טוב, אז... שרשור טילים

RenanaD

New member
טוב, אז... שרשור טילים

ספרו סיפורים וחוויות

לי היתה אתמול אזעקה בדיוק כשנכנסתי לשירותים, ועד שקמתי לברוח הכל כבר נגמר
יירוט ועניינים. היום שמעתי נפילה בעודי מתלבשת כדי ללכת לסטודיו, ואת האזעקה הבאה לא שמענו בכלל כי המוזיקה בשיעור האירובי היתה חזקה מדי
אבל האולם נמצא מתחת לקרקע, אז מיד חזרנו לקפץ. בקיצור, אני חושבת שהטרוריסטים מתזמנים את הירי שלהם לפי הטיימינג שהכי פחות נח לי
ובאזעקה נוספת הערב ירדנו כמה שכנים אל המקלט בבניין, וגם שני בחורים שהלכו ברחוב וקלטו אותנו פותחים שם. פיתחנו שיחה חביבה ואחרי 5 דקות נפרדנו לשלום. בידור!

LemonLimeLilach

New member
אנחנו רק רואים מהמרפסת את כל היירוטים

כי יש לנו טווח מאצלנו עד עזה מהבית...

בינתיים בעבודה אין לנו ממ"ד אז הלכנו לבקש מהבניין ממול את הקוד כניסה שלהם כדי שנוכל לרוץ לחדר מדרגות שם. וזו שפתחה לנו את הדלת אמרה שאנחנו מוזמנות לממ"ד שלה בדירה אם תהיה אזעקה. התרגשתי ממש

והטיול שלנו לטורקיה מחר ממשיך כרגיל... אני לא מבינה בכלל

RenanaD

New member
כן, בזמנים כאלה כולם נהיים נחמדים ואדיבים

לפחות זה טוב

את טסה מחר?! שכחתי מזה לגמרי!

Rachel47

New member
אני שונאת טילים

תמיד שנאתי את זה
ואני די ותיקה פה באיזור, פשוט לא מתרגלים לחרא הזה
אני כבר כמעט ולא בוכה ומגיבה לאזעקה עצמה די בקור רוח
אבל אתמול כשהטילים הגיעו למרכז אמא שלי ואחותי התקשרו בהיסטריה ולקחו את זה ממש קשהאז אני לקחתי את זה קשה..בקטע של דאגה אליהם
גם באזעקות של הערב הייתי אצל חברה חרדתית והיא חטפה התקף וזה עשה לי ממש רע..
בב"ש בינתיים ממש שקט שזה גם מלחיץ ומורט עצבים אבל שאר הדרום ממש בוער ואני ממש רוצה ללכת להיות עם המשפחה שלי בבית ומצד שני אני ממש מפחדת לסוע
אז אני יושבת כאן בב"ש די בדכאון מכל העניין הזה..
בדרך כלל אני לא נכנסת לדכאון בקטעים כאלה ואני מנסה להיות חיובית אבל הפעם לא כל כך נותרה בי חיוביות

RenanaD

New member
אוי רייץ'

סעי למשפחה שלך, לא עדיף? בשביל השקט הנפשי שלך...

Rachel47

New member
נסעתי למשפחה

ביום חמישי
התקף לב הייתה הנסיעה הזו
למזלי לא תפסו אותי אזעקות באמצע
הוא אמר שמשדרים איפה יש אזעקות בגלגלצ וברדיו דרום
אז הייתי על גלגלצ ואמרתי טוב ננסה את רדיו דרום אולי המוזיקה יותר טובה
בקיצור, מסתבר שכשאומרים שם את המקומות שיש בהם אזעקה...שמים את זה על רקע אזעקה מוקלטת!!!
מה נראלכם?!?!
כמעט התעלפתי ב100 קמ"ש
מטומטמים!!!

אז חוץ מאזעקת שווא שכמעט מתתי בה היה יחסית חסר אירועים
איך שחניתי את האוטו מתחת לבית ונעלתי אותו הייתה אזעקה

והאמת שמאז שעזבתי באר שבע ממש סובלת
אז אני די דואגת לאנשים שם אבל הם מתורגלים ותמיד מעדכנים אותי מה קורה...

o0Invisible0o

New member
אין לי סיפורים מעניינים.

כל השבוע הייתי בבית כי עבדתי מהבית..המון שעות. הייתה פה בדיוק אזעקה אחת, הראשונה של תל אביב..והייתי די אדישה אליה. אין לנו ממ"ד גם ככה, רק לצאת לחדר מדרגות אז...
אנחנו שומעים כל הזמן את טילי היירוט מתפוצצים באוויר. זהו.

נמאס לי מפייסבוק ממש, אני לא יכולה לסבול מה שקורה שם.
כאילו, ממש מפריע לי שבמרחב הוירטואלי יש תחושה של 'אין לאן לברוח'.
[לא מספיק במרחב הפיזי..?
]

זהו.
בעדכונים יותר משמחים, אני הולכת היום עם הדס להצגה שחברה שלי ביימה! וזו הפעם הראשונה שהיא מביימת!! יאיי! והאולם היום סולד אאוט.

[אל דאגה, התאטרון עצמו הוא במרחב מוגן..
]

כולם צוחקים על זה שאפילו הטילים לא רוצים להגיע לפה... ואני ממש בסדר עם זה

ובכל מקרה, את רוב זמני לאחרונה אני גם ככה מבלה בחדרי, שהוא גם ממ"ד... אז.

RenanaD

New member
שווה לך

כלומר, עד כמה שנורמלי לקרוא לסיטואציה המחורבנת הזו "שווה"

RenanaD

New member
אוי, באסה

מזגן? מאוורר? מאוורר USB?...
האמת שיש לי את האחרון ובזכותו מספר הפעמים שהדלקתי מזגן צנח משמעותית! אבל מצד שני, שותפיי הגבריים למעבדה צוחקים עלי שזה בגלל שאני בחורה, ובתור אחת כזאת אנחנו גנטית לא צריכות הרבה כדי שיהיה לנו קר

חחחח באמת? מאוורר USB? בד"כ זה גימיק חמוד, אבל לא באמת יעיל...

יש לי מאוורר תקרה בחדר, אבל כשכ"כ חם, ממש סאונה לפעמים, אז מאוורר לא עושה כלום. כלומר, זה אולי מקל קצת, אבל עדיין חם.
יש לנו גם מזגן מרכזי בבית, אבל רוב הזמן יש אנשים נוספים שלא מעוניינים במזגן, או שאני לבד בבית ואז זה בזבוז להדליק מזגן עוצמתי כזה ליחיד (לא שאני לא עושה את זה, פשוט לא כל היום).
בקיצור
נקווה שנעבור את הקיץ הזה. אתמול הלכתי לישון בחדר אחר חח

RenanaD

New member
נהנית ממנו as we speak

יש לי אחד נוסף גם במעבדה (חברות קנו לי ליומולדת כי ידעו שאני אוהבת) ובו נדיר שאני משתמשת, כי המזגן תמיד דולק. הפעם האחרונה היתה כשרבתי עם השותף למעבדה על הטמפרטורה של המזגן
הוא תמיד מקפיא אותי ואני סובלת, ואז אנחנו מחביאים אחד לשני את השלט. בצחוק, כן? אנחנו חברים טובים וזו אחת הבדיחות שלנו... רק שבפעם ההיא הוא החביא את השלט כ"כ טוב! שהתעצבנתי, לקחתי סולם, עליתי למזגן בתקרה למעלה ופשוט הוצאתי את התקע מהשקע
חיברתי את המאוורר ולי כמובן הוא לגמרי הספיק, אבל כשהשותף חזר למעבדה אחרי חצי שעה וגילה מה עשיתי - הוא רצה למות מחום

מזל שבצבא לא יכולנו לשלוט על הטמפ' (זה היה לקרוא לטכנאים וסיפור), אחרת באמת היינו רבים כל הזמן.. הרבה אנשים היו מסתובבים פשוט קבוע עם סוודר/מעיל.

RenanaD

New member
יש בזה משהו מקל

אחרי שהחורף נגמר עוד הייתי מביאה קבוע איזה סוודר, אבל נמאס לי לסחוב אותו! חאלס, קיץ. במקרים קשים במיוחד אני שמה חלוק מעבדה, אבל הוא כ"כ דק שהוא לא באמת עוזר במשהו.

Moreiro

New member
מאוורר תקרה זו פיקציה אחת גדולה

או שהוא מסתובב כל כך לאט שלא מרגישים אותו או שאני מרגישה שעוד שניה הוא עומד ליפול לי על הראש מרוב המהירות... אין באמצע

למעלה