג אותם והרבה שותיםפ אלכוהול להירגע או לשמוח קצת וזה פוגע בכבד וממכר והורג אני לא חושב שאתה יכול לשנות את החוק אבל אתה יכול אם אתה תופש איזה סטלן מסכן שלא יכול לעשות בבית אלא בחוץ באיזה גן בלילה והוא לא פוגע באף אחד לא לעצור אותו ולא להטריד אותו להתעלם כאילו לא ראית... אם תעצור אותו אז סתם תהרוס לו את החיים ושם של דילר לא תקבל כי אנשים לא מלשינים מקסימום הילד יהיה עם תיק במשטרה וזיכרונות כואבים... לא חבל להרוס ככה חיים של בן אדם? ואתםפ יכולים כשמזמינים אותכם להגיע ולטפל במקצועיות ולא עם פיהוק ורצון רק לעוף מהמקום.......

MAX D

New member
אח שלי גיבור

וואלה זאת כבר בעיה. אם תשים לב, רב השוטרים ששולחים כדי לטפל בעניינים של "מה בכך" הם מתנדבים. עברת על השירשור שלי ושל השוטר (מתנצל אני לא זוכר שמות) ראית שכדי לעזור למזנונאית עם קינג קונג היו 3 פנסיונרים מתנדבים (הם אמרו שהם מתנדבים, אני לא ממציא). חוץ מזה נראה לי שהשוטר מדבר מנקודת מבט של אדם שלא ניסה גראס בחיים שלו. אני ניסיתי פעמיים ואני לא ממשיך מבחירה. פשוט מאוד כשאני עישנתי הגעתי לאותו מצב כמו כאשר אני שותה אלכוהול ואני נהנה לשתות אז אם אפשר לעשות את זה חוקי אז סבבה. אבל שמע אדוני השוטר, אני מציע לבדוק דברים לפני אמונה שלמה בהם. גראס לא חוקי ואני לא מערער על חוקים. אבל יש חוקים שמתאימים עדיין לימים של קום המדינה ולא מתאימים למצב הנוכחי. צריך להשתנות עם הזמן ולא להשאר תקועים בשנת 1900 ועלינו ארצה.

Weird Eyal

New member
וואללה מקס גבר

ובגלל זה אמרתי לו שישמור על ראש פתוח ושישים בצד את הרעל שטיפטפו לו כל השנים (הרשעות למלחמה בסמים) ד"א אם עישנת יותר מדיי אז ברור שיהיה לך מגעיל אבלך אם אתה מעשן בכמות נורמלית אז הכל סבבה ואני אישית מכיר כמה שוטרים שמעלימים עין..... ואני מכיר כמה שמעשנים גראס בעצמם.....

MAX D

New member
לא אומר מגעיל

אני פשוט במצב של HIGH אבל כמו השפעה של אלכוהול. אבל ברגע שבנאדם התמסר לעבודה שלו זה קצת קשה להוציא אותו מהדעה שהשרישו בו.

Weird Eyal

New member
תשמע אתה טועה אחי

מה תגיד אם לפניי 7 שנים אמא שלי אמרה לי שאם היא תמצא אצלי זרע של גראס היא לוקחת אותי למשטרה (והיא מסוגלת) והיום היא מעשנת איתי אחי..... היא הייתה שוטרת והיא הייתה מאוד נגד זה.....

MAX D

New member
נכון אבל זה גם קשור לאופי

אמא שלך כנראה ניסתה והבינה.

Weird Eyal

New member
י-פ-ה!

כל עוד תשמור על ראש פתוח ותקרא מחקרים משניי הצדדים רק אז תוכל להיות פתוח מספיק לנסות ושלא יאמרו לי על סמים קשים אותו הדבר כי אני מדבר כאן על משהו שמוכח שהוא לא ממכר ולא פוגע

MAX D

New member
יש זמן, אני לא ממהר לשום מקום

בכל מקרה הוא מתאלם ממני.

בל בל

New member
כנראה........ לא יודעת מה יש לו

אולי פשוט אין לו תשובות אז הוא מתעלם.

למעלה