טוב, אז..

שלום D:

כל האנשים החדשים פתאום גורמים לחשוב כמה סמויים עוד יש פה
אה כן, אני זוהר (ואם אני לא עושה את הפרוייקט לבגרות במחשבים |נכשלת| או את דוחות המעבדה בביו' לביודע |נכשלת 2| או את העבודה בצרפתית לבגרות בע"פ |נכשלת 3| כדאי שאלך להתקלח ולישון או משהו.) ~מנופפת לשלום~ :)

נודלסית

New member
חח לילט :)

מחר יום חדש לעבוד על עצמך שהיום תעשי את כל אלו. סתם, אין סיבה שלא :p

חחח

הסיבה היא שאין לי כוח כי זה איום ונורא/אני ממש לא יודעת איך (האתר)/אין לי זמן (או ככה אני משכנעת את עצמי), ומיום שלישי טיול שנתי. נו טוב, שיהיה.

נודלסית

New member
מה עם לבקש עזרה מחברים?

בין אם בלהסביר לך איך ובין אם להפגש למטרת עשיית העבודות כך שלא תוכלי להתחמק. מה את עונה לי אחרי אחת בכלל? לישון ומיד!

../images/Emo6.gif

ואת לא הלכת לישון אף פעם?
הממ אני צריכה לתפוס מישהו ממחשבים (אין לי שם חברים, זה סתם להתעלק על מישהו) שילמד אותי את ההתחלה של החומר שאני לא יודעת. והשאר זה סתם שזה מעיק אז אין לי חשק אף פעם להכין את זה.
ואלה לא דברים לעשות עם חברים. חוץ מזה שהרבה מהחברים שלי כמוני - נגיד את עבודת הבגרות באזרחות, עשינו כמעט מההתחלה ועד הסוף ביום חמישי האחרון כי גילינו פתאום שיום שישי הוא ההזדמנות האחרונה אי פעם להגיש אותה אם רוצים לגשת לבגרות. אז עבדנו עד 4-5 בבוקר...
אבל הנה, בדיוק פתחתי מחברת ביולוגיה כדי לסיים דו"ח מעבדה!

Marlene G

New member
בהצלחה לך

מכירה את התחושה יותר מדי מקרוב. וספציפית בביולוגיה, הביוטופ שלי הומצא בשלמותו (המצאה מושכלת, יש לציין) יומיים לפני ההגשה (אבל ששששששש, אל תגלי). זה לא פשע
~מנופפת לשלום בחזרה~ :)

וואו!../images/Emo6.gif

חח הביודע שלנו לא רחוק מזה, אבל לא נורא.
זה כמו שהפרוג'קט שלי לבגרות בע"פ באנגלית נכתב מתחילתו ועד סופו ביום+לילה+לפנות בוקר שלפני יום ההגשה. XD נו, שורדים את זה. D:

עדיין יש, אם עדכון אחת לחודש-חודשיים נחשב שזה

קיים
למה, זיהית מאיפשהו את סגנון הקיטורים הבלתי-סופיים שלי?

groishir

New member
חח

יותר בגלל הציטוט מהשיר של עברי לידר והנייטוויש בחתימה.

hadarinke

New member
נשמע כמו "אה- רונה רונה" ../images/Emo3.gif

בורכה הבאה, אני הדר, וגם אני הייתי במופע באוזן

גוזלה

New member
הו, שלום! :]

ילדה יקרה שלי, שמחה על יציאתך מ"אהרונה" :] כיף שאת [גם] פה :] שיהיה ימטוב!!

למעלה