טוב אז..

S H I L G I

New member
טוב אז..../images/Emo113.gif

כמה אנשים כבר דיברו איתי על זה ודי השתכנעתי עזבתי בגלל שהפורום נראה לי שונה אחרי כמה זמן שלא הייתי פה די הרבה זמן ובגלל מישהי (שכולם יודעים מי זו..) שלא ממש הסתדרתי איתה וזה די שיגע אותי להכנס לפורום ולצאת ממנו בכעס.. הגעגועים לפורום אכלו אותי *ועכשיו כולם: "אווווווווווווווווווווווווו"* במשך כל הזמן שלא הייתי פה (כמה זמן..? אממ...3 חודשים? יותר? לויודעת..) קראתי את הפורום..רק שתדעו..ככה כדי להתעדכן ולקרוא כי זה מעניין :) אני לא רוצה להגיש את ההרגשה שהגשתי אז, זאת היתה הדילמה לפני משחזרתי התייעצתי עם כמה מכם (מי שדיברתי איתצו יודע..ומי שלא..או שלא ניסיתי אפילו לתפוס אותו או שהוא פשוט לא ענה
) וכל מי שדיברתי אחתו אמר לי לחזור אז הנה, חזרתי, ואני מקווה לחזור ולהשתלב... שילגי נ.ב יש פה מלא אנים חדשים! או שזו רק אני..ועדיין אל התרגלתי לכינויים חדשים של אנשים ישנים..דארניט!

TauraMan

New member
אוווווו../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

*מרגישה לא חשובה כי נטע לא דיברה איתה על זה*

TauraMan

New member
אבל ניצחתי!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

טוב נו זה אמא.. כאילו זה חוכמה

S H I L G I

New member
בואי איתי לסבתא שלי..../images/Emo8.gif

יש לנו שם אחלה של רמיקוב לא..אבל ממש אחלהההה אאחחחחחחחחחחללללהההההה*בקול של קיציס השולט..שאגב אני יודעת לעשות אותו מעולה
* נביא לאורווה נשחק שם עם החברה יהיה קטעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ברוכה השבה =) כנראה אני מ"החדשים"

כי אני לא מכירה אותך =) ד"א אני אלה.. עוד מעט בת 15.. כיתה י'.. רוכבת יותר משלוש שנים בחוות צח ו... זהו =)

S H I L G I

New member
נעים להכיר ../images/Emo13.gif

אני נטע, בת (כמעט!! ב25 לדצמבר!) 14 מחיפה רוכבת בערך 3.5-4 שנים ואיפה? אממ התחיל בכפר מונאדש עבר לקיבות יגור עבר שוב לכפר מונאש ועכשיו כנראה עוברת לדניאלה תלוי אם אני אצליח לעמוד בהוצאות

welcom back-ניחוש אותיות../images/Emo186.gif

כנראה שגם אני מהחדשים שאת לא מכירה אני יעל אגב אבל נראה לי שדיברתי איתך מתישהוא בפורום סוסים

Vintage Queen

New member
הגיע הזמן

וולקאם באק! אם מישהו מעיז להציק לך את יודעת שיש לך שתי בנות שתמיד יישמחו לעזור לך בעיניין פורום!!!!!!! הן מסומנות פה בכחול כשהן כותבות
..... חח אני מקווה ובטוחה שתשתלבי!!! תהני בובע

S H I L G I

New member
כן רק חבל ש..../images/Emo4.gif

כשפניתי לבנות החמודות האלה פעם קודמת הן אמרו לי לא לשים ולא לריב למרות שלא אני פתחתי תריבים

mkuzi

New member
ירדנו ממנו...

גם אני מנסה לחזור... אבל האמת היא שאני לא הייתי כזה אכול ורקוב מגעגועים לפורום ורק פעם אחת נכנסתי אליו ככה סתם... אולי לא התגעגעתי כל כך לפורום כי דברים אחרים החלו למלא את חיי והתחלתי להכיר ילדים מהתיכון שאליו עברתי (אני בכיתה ט' אז עברתי מהיסודי בח' לתיכון...) צר לי לשמוע שאסף נטש ת'פורום... עזבתי מסיבות אישיות שאולי חלקכם תבינו ואולי לא.... מישהו בכלל שם לב שעזבתי??? גם התחלתי להשתפר ברכיבה (ז'תומרת התחלתי להרגיש שאני משתפר-הרי כמעט כל פעם שרוכבים משתפרים אפילו עם לא ממש יודעים את זה... לא??? שמתי
לכמה דברים: שרוב רוכבי הווסטרן עזבו את הפורום... תגידו לי שאני טועה! ובעקבות זה הפורום הפך להיות פורום אינגליש. אאאמממ..... ו... זהו!! ביי!

כנראה גם אני מ"החדשים" כי גם אני לא

מכירה אותך.. טוב, אני נעם בת 9 וחצי (הכי קטנה!!!!!
) רוכבת בפארק הסוסים בבית נחמיה... טוף... ואיפה את רוכבת? ומה? ואיפה?? ואיך?????

למעלה