עדיף בפרטי, אני אענה לך
א אטומיק בייגל New member 12/4/10 #62 אה טוב, אני לא באמת מכירה את הכביש :X אני יודעת להגיע לשם באוטובוס ולרדת בתחנה שליד הפנייה לרחוב בן-סירא, או ללכת שם ברגל. באמת מזל שרונה הייתה שם כדי להציל את המצב
אה טוב, אני לא באמת מכירה את הכביש :X אני יודעת להגיע לשם באוטובוס ולרדת בתחנה שליד הפנייה לרחוב בן-סירא, או ללכת שם ברגל. באמת מזל שרונה הייתה שם כדי להציל את המצב
ח חסמו לי את הסיסמה New member 11/4/10 #52 יש המון אפשרויות לכינוים עם שם כזה. זה גם קצת מגניב לדעת שיש לך שם די יחודי
G groishir New member 11/4/10 #15 בחיי שבהיתי בתגובה כמה דקות, לא הבנתי מה רצית לומר, קראתי את התגובה של חסמו לי ססמה. ואז. הבנתי.
ח חסמו לי את הסיסמה New member 11/4/10 #20 כול היסודי הייתי מצפה שיש דברים יותר מצחיקים מבדיחות תנ"ך על השם שלי
ה המרחפת בין העולמות New member 10/4/10 #11 ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif למרות שגם אני סוג של סמוייה פה הרבה זמן אבל ההופעה יצרה גם בי רצון לצאת מ"ארון רונה" אז היי לכל החדשות! פורום כיפי יש לנו פה, חם וביתי כזה, בהצלחה בהתאקלמות
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif למרות שגם אני סוג של סמוייה פה הרבה זמן אבל ההופעה יצרה גם בי רצון לצאת מ"ארון רונה" אז היי לכל החדשות! פורום כיפי יש לנו פה, חם וביתי כזה, בהצלחה בהתאקלמות
M Marlene G New member 11/4/10 #17 איזה כיף לי!../images/Emo24.gif אני מרגישה מחובקת תודה לכן! (אה, ולא תצליחו לעבוד עלי - זה הפורום הדיכאוני הכי שמח שקיים )
איזה כיף לי!../images/Emo24.gif אני מרגישה מחובקת תודה לכן! (אה, ולא תצליחו לעבוד עלי - זה הפורום הדיכאוני הכי שמח שקיים )
R ROTEM30035 New member 11/4/10 #23 המקום היחיד בו ../images/Emo213.gif ו-../images/Emo16.gif חיים יחדיו בשלום אין ספק שאנחנו סוג של אוטופיה.
המקום היחיד בו ../images/Emo213.gif ו-../images/Emo16.gif חיים יחדיו בשלום אין ספק שאנחנו סוג של אוטופיה.
ג גוזלה New member 11/4/10 #39 את רואה שהימים השתנו? [אלו כבר לא ימי ההתעלמות והשקט של הפורום. הפורום באמת חיי עכשיו.!! :]