טוב, אז... שרשור טילים

RenanaD

New member
זוכרים שבהתחלה של פייסבוק היה

Become a fan? אז היה אחד כזה למאוורר

אני יותר עם ריאן היגה
אבל גם החבורה המכונה "Holy Trinity" מוצלחת

ראיתי לאחרונה את ה-Q&A שהיה להן בוידקון... חמודות ממש.

o0Invisible0o

New member
לא עוקבת אחריו..

אבדוק אותו!
אחח הולי טריניטי הנפלאות! ראיתי גם אני! היה מצוין!!

אם כבר, יש לך המלצות מדברים לראות מוידקון? יש כ"כ הרבה שאני לא יודעת איפה להתחיל בכלל!

איך לא! הוא ממש מוצלח. לא בקטע של פאנז, בכללי הוא טוב (והנה סרטון פאנז טיפשי: http://youtu.be/_WGmcdPSSsg )
אין ספק שהאנה המלכה שם
זה בא לה בטבעיות
היא גם ממש מוצלחת בפאנלים אגב.

דווקא ממש ניסיתי לחפש פאנלים שלמים מוידקון ולא מצאתי הרבה שעניינו אותי. הלכתי בעקבות יוטיוברים שאני מכיר ונושאים מעניינים....
ראיתי את ה-LGBT. ראיתי את Suddenly A Star שהיו שם הרבה שהכרתי (ליינה, ג'ון קוזרט, קולין באלינג'ר, גלוזל, רבקה בלאק)
ראיתי את A Guide to Vlogging Panel לא כי אני מתכנן לעשות וולוגים בקרוב חח אבל היו שם כמה מוכרים- דן, פיל, גרייס, לואי ושיי קארל.
ועוד כל מיני הופעות ו-Q&A, בבמה המרכזית וזה.
היו הרבה שרציתי לראות ולא מצאתי...
(אפשר לראות את רשימת הפאנלים פה http://vidcon.com/community-panels )
חוץ מזה ראיתי הרבה יותר מדיי וולוגים שלהם נהנים שם

הייתי אצל ההורים שלי באחת האזעקות,

הם גרים בקומה רביעית, אז כשהתחילה האזעקה אבא שלי רץ לחלון כדי לראות את היירוט. יופי אבא

גררתי אותו לחדר המדרגות יחד איתי. הוא כזה אדיש!.
ובפעם אחרת, אחיינית שלי (בת 5 וחצי), לא נבהלה, אבל שאלה אם יותר כואב למות מטיל או מרובה?

o0Invisible0o

New member

אחיינית שלי בר"ג אז..יש להם כבר כמה נסיונות. בכל מקרה, אחותי בר"ג התכתבה עם האחות בלונדון בסמסים אז האחיינית (בת 6) שאלה אם גם בלונדון נופלים טילים.

RenanaD

New member
חחחחח יואו, אל תרשי לו לעשות את זה שוב!

זה מסוכן רצח

והשאלות שילדים מגיעים לשאול במצבים כאלה...
החלטנו לעשות כל המשפחה והאחיינים וזה שבת יחד אצל אחותי. אמא שלי קצת היססה בהתחלה, דאגה שכולם יהיו מרוכזים באותו מקום, וגם הם גרים בקומה רביעית בלי ממ"ד בבית, ומה יקרה אם יקרה משהו?! אז אמרתי לה "להפך, עדיף! אם כבר ייפול עלינו טיל ונמות, עדיף שנמות כולנו יחד מאשר שיישאר מישהו מאחורה להתאבל לבד"
זרמה איתי, והשבת יצאה לפועל
עכשיו, יש לנו במחלקה פוסט דוקטורנט אוסטרלי, והתכתבתי איתו בוואטסטפ שלשום לבדוק מה שלומו ואיך הוא מתמודד עם המצב (והאמת שהוא כ"כ רגוע וקול שהייתי קצת בשוק). סיפרתי לו את הסיפור הזה והוא כתב לי "that's sweet in a morbid way"

o0Invisible0o

New member
טוב, עוד סיפור.

אתמול אני והדס היינו ב-6 הצגות קצרות...וכמובן שהיו אזעקות.
ההצגה במרחב מוגן אז יש אזעקה ראשונה וכולם מנסים להתעלם ולהמשיך כרגיל אבל מרגישים כזה מתח בקהל ועצבים והכל אבל ההצגה נמשכת והדמות בהצגה מתקשרת למשטרה כי היא רוצה להתאבד אז היא אומרת לתוך שפורפרת הטלפון "This is an emergency" ומתחילה אזעקה שנייה והקהל מתחיל להקרע מצחוק...
ההצגה שעלתה מיד אחרי הכניסה את המתיחות לתוך העלילה כשאחת הדמויות לגמרי סטתה מהטקסט ואמרה משהו על חמאס. ההצגה עסקה במסיבת יום הולדת של ילד, אז היו מפוזרים בלונים על הבמה. באמצע ההצגה, כשאחת הדמויות נכנסה, היא דרכה על הבלון והוא התפוצץ..הקהל ממש קפץ ואז אחד השחקנים עצר, הסתובב לקהל ואמר "הכל בסדר, אנחנו בסדר" או משהו בסגנון.
בקיצור, היה מבדר.
ההצגה של חברה שלי הייתה מצוינת, אני רוצה להגיד שהאהובה עלי אבל אני לא יכולה להיות אובייקטיבית. כך או כך אני באמת חושבת שהיא הייתה אחת מהטובות. הכרתי גם את המחזה מלפני והוא מצויין..אז לא חוכמה.
הייתה רק הצגה אחת שהייתה ממש לא משהו ואני והדס לא מבינות מה רצו מאיתנו בכלל ובהצגה האחרונה כבר עייפנו.

RenanaD

New member
הוריי!

העיקר שנהניתן

מה זה היה, ערב הצגות גמר או משהו כזה?

o0Invisible0o

New member
חלילה.

יש ארגון קהילתי לעולים שנקרא The Stage והם עושים הפקות וחוגי תאטרון וחברה שלי, למרות שהיא ישראלית לגמרי, מתנדבת שם..התחילה בתור עוזרת במאי בהפקה הראשונה שלהם, אח"כ הצטרפה לוועד ועכשיו ביימה הצגה ראשונה במסגרת פסטיבל שהם העלו- פסטיבל הצגות קצרות, 6 הצגות בערב אחד, הן הציגו ברביעי, חמישי ושבת.

הרעיון הוא ליצור חיבור בין חברי הקהילה דרך יצירה תאטרלית...! ממש נחמד, הכרתי משם כבר כמה חבר'ה..

RenanaD

New member
אני ממש רואה דגרדציה

ביחס שלי לאזעקות האלה. בראשונות הייתי יוצאת עם תיק (כי מה אם הטיל ייפול בול על החדר שלי? לפחות שהדברים הכי חשובים שתמיד איתי בתיק יינצלו
) ובקבוק מים גדול ויורדת למקלט. אבל עם כל השעשוע של השכנים ממני (חאלס לחץ חברתי
) ירדתי מזה ועכשיו אני לוקחת רק פלאפון ומפתח לבית, ונשארת עם כולם בחדר המדרגות עד יעבור זעם.
חחחחח היום היתה לנו אזעקה ב-6 בבוקר, במקום 8-8:30 כמו כל בוקר בשבוע האחרון. איזה מרמור היה על הפרצופים הישנוניים של כולם

אה, והיתה לי אזעקה ראשונה באוניברסיטה. גם בשנה שעברה היתה אחת, בדיוק כשהדרכתי ילדים, וירדנו איתם במדרגות לקומה תת-קרקעית. היום באתי לרדת לאותו מקום, אבל השותפים לבניין העתיק והמתפורר שלנו החליטו שעדיף לרוץ למקלט נורמלי בבניין השכן! אז רצנו לשם ממש מהר. אני לא פוחדת מאזעקות, ומתייחסת לכל העניין בהומור רב, אבל מודה שהמעבר החשוף הזה בין הבניינים היה קצת מפחיד...

הרגת אותי עם התיק.
אבל הכי הצחיק אותי שעשיתי חיפוש על "דגרדציה" והבנתי מאיפה זה בא לך

RenanaD

New member
התכוונתי לתיק צד, כן?

רגיל כזה, התיק הקבוע שאני לוקחת איתי לכל מקום... לעבודה וכו'. כל הדברים החשובים גם ככה תמיד נמצאים בו, אז פשוט הייתי תופסת אותו ביד ויוצאת. זה לא שארזתי תיק אזעקות מיוחד

חחחחח סליחה על ה-"דגרדציה". אנחנו משתמשים במילה הזו במעבדה (למשל בהקשר של אלקטרודות שמתבלות ונהרסות בשימוש לאורך זמן), אז היא פשוט יצאה לי בטבעיות ולא שמתי לב אפילו

כןכן
זה לא כזה מוזר, סתם הצחיק אותי

ואל תתנצלי, אנחנו מחכימים בנוכחותך!

RenanaD

New member
שמעתי היום

שאחת המעבדות אצלנו הכינה "תיבת פינוקים" לקראת האזעקה הבאה. ואז כשהיתה אחת וכולם הגיעו למקלט שם, הם פתחו את הקופסה וחילקו לכולם ממתקים שונים בצבע אדום! חחח גדול.

עשיתי בעקבותיך גם חיפוש ל-"דגרדציה", ואני חייבת לציין שאין לי שום קשר לחלבונים מתקפלים

אוי יפה
לא זוכר את החלבונים
התוצאות העידו על פעולה ביולוגית/כימית
אבל חבל, נשמע נושא מרתק

למעלה