טוב, אז..

Marlene G

New member
טוב, אז..

טרנד החשיפה שהשתלט על הפורום ביומיים האחרונים נראה לי כמו הזדמנות מצויינת לצאת מ"ארון הרונה" (איזה צליל יפה יש לזה, אה?). אז נעים מאוד, נעמה.
כמה מכן פגשתי בהופעה באוזןבר לפני שבוע וקצת, והאמת שקצת הבהילה אותי תחושת הסטוקריות של "אתן לא מכירות אותי אבל אני מכירה אתכן" שמתלווה למפגש פורום אחרי הרבה קריאה סמויה בו, ובמקביל קרצה לי תחושת ה"משפחה קטנה וביזארית" שיש פה (שעל הרבה ממנה, נדמה לי, אפשר להודות לרותם (תודה רותם!
)). אז אחרי כל ההקדמה הזו...... אני מקווה שזו תהיה תחילתה של ידידות מופלאה
ושיהיה שבוע טוב לכולן!

ROTEM30035

New member
זה בסדר, ממילא נגמר השמפו

אפשר למנות אחת על הקניות, עם כל-כך הרבה תושבים חדשים - צריך עוד כוסות!

נודלסית

New member
וואו איזו מתוקה ../images/Emo23.gif

אני אוהבת את השם נעמה, ובהצלחה בהתאקלמות, פורום מחבק שכזה :p

ROTEM30035

New member
משפחה קטנה וביזארית זה אנחנו! ../images/Emo9.gif

אכן שבוע חשיפות - איי לייק איט
ווף, טוב - אז את הנהלים את מכירה, את ראש הממשלה שלנו - רונה, את וודאי מכירה, את הדרך אל השאלון של רעות מכוונים המוני נרות קטנים בכניסה לפורום ומה נותר עוד לומר? טוב שבאת! שבוע נפלא והופעות בי-סיידס לרוב!

ברוכה הבאה../images/Emo16.gif

זה משעשע ומטריד באחד כל עניין הקוראים הסמויים האלה, תמיד מלחיץ אותי כשמישהו אומר כזה "אהההה נעה של הים... מכירה אותך
" אז טוב שיצאת מארון הרונה! אפשר להירגע עכשיו (זמנית).

groishir

New member
חה, יצאת מהארונה.

ברוכה הבאה!! :) ולפי כמות המצטרפות החדשות אני רוצה לראות פה לפחות עוד שתיים עד מחר.

כן אה

יש מצב שאחותה החליטה שאם כבר שם מוזר, אז כזה שאפשר לקצר. אחותי הגדולה החליטה בשביל ההורים שלאחותי הקטנה נותנים שם נורמאלי.

הדר 0

New member
פרט שאני זוכרת מסיבה לא ברורה

השם השני של רונה הוא רחל :) אהרונה רחל קינן, אין עדכני מזה טוב זהו אם רונה עוברת פה חיסלנו אותה מפאדיחות

אם היה עוד אח היו קוראים לו זרובבל בן שאלתיאל

מאה אחוז (חה, שאלתיאל.) ... (שאלתיאל קוואקקקקקקקקקקקקקקק
)

אני דווקא אוהבת את השם אהרונה

הוא מאיר-שלו-י כזה
וגם שלומציון זה שם שנורא כיף להגיד אותו... למרות שלדאבוני אני זוכרת שבאיזשהו ספר ידוע יש אתון שקוראים לה שלומציון. אני רק לא זוכרת איזה ספר.

למעלה