נהנתי מכל רגע חזרתי רטוב למטה הביתה
S s e jag New member 6/3/07 #15 הייתי כמה דקות והלכתי כי לא הכרתי אף אחד, אבל היה כיף לראות אותכם! אתם אחלה חבורה, אני מת להיות חלק מכם!
הייתי כמה דקות והלכתי כי לא הכרתי אף אחד, אבל היה כיף לראות אותכם! אתם אחלה חבורה, אני מת להיות חלק מכם!
ר ר פ י ק י י New member 7/3/07 #22 ../images/Emo85.gifחחחחחחחחחחחחח זה ידוע.. אבל למה לרצות כל כך משהו שלעולם לא תוכל להשיג? פא-תט חח כל יום אני מוכיחה לעצמי שיש יותר רע ממה שהייתי עד היום
../images/Emo85.gifחחחחחחחחחחחחח זה ידוע.. אבל למה לרצות כל כך משהו שלעולם לא תוכל להשיג? פא-תט חח כל יום אני מוכיחה לעצמי שיש יותר רע ממה שהייתי עד היום
ל ל י ג ל ו ש י New member 7/3/07 #24 היה הכי כייף בארץץץץץץץץ!!! אוהבת את כוללללללללם!! הייתי רושמת את מי, אבל אני אשכח אנשים אז לא שווה!!! [זה אמור להיות L באנגלית... יעני Ligal]
היה הכי כייף בארץץץץץץץץ!!! אוהבת את כוללללללללם!! הייתי רושמת את מי, אבל אני אשכח אנשים אז לא שווה!!! [זה אמור להיות L באנגלית... יעני Ligal]
I i love gay boys New member 9/3/07 #36 ../images/Emo120.gif זה ניר! הבלונדיני החמוד. מראשל"צ. זה שהיה עם הצמות.
M MRSHIVER New member 10/3/07 #39 תודה. ../images/Emo23.gif גוחגוחגוח. אבל למה סיגריה? מסריחה את הפורום. ><