טוב אז.........

MAX D

New member
ראית BABY האופנוע שלי

בגלריה של "חברי הפורום"

Weird Eyal

New member
אדון שוטר לא עונה?

למה? אין תשובות? ד"א אם יוצא לך אז תמסור ד"ש לפאליק מכל אלו שהוא הרביץ להם..... לו ולשאבס.....

MAX D

New member
וווואכככככססססס

שונא את שאבס. זכרונות רעים מימי גן האם...

Weird Eyal

New member
וואללה אחי

בן כמה אתה כי גם לי הייתה תקופה בגן האם ושאבס היה חלק בלתי נפרד ממנה בדיוק כמו אבי וודקה

MAX D

New member
אני בן 23

די הגיוני שאני מכיר אותך. נראה אותך יום שבת ונדע. דרך אגב אבי נראה הרבה יותר טוב. לא מזמן ראיתי אותו, הוא הגיע לראות סרט בקונגרסים, שילם על עצמו ועל חבר שלו, קנה במזנון ואפילו היו לו בגדים לא מלוכלכים.

Weird Eyal

New member
זה בא לו בתקופות.......

ד"א לא תראה אותי בשבת כי רינה מגיעה לחיפה רק בשעה 21:00..... רכבת ישראל לא אוהבת לנסוע בשבת...... רק במוצ"ש בלילה

amitush2

New member
נכון שגרס טוב לצרכים רפואים

אבל הרבה אחרים לוקחים בשביל להתמסטל ואחרי זה זה לא מספיק והם רוצים משהו יותר חזק ואז מתחילים עם L.s.d ואין חזרה מזה אנכנו מדברים פה על מדינת ישראל שאסרה על סמים שמוגדרים מסוכנים אני לא יודע עם אתה יודע כמה בני נוער משתמשים בגרס ואם יש לך ילדים הוא שהיו לך ב"ה ויודע לך שיש להם חברים שמעשנים גרס שלדעדך זה לא נורא אתה תרחיק אותם מאותם חברים אני בן 37 עוד משהו מניסיון ראיתי מה קורה לאלה שעישנו

MAX D

New member
אההההה...

אז בגראס מחפשים משהו קשה יותר... טוב שהסברת את זה. תגיד לי על מה אתה מדבר? לא כל אחד שמעשן גראס ימשיך הלאה, להיפך רובם לא ימשיכו. אתה יודע מה, אני יכול להתמודד איתם. אני אפילו מעדיף אותם על השיכורים. אתה הרי צריך להסתתר במדינה כדי לעשן. לשתות אתה פשוט נוסע עם האוטו, הדרך חזרה מאוד לא מאירת פנים. ושוב, אני לא מחפש לריב אני תקיף כי זה דבר שמרגיז אותי!

למעלה